Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
phoenix wright
Oldalak:
1
beküldve: 2013-03-08 17:10:42
(#12) igen, de annyira azért nem vonzz, hogy tegyek is valamit a játékért >.<
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 17:09:21
(#11) beküldve: 2013-03-08 17:06:53
(#10) én sem
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2012-09-06 16:45:45
(#9) beküldve: 2008-10-03 11:27:45
(#8) Nagyon jó játék, nekem megvan a Justice for All. Kiváló zene, hatásos játékmenet, nagyon jó, alaposan történet. Aki tudja forgatni az agyát, és lát összefüggéseket a rejtélyes dolgok között, imádni fogja a játékot!
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: Hungarian Link 2008-10-03 11:28:07
beküldve: 2008-05-06 13:48:52
(#7) Ehem. És mi indokolja, hogy saját topicot nyissatok neki? Ott van a hordozható konzolok topic. Bőven megfelelt volna a célra. Ha minden játéknak saját topicja lesz, akkor itt elszabadul a pokol.
Ráadásul kis kezdőbetűkkel. LOL!
Ráadásul kis kezdőbetűkkel. LOL!
Szerk: Horsee 2008-05-06 13:51:50
beküldve: 2008-05-06 13:45:20
(#6) Senki nem fejti ki a dolgot, akkor majd Én!
Szóval a PW egy "ügyvédszimulátor". Ez így most nagyon bután hangzik, pedig nagyon jó az ötlet és a körítés. Minden játékban van 4-5 eset, amit meg kell oldania a játékosnak.
Az ügy elején mindíg van egy kis bejátszás a bűnügyről és ezek után jövünk mi. Bizonyítékokat kell keresnünk, tanúkkal kell beszélgetnünk és ha mindez megvan (úgymond elfogytak a lehetőségek) akkor jöhet a legjobb rész: a tárgyalás.
A tanúkat és a vádlottat kell meghallgatni, a megfelelő pillanatokban rájuk kérdezni. Ha úgy érezzük, hogy valahol meg lehet fogni az adott személy, jöhet az egész játékot jellemző kiáltás: OBJECTION!
Ha ügyesek vagyunk, közelebb kerülünk az ügy végéhez, de vigyázni kell, mert max 5 alkalommal hibázhatunk egy tárgyaláson és buktuk az ügyet.
Ami a játék nagy erénye, az a kiváló történet. Nagyon különleges ügyekkel találkozhatunk, mfura figurákkal van tele a játék. természetesen mindez teljesen animés grafikával.
Nem egy akció játék, inkább egy interaktív bűnügyi novella és ami risztó lehet: Nagyon sokat beszélnek a karakterek, tehát egy alap angol a minimum a megértéshez.
Egy mókás előzetes, ami Tokyo Game Shown volt bemutatva. A játékkal ellentétben beszélnek a karakterek, de jól bemutatja a program hangulatát.
[Link]
Szóval a PW egy "ügyvédszimulátor". Ez így most nagyon bután hangzik, pedig nagyon jó az ötlet és a körítés. Minden játékban van 4-5 eset, amit meg kell oldania a játékosnak.
Az ügy elején mindíg van egy kis bejátszás a bűnügyről és ezek után jövünk mi. Bizonyítékokat kell keresnünk, tanúkkal kell beszélgetnünk és ha mindez megvan (úgymond elfogytak a lehetőségek) akkor jöhet a legjobb rész: a tárgyalás.
A tanúkat és a vádlottat kell meghallgatni, a megfelelő pillanatokban rájuk kérdezni. Ha úgy érezzük, hogy valahol meg lehet fogni az adott személy, jöhet az egész játékot jellemző kiáltás: OBJECTION!
Ha ügyesek vagyunk, közelebb kerülünk az ügy végéhez, de vigyázni kell, mert max 5 alkalommal hibázhatunk egy tárgyaláson és buktuk az ügyet.
Ami a játék nagy erénye, az a kiváló történet. Nagyon különleges ügyekkel találkozhatunk, mfura figurákkal van tele a játék. természetesen mindez teljesen animés grafikával.
Nem egy akció játék, inkább egy interaktív bűnügyi novella és ami risztó lehet: Nagyon sokat beszélnek a karakterek, tehát egy alap angol a minimum a megértéshez.
Egy mókás előzetes, ami Tokyo Game Shown volt bemutatva. A játékkal ellentétben beszélnek a karakterek, de jól bemutatja a program hangulatát.
[Link]
Nem hallottam még a játékról, de ha szabad kérdezni ez PC-s? vagy Nintendo DS? vagy milyen ? ^^''
(remélem nem néztek teljesen hülyének XD)
Nintendo DS. És nagyon jó, nyomozós, a karakterek anime stílusúak
beküldve: 2008-05-06 11:43:28
(#4) Nem hallottam még a játékról, de ha szabad kérdezni ez PC-s? vagy Nintendo DS? vagy milyen ? ^^''
beküldve: 2008-05-06 11:39:47
(#3) Az első rész megvan. nagyon szuper játék, kár hogy Magyarországon 100 embernél kevesebben játszanak vele. Ez sejhető már e topik pörgéséből is...
Szerk: Rudymester 2008-05-02 23:50:36
beküldve: 2007-11-24 19:03:46
(#1) Minden a játékról!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Oldalak:
1