Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2007-07-31 22:04:28
(#195) na most mi van? megint kihalltunk????
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-31 21:59:30
(#194) "Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Csak ugyanazt tom mondani, amit Sophie
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-31 21:44:57
(#192) Ki????, hol?????, én nem látom..... mi csak eszmét cserélünk....
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-31 21:41:16
(#191) beküldve: 2007-07-31 21:40:47
(#190) hehehe...... na no comment.....
jah... tényleg.... oh, az ego.... az mindenkinek van... csak van, aki elrejti...
XD Ego? én olyat nem is ismerek, tudod
picikét.....
hehe..... hát én is jó kislány vagyok, meg aranyos, és okos.... na meg sok ego.... (na jó ez nem komoly.... csak nem tudtam kihagyni.... )
hehe..... hát én is jó kislány vagyok, meg aranyos, és okos.... na meg sok ego.... (na jó ez nem komoly.... csak nem tudtam kihagyni.... )
Én naon jólnevelt kislány is tok lenni, bár néha hangos vok egy picikét...
Az a baj, hogy anyu is ezt mondta..... és tökéletesen egyetértek mindkettőtökkel....
Hát..... talán az eladók majd nem fognak kirugdosni...
Hát..... talán az eladók majd nem fognak kirugdosni...
Én marha kíváncsi leszek... ha mi beszabadulunk egy könyvesboltba...sztem, ott kő kövön nem maradXD
dehogyisnem megyek!!!!!!!4 ilyen jót, ki nem hagyok!!!!!