Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Figurák 1.
Oldalak:
1
beküldve: 2007-08-08 00:58:14
(#8) A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2007-08-07 14:33:07
(#7) Én általában a Holdfényben szerzem be a cuccokat. Mindig van akciójuk ami 2hétre érvényes és nagyokat lehet vele fogni
Amúgy én viszonylag sokfajta figurát gyűjtök (anime, spawn, star wars...) ezért is szeretem a Holdfényt mer mindenfélét tartanak. Másik favorit a King Comics...
Amúgy én viszonylag sokfajta figurát gyűjtök (anime, spawn, star wars...) ezért is szeretem a Holdfényt mer mindenfélét tartanak. Másik favorit a King Comics...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Esetleg ti honnan vesztek figurát, ha vesztek?^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-07 12:24:56
(#5) Meg is lepődtem, h név nélküli a topicXD
Én odavagyok a figurákért Sajnos eddig nincs túl sok belőlük (kb. 8-9), de ha megdobnak egy köteg 20ezressel, akkor veszek még^^ Először a 2005-ös sakuraconon vettem egy Kagome figurát, és onnantól kész, nem volt megállásXD Azóta is én conról figura nélkül nem vagyok hajlandó eltávozni
Bár most eladó az Aizen figurám, másikat szeretnék venni... ezért nem szeretem a zsákbamacska alapon menő figuravásárlást, tehát 1 dobozban lehet 5 figura, aztán mondjuk pont azt kapod ki, amit nem akartál^^"
Én odavagyok a figurákért Sajnos eddig nincs túl sok belőlük (kb. 8-9), de ha megdobnak egy köteg 20ezressel, akkor veszek még^^ Először a 2005-ös sakuraconon vettem egy Kagome figurát, és onnantól kész, nem volt megállásXD Azóta is én conról figura nélkül nem vagyok hajlandó eltávozni
Bár most eladó az Aizen figurám, másikat szeretnék venni... ezért nem szeretem a zsákbamacska alapon menő figuravásárlást, tehát 1 dobozban lehet 5 figura, aztán mondjuk pont azt kapod ki, amit nem akartál^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-07 11:30:11
(#4) Eh nem felejtettem el...
Valahogy megviccelt a technika ördöge...
Majd szólok valakinek, remélem kijavítják...
Valahogy megviccelt a technika ördöge...
Majd szólok valakinek, remélem kijavítják...
beküldve: 2007-08-06 22:07:45
(#3) Elfelejtettél címet adni a témának Amúgy van már egy hasonló, nevezetesen Anime/manga gyűjtemények.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-06 18:42:00
(#2) Most hogy szinte az animés/mangás kultúrkör minden részéről indult topic, úgy gondoltam hogy miért pont a figurák maradjanak ki??
Szóval ha bárkinek van ezzel kapcsolatban megosztanivalója, véleménye vagy csak megmutatná a gyűjteményét, akkor írjon...
Szóval ha bárkinek van ezzel kapcsolatban megosztanivalója, véleménye vagy csak megmutatná a gyűjteményét, akkor írjon...
beküldve: 2007-08-06 18:34:02
(#1) Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Oldalak:
1