Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Zombie Powder
beküldve: 2013-07-29 20:43:48
(#15) kár...
Idővel be kell szerezni azt a 4 kötetet :)
Idővel be kell szerezni azt a 4 kötetet :)
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2013-07-29 20:21:49
(#14) beküldve: 2013-07-29 19:50:01
(#13) Én most kezdtem el olvasni, túl vagyok az 1. kötet felén és nagyon jó manga, remélem folytatja Kubo, ha abbahagyta a Bleachet.
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2012-07-30 11:40:30
(#12) Olvastam mind a négy kötetet. Jó történet. Kár, hogy nem lett hosszabb sorozat. Egyértelműen ordít a folytatásért :(
Amúgy kicsit fura volt látni a Kubo jellegzetesen szögletes fejű karaktereit A Bleach elején még ilyen volt, de manapság már kifogásolhatatlanok a rajzai. Mondjuk engem egyáltalán nem zavart, megadta a megfelelő varázsát a történetnek.
Azért remélem, a Bleach után majd folytatja (álmodozni szabad, nem? )
Amúgy kicsit fura volt látni a Kubo jellegzetesen szögletes fejű karaktereit A Bleach elején még ilyen volt, de manapság már kifogásolhatatlanok a rajzai. Mondjuk engem egyáltalán nem zavart, megadta a megfelelő varázsát a történetnek.
Azért remélem, a Bleach után majd folytatja (álmodozni szabad, nem? )
Az adott szó az adott becsület. Ha nem tartod be, nincs becsületed.
Én a [Link]-n olvastam az első fejezetét mert csak azt fordtották le
izgi
izgi
Animeaddicts-en fenn van mind a 4 megjelent kötet lefordítva olvasd tovább biztos szeretni fogod, én ajánlom!
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-29 14:27:10
(#10) Én a [Link]-n olvastam az első fejezetét mert csak azt fordtották le
izgi
izgi
beküldve: 2010-06-06 00:08:22
(#9) Nagyon király manga, volt szerencsém olvasni. Nekem nagyon bejött bevallom kicsit a "Trigun hangulat" miatt vágtam bele mert mindenhol erről áradoztak hogy mennyire hajaz rá hát sokat nem tévedtek de ettől függetlenül nagyon élvezetes story volt és nagyon nagy kár a végéért. De ettől függetlenül egyik kedvencem lett remélem egyszer még lesz belőle valami ha más nem egy rövidke animeváltozat valami befejezéssel
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Ez a manga nem befejezetlen? Mert akkor elég necces lenne kiadni...
én is úgy hallottam h 4 kötet után a japánok megunták... és ennyi... :S pedig télleg jó
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2008-12-15 19:11:28
(#7) Én még csak hallottam a Zombie Powder-ről. Meg még csak képeket láttam, de azt is, régen, nagyon régen.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-12-15 18:42:02
(#6) Ez a manga nem befejezetlen? Mert akkor elég necces lenne kiadni...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-15 10:11:00
(#5) Szerintem Mangafanhoz is beférne a cucc, elég rövid 1-2 év alatt vígan lemenne.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-15 02:46:47
(#4) AAAANNNYIIRAAA IMMÁÁÁDOOOM!!! A hellsing után az első manga amit elolvastam...aztán jött az alive...de az már mindegy! Nagyon megtetszett, csak nem találok hozzá részeket
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
Muszáj volt sietnem mert én is a legnagyobb viharban kezdtem el írni xD Mire befejeztem és átolvastam el is ment minden nemü elektromosság a házból :) Utolsó percben nyomtam a mehet gombot xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-08-20 12:53:04
Jó leírás, ezért a helyesírási hibák felsorolásától most kivételesen eltekintek.
A ZP számomra jobb, mint a Bleach, nem véletlenül olvasom naponta párszor a Shonen Jump-os előzetest... Kellenek a kötetek!
A ZP számomra jobb, mint a Bleach, nem véletlenül olvasom naponta párszor a Shonen Jump-os előzetest... Kellenek a kötetek!
beküldve: 2007-08-19 22:21:34
(#1) Jövőben játszodó kisebb Trigun szintü mestermű. Eme világban létezik egy por aminek a segitségével a holtakat ismét az élők sorába emeli vagy az élőket teszi halhatatlanná. Ez a por a zombi por (Zombie Powder). Ahhoz hogy ezt a port megszerezzék elösször is a holtak 12 gyűrűlyét kell megtalálni. Főhősünk Akutabi Gamma akinek a célja hogy ezen ereklyével halhatatlanná váljon. Gamma egyik átutazása során összeakad egy helyi zsebmetszővel Elwood-al aki egy helyi banda tagja. Gamma fején magas vérdíj van és a banda tagjai erre hamar rá is jönnek így ott támadnak ahol a legvalószinübb hogy tartozkodhat: Elwood és testvére otthona.
Naggyából ennyi a plot synopsis és hogy hogyan is kezdődik eme 4 kötetes remekmű. Természetesen több karakter is megfordul és csatlakozik is a kis kompániához bár 4 kötet édes kevés mindegyik karater gyengéit és erősségeit valamint hátterét megismerni. Sajnos. Tite Kubo-nak ez a 4. műve egész pontosan ugyanis az első 3 csak egy törekvés volt hogy bejusson a manga világába. Bleach elött a Zombie Powder volt az első igazi mangája ami tankoban-ban is kiadtak. Sajnálatos módon csak 4 kötet jött ki ugyanis nem volt rajongó tábora így Weekly Shonen Jump kilötte a sorozat további folytatását. Arrol is szó esett hogy a mester nem akarta folytatni mert egy kisebb trauma érte. Nem csodálom mert kilötték ezt a remek sorozatot... :)
Naggyából ennyi a plot synopsis és hogy hogyan is kezdődik eme 4 kötetes remekmű. Természetesen több karakter is megfordul és csatlakozik is a kis kompániához bár 4 kötet édes kevés mindegyik karater gyengéit és erősségeit valamint hátterét megismerni. Sajnos. Tite Kubo-nak ez a 4. műve egész pontosan ugyanis az első 3 csak egy törekvés volt hogy bejusson a manga világába. Bleach elött a Zombie Powder volt az első igazi mangája ami tankoban-ban is kiadtak. Sajnálatos módon csak 4 kötet jött ki ugyanis nem volt rajongó tábora így Weekly Shonen Jump kilötte a sorozat további folytatását. Arrol is szó esett hogy a mester nem akarta folytatni mert egy kisebb trauma érte. Nem csodálom mert kilötték ezt a remek sorozatot... :)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."