Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Claymore
beküldve: 2013-07-09 22:27:42
(#29) Az animébe bele sem kezdtem kezdtem(nem volt kedvemvegy újabb alterna tív befejezéshez), de a mangàt olvasom. Nagyon izgalmas màr a be is fejeztem a 11.kötetet.
igazàn ritka egy olyan shounen,aminek nem fiú a fõszereplõje.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-07-09 22:29:37
hat gyerekek ..en kozben befejeztem..
s ez valami elkepexto volt..
bekerult a top5 ba..hehe..
ugye lex fojtatas??/...
jaaaaaaaaaa..es xuper az openingje..
s ez valami elkepexto volt..
bekerult a top5 ba..hehe..
ugye lex fojtatas??/...
jaaaaaaaaaa..es xuper az openingje..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-02-18 21:52:32
beküldve: 2010-02-12 18:26:42
(#27) en most akarok nekiallni a claymore nak..
az egyik haverom naon ajanlja mar honapok ota..
ugytom csak 26 rexes..nem?
az egyik haverom naon ajanlja mar honapok ota..
ugytom csak 26 rexes..nem?
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2009-06-26 11:43:41
(#26) Akkor már inkább "Agyagozz többet" XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Amúgy Claymore jó nagyon és talán idén ősszel lesz új évad?
Remélhetőleg lesz, hiszen a
a történet java csak most jön! Bár elég necces lesz visszakanyarodni a jelenlegi állásból a manga sztorihoz... de biztos megoldják.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A "Gyúrmázz még"-gel (Clay more XD) is úgy vagyok, mint sok mással. elkezdtem nézni, de nem néztem végig, de majd a második, és harmadik Hell girl évad után szerintem ezt is megnézem, mert érdekel Teccetősnek tűnt amennyit láttam belőle.
A "tyúrmássz mék"-kel (klély mór ixté) izs úty fatyok, mint zsog mázzsal. elgesztem nészni, te nem nésztem fékik, te malyt a mázsotig, ézs harmatig Ell körl éfad udán zerindem eszt is meknészem, merd értekgel Dedzzedőzsneg dűnd amennyid láddam pelőle.
Javítva, szívesen.
1. Clay more = agyag többet ;(
2. gyurma = plasticine ^___________^
3. A Hell girl csak szerintem nagyon tré? De tényleg már sokszor hallottam, hogy jó, pedig nem :(
4. Profit!
▲
▲ ▲
Amúgy Claymore jó nagyon és talán idén ősszel lesz új évad?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-06-25 16:37:32
beküldve: 2009-06-25 16:10:14
(#23) Én imádom ezt az animét, mondjuk az eleje kicsit unalmas (lehet hogy ezt csak azért mondom mert egy csomószor megnéztem)
Amúgy már 15 kötet jelent meg, nekem az 1. és 2. kötet van meg angolul.
Amúgy már 15 kötet jelent meg, nekem az 1. és 2. kötet van meg angolul.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2009-06-25 14:06:36
(#22) A "Gyúrmázz még"-gel (Clay more XD) is úgy vagyok, mint sok mással. elkezdtem nézni, de nem néztem végig, de majd a második, és harmadik Hell girl évad után szerintem ezt is megnézem, mert érdekel Teccetősnek tűnt amennyit láttam belőle.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-23 20:42:39
(#21) Végre valahára én is megnéztem az animet. Sajnálom, hogy eddig várattam vele.
Szőke bögyös nénik hatalmas kardokkal hadonásznak szörnyeket meg egymást. Ha ennyi lenne az egész történet, engem már ezzel is megnyert volna magának. Szerencsére, mélyebb dolgok is előfordulnak benne. (%
Remek az opening/ending, a képi világ és a karakterek is.
Egy hét múlva, vizsgaidőszak végeztével nekivágok a mangának is. Ha jól tudom, ott máshogy alakulnak a dolgok ls szerencsére még csak most kezdődik a történet. ^^
Priscilla;
Szőke bögyös nénik hatalmas kardokkal hadonásznak szörnyeket meg egymást. Ha ennyi lenne az egész történet, engem már ezzel is megnyert volna magának. Szerencsére, mélyebb dolgok is előfordulnak benne. (%
Remek az opening/ending, a képi világ és a karakterek is.
Lehet, egyéni perverzió, de imádom, mikor szép kislányokból hatalmas csápos szörnyek lesznek. (%
Egy hét múlva, vizsgaidőszak végeztével nekivágok a mangának is. Ha jól tudom, ott máshogy alakulnak a dolgok ls szerencsére még csak most kezdődik a történet. ^^
Priscilla;
ha jól rémlik, emlegetik az animeben is, hogy ő bizony a tápkirályné és természetesen a sztori is megköveteli.
