Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
No kérem, most beharangoznám a Hellsing doujin mangákat Nemesis már tudja, hogy függő vagyok, ő valószínűleg nem lepődik meg... node, akit érdekelnek az érdekes pairingek (Seras vs. osztag, Seras vs. Aluard, Integra vs. Alucard) az csak szóljon, és mutatok neki (nem akarok ide linkelni, nem illik ilyeneket )
héjhéj!
énis tuttam h ijen vagy
vagy én már nem is számítok?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-08-02 16:37:16
(#285) No kérem, most beharangoznám a Hellsing doujin mangákat Nemesis már tudja, hogy függő vagyok, ő valószínűleg nem lepődik meg... node, akit érdekelnek az érdekes pairingek (Seras vs. osztag, Seras vs. Aluard, Integra vs. Alucard) az csak szóljon, és mutatok neki (nem akarok ide linkelni, nem illik ilyeneket )
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-08-02 16:37:35
beküldve: 2007-08-02 15:47:01
(#284) "Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Hát, van ez így... sztem én is úgy el fogom rontani, mint a huzat
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-08-02 14:57:17
(#282) hát van ilyen.... egyszer minden író elrontja valahogy..... kár érte.....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-02 14:51:50
(#281) Mmm, kár, hogy ezt a szépen felépítgetett hírnevét most lerombolja a Démonvilággal... valami borzasztó az egész, próbálja nagyon horrorosra venni a témát, és már szinte röhejes az egész. Ezeken a könyveken látszik igazán, hogy melyik korosztályt célozta meg (amiből én már "kicsit" kicsúsztam) Kár érte, pedig jól írt, de ez az erőltetettség elrontja az egészet.
És igen, tudom, hogy ezt a könyves topicba kéne, de ott már leírtam ugyanezt
És igen, tudom, hogy ezt a könyves topicba kéne, de ott már leírtam ugyanezt
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-02 14:32:43
(#280) ez így is van darrennel kapcsolatban...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-02 14:21:25
(#279) Dinamikus ip címmel biztos többször számol
Áh, Anita Blake-ig n még nem jutottam el De Darren fantasztikus, főleg a vámpírok hegye trilógia és a Lelkek tava (Kurda-chaaan *.*) Azt imádom, hogy mindig mindent pontosan megtervez. Teljesen kiszámítható volt, hogy
Áh, Anita Blake-ig n még nem jutottam el De Darren fantasztikus, főleg a vámpírok hegye trilógia és a Lelkek tava (Kurda-chaaan *.*) Azt imádom, hogy mindig mindent pontosan megtervez. Teljesen kiszámítható volt, hogy
Darren nem hal meg a hegyen, nem végzik ki,
ezért itt a tapasztalt és sokat váró könyvmoly le is tenné, de akkor Destinyvel mindent megmagyaráz a végén, aaw, zseniális *_* Csak kár, hogy gyerekeknek ír, így a párbeszédek is olyanok, hogy akár egy 11 éves gyerek is felfogná... de sebaj, ahogy már mondtam másk topicban, mindent el kell rontani valamivel, úgy lesz jó What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Oké én már egy csomószor megnéztem akkpor is nő ha sokszor nézik?
Hiányzott, mint léggönbárúsnak a nyílzápor
szia! jó éjt!
Sztem a 9. a legjobb Meg az első 3, viszont az Árnyak csókja... hát, az már gyakorlatilag csak a szexről szól, szó szerint szval picit uncsi... Na én lépek aludni, jó éjt, szia.
beküldve: 2007-08-02 00:40:47
(#274) hm... Anita Blake-s könyv a 10. köny volt a legjobb.... abban aztán benne volt minden... kíváncsi vagyok a legujabb könyvére...
Áh, Richard túl nyápic és idealista... De Micah tökéletes
Darren beköpéseit én is bírtam, főleg ezt: "Darren Shan... *mondta, majd megrázta a fejét* Darren Shan, *azzal teljes erőből pofonvágott" Nem szó szerinti idézet, de vhogy így volt.
Elvégre ő Anita Nimir-Raj-a, szval a párja, úgymond
Darren beköpéseit én is bírtam, főleg ezt: "Darren Shan... *mondta, majd megrázta a fejét* Darren Shan, *azzal teljes erőből pofonvágott" Nem szó szerinti idézet, de vhogy így volt.
Szerk: Arishima 2007-08-02 00:36:54
vércicus??? hát.... inkább akkor már Jean-Claude mellé Richard... na, az úgy már jó is... bár én azért Darren írásait élveztem....