• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Vagabond
Oldalak: 1
beküldve: 2008-01-24 10:05:15
(#8)
bence10
bence10
[ Új arc ]
eszméletle jo a grrafikája,kicsit burutális de nagyon szép

"Ha nem tetszik a dolgok állása,akkor változtasd meg a saját erődből!" (Zaraki Kenpachi)
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-01-06 09:54:57
(#7) Válasz miyu (#3) üzenetére
pansy
pansy
[ Rászokóban ]
Hühü ez jó manga (jó kis bruti) . Sajnos csak 5 fejezetet olvastam (ennyit találtam fanforditásban ) Bár elöször nem tetszet a grafikája de késöbb ráéreztem az izére ^^

Nem tom, hogy annyira közkedvelt, lenne én nem igen találkoztam még vele más oldalakon.

Én sem találkoztam vele sokszor, fórumokon sem meg semmi. Viszont nagyon sokan ajánlották, és most már azt is értem miért. : )

A grafikája sztem nagyon igényes. Kicsit "felnőttesebb", mint az átlag.
A mangakának most van NY-ban egy kiállítása: [Link]

beküldve: 2008-01-05 22:01:37
(#6) Válasz miyu (#5) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
annyira biztos nem mint a bolt.. de majd utánna nézek ..

Bolt....? Ja *a fejéhez kap* csak most esett le, hogy van ilyen márka is..... Eszembe nem jutott volna

smi baj jobb későbbmint soha..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-05 21:59:00
(#5) Válasz PICILÁNY (#4) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]

Bolt....? Ja *a fejéhez kap* csak most esett le, hogy van ilyen márka is..... Eszembe nem jutott volna

beküldve: 2008-01-05 21:45:40
(#4) Válasz miyu (#3) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Hühü ez jó manga (jó kis bruti) . Sajnos csak 5 fejezetet olvastam (ennyit találtam fanforditásban ) Bár elöször nem tetszet a grafikája de késöbb ráéreztem az izére ^^

Nem tom, hogy annyira közkedvelt, lenne én nem igen találkoztam még vele más oldalakon.

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-01-05 21:36:52
(#3)
miyu
miyu
[ Megszállott ]

Szerk: miyu 2008-01-05 21:38:52
beküldve: 2008-01-05 21:27:51
(#2) Válasz pansy (#1) üzenetére
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
Furcsállom, hogy még nincs ilyen topic. Pedig ez egy elég közkedvelt manga.

Valaki esetleg olvasta/olvassa?

Én, személy szerint, 4 napja áltam hozzá, minden este egy kicsit, és mára a végére értem (mármint, ami eddig megjelent belőle, ongoing ugye). Iszonyatosan tetszik, sztem az egyik legjobb manga, amit valaha olvastam. Az artwork is gyönyörű.

Ehhez képest angolul/magyarul alig találni Vagabondos fórumokat/közösségeket. Remélem majd itt.

én csak a divatárúházat ismiztem ilyen néven... hihi.. na mind1..

beküldve: 2008-01-05 17:45:55
(#1)
pansy
pansy
[ Rászokóban ]
Furcsállom, hogy még nincs ilyen topic. Pedig ez egy elég közkedvelt manga.

Valaki esetleg olvasta/olvassa?

Én, személy szerint, 4 napja áltam hozzá, minden este egy kicsit, és mára a végére értem (mármint, ami eddig megjelent belőle, ongoing ugye). Iszonyatosan tetszik, sztem az egyik legjobb manga, amit valaha olvastam. Az