A mangát még nem olvastam, így csak az animeből okoskodom; A három főgonosz Nr. 1-esek voltak mind. Többről nem tudunk, hogy létezne és szvsz ők is elég régiek, legalábbis nekem annak tünnek. Már Claymore életükben is hatalmas erővel rendelkeztek, most pedig, Yoma ként főleg.
Ettől függetlenül elképzlehetőnek tartom, hogy Priscilla sokkal erősebb legyen, mint Isley, mert több potencia volt benne az ébredés előtt és után is.
Az ő problémája ugye az idegállapot. Nem emlékszik pontosan, mi is történt vele, ha jól tudom.
A mangát még nem olvastam, így csak az animeből okoskodom; A három főgonosz Nr. 1-esek voltak mind. Többről nem tudunk, hogy létezne és szvsz ők is elég régiek, legalábbis nekem annak tünnek. Már Claymore életükben is hatalmas erővel rendelkeztek, most pedig, Yoma ként főleg.
Ettől függetlenül elképzlehetőnek tartom, hogy Priscilla sokkal erősebb legyen, mint Isley, mert több potencia volt benne az ébredés előtt és után is.
Az ő problémája ugye az idegállapot. Nem emlékszik pontosan, mi is történt vele, ha jól tudom.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-23 20:48:17
beküldve: 2009-02-10 13:17:39
(#20) Igaz, ez anime topik, de mégis Claymore, szóval ide írom.
Tegnap elolvastam az extra Claymore fejezeteket és nagyon bejöttek. Például fény derült olyan dologra is, amiről én az anime alapján teljesen más következtetést vontam le. Mégpedig
Tegnap elolvastam az extra Claymore fejezeteket és nagyon bejöttek. Például fény derült olyan dologra is, amiről én az anime alapján teljesen más következtetést vontam le. Mégpedig
nekem az animeben teljesen úgy jött le, tekintve Priscilla és Isley kapcsolatát, hogy Isley az észak ura, az egyik hatalmas démon stb. stb. és ő áll Priscilla felett... nem fordítva! Érdekes volt látni a kettejük összecsapását. Csak azt nem értem Priscilla miért ENNYIRE erős? Mert oké, Claymoreból lett Yoma. De ott van például Ophelia is, meg egy másik extrában szintén egy korábbi Nr. 2-es (Rosemary), akiket Clare ill. Teresa elintézett egymaga. Akkor ez a csaj mitől ennyire erős?
Hű, de régen írt már ide valaki.
Szerk: asx 2009-02-10 13:18:44
beküldve: 2008-02-21 20:14:33
(#19) Nagyjából most tartok a felénél.
Vélemény: a történet, a zenék, és a szereplők is nagyon eltaláltak. Már régen láttam ilyen jó animét, amikor minden rész végén az mondom, hogy csak még egy epizódot nézek meg, és...végül mégsem tudom otthagyni!
Vélemény: a történet, a zenék, és a szereplők is nagyon eltaláltak. Már régen láttam ilyen jó animét, amikor minden rész végén az mondom, hogy csak még egy epizódot nézek meg, és...végül mégsem tudom otthagyni!
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2007-12-16 18:47:00
(#18) Asx: naná h áll az ajánlat tessékcsak nyugottan
ami Rakit és Claret illeti én biza ugy láttam h amikor búcsúztak az 1 csók volt...de nemtom...
jah és persze azsem derült ki h az első Mélység Lakójával milett...(tudom, égő de nemjut eszembe a neve )
arról megmár hadne beszéljek h esetleg a többi Claymore-val mivan...mit tettek/tesznek a későbbiekben a szervezet ellen???
áááááá, árulás
ami Rakit és Claret illeti én biza ugy láttam h amikor búcsúztak az 1 csók volt...de nemtom...
jah és persze azsem derült ki h az első Mélység Lakójával milett...(tudom, égő de nemjut eszembe a neve )
arról megmár hadne beszéljek h esetleg a többi Claymore-val mivan...mit tettek/tesznek a későbbiekben a szervezet ellen???
áááááá, árulás
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-12-16 16:31:32
(#17) Esély mindig van.
amúgy
amúgy
Claire és Raki között akkor mi is van?
mert ha lenne folytatás ezt is elárulhatnák. ^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Igen a manga még fut...de be kell vallanom nem olvastam Kb. amúgy hol tart?
Hát én sem olvastam, csak múltkor kerestem valamit és láttam, hogy még fut.
.
.
.
Most nézem a wikipédián, hogy 13kötet körül van.
Oh...köszi Tehát...ha jól számolom...még van esélyünk az animebeli folytatásra...?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2007-12-16 16:26:08
Igen a manga még fut...de be kell vallanom nem olvastam Kb. amúgy hol tart?
Hát én sem olvastam, csak múltkor kerestem valamit és láttam, hogy még fut.
.
.
.
Most nézem a wikipédián, hogy 13kötet körül van.