Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-21 11:26:57
(#6823) ááá dehogy itt vagyok én is csak közbe mást is csinálok meg kéne kajálni is lassan mert éhes vagyok
Új kép? Határozottan jobban tetszik, mint az előző
Amúgy valami téma?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Na? Kihaltunk?
ááá dehogy itt vagyok én is csak közbe mást is csinálok meg kéne kajálni is lassan mert éhes vagyok
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Na? Kihaltunk?
Csak elbújtunk. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-21 11:19:29
(#6818) beküldve: 2008-12-21 11:17:34
(#6817) Na? Kihaltunk?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-21 11:17:19
(#6816) jó nektek tudtatok aludni én meg tesóméknál vagyok és neki kötelező felkelni 7-órakor áá nem hiszem el hazaérek olyat alszok hogy na
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-21 10:35:24
(#6815) Én is felébredtem.
Azt hiszem a mai napom a rajzolás és az olvasás jegyében fog eltelni, ellenben a tegnapival, amikor agyonnéztem magam sorozatokkal.
Azt hiszem a mai napom a rajzolás és az olvasás jegyében fog eltelni, ellenben a tegnapival, amikor agyonnéztem magam sorozatokkal.
beküldve: 2008-12-21 10:29:20
(#6814) Parasikoly: Sokan vannak így ....
Azzi: Tényleg beteg, nagyon beteg...
Envy: Nekem is, az az első dolgom
Azzi: Tényleg beteg, nagyon beteg...
Envy: Nekem is, az az első dolgom
beküldve: 2008-12-21 10:19:58
(#6813) beküldve: 2008-12-21 10:19:24
(#6811) Akkor aki nem ébredt fel, az tegye meg most és jöjjön a fórumra.
Majd én vezetem a FELKELÉST!
Jóreggelt!
Majd én vezetem a FELKELÉST!
Betegszóvicc.
Jóreggelt!
no pussy, just the dicks
[/QUOTE]
Jaj, mindenkinek az az első dolga, hogy beköszönjön fórumra? [/QUOTE]
Nagyon úgy néz ki
Jaj, mindenkinek az az első dolga, hogy beköszönjön fórumra? [/QUOTE]
Nagyon úgy néz ki
beküldve: 2008-12-21 10:18:24
(#6810) Későn fekvős, korán kelős, mindig kómás típus vagyok.
AMikor lehetne, mint pölö most, nem bírok aludni. Bezzeg majd holnap, mikor mehetek 8-ra...]
AMikor lehetne, mint pölö most, nem bírok aludni. Bezzeg majd holnap, mikor mehetek 8-ra...]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.