Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Földfény
Oldalak:
1
beküldve: 2011-01-22 05:24:29
(#10) Nekem se jött be valami naon, ezért én a 2.-at már el se olvastam. Mondjuk nekem alapból nem a kedvenc műfajom a sci-fi és lehet h csak itt a gond, és nem is a mangával.
-
Szerk: C-san 2011-01-22 05:25:21
beküldve: 2011-01-21 22:40:06
(#9) Tudom,hogy sokakat ismétlek,de nekem se jött be annyira,mint amennyire egy ismeretlen(bármely)manga szokott.
Szeretem a scifiket,de nem szeretném megvenni,se ajánlani.Ettől még persze lehet,csodálatos,de nekem nem tetszik. :/
Szeretem a scifiket,de nem szeretném megvenni,se ajánlani.Ettől még persze lehet,csodálatos,de nekem nem tetszik. :/
A gyerekek, akiket nem szeretnek, felnőttek lesznek, akik nem tudnak szeretni
beküldve: 2010-08-06 08:19:22
(#8) Nos, nem azért jöttem hogy fikázzam a Földfényt, de nekem naaaaaaaagyon nem tetszett a Földfény. A sci-fiket alapjában véve is rühellem, de a Földfénynek a sztorija szerintem rettenetesen primitív. Földfény rajongók: bocsánat, ha valakit megsértettem.
Nem vettem meg,de kölcsönkaptam és elolvastam...nekem nem annyira jött be de olvasható,meg minden.(Bár én nem költeném rá a pénzt...Élnit vettem helyette,amin nagyon...mindegy,szóval mestermű,de ez nem Élni topic)
Szóval Földfény:so-so
Nos igen... Bár nekem ez csak a Xanos sztori tetszik az h Damon anyja terrorista na ezmár milyen gagyi..
Ja meg ott sír a gyerek miatt aki kitörte a nyakát, meg nem aakrja lelőni a csajt, de a 3 őrt azt gondolkodás nélkül telibekapta...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-01-11 21:03:51
beküldve: 2008-01-11 21:01:28
(#6) Nem vettem meg,de kölcsönkaptam és elolvastam...nekem nem annyira jött be de olvasható,meg minden.(Bár én nem költeném rá a pénzt...Élnit vettem helyette,amin nagyon...mindegy,szóval mestermű,de ez nem Élni topic)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-01-11 20:56:24
(#5) Nekem tetszik a grafika is meg a sztori is. Bár nem egy mestermű, attól még olvasható.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-01-11 20:55:16
(#4) beküldve: 2008-01-03 21:50:43
(#3) Az első kötet története még viszonylag olvasható volt. A második se úgy kezdődött, mint egy borzalom, de a végére nagyon ellaposodott, totál uncsi lett. Most épp megpróbálom valakinek eladni a második kötetet, nem túl nagy szerencsével. Akit érdekel, az írjon a totherik@chello.hu e-mail címre.
Hogy, őszinte legyek nem vettem meg mert átkozott mód nem tetszet a grafikája és ahogy elolvastam a tartalmát a sztorija se az én világom. De attól még lehet jó csak nekem nem jött be. ^^
beküldve: 2008-01-03 18:20:48
(#1) Eről a mangáról kritikák, tetszett/nem tetszett?
Oldalak:
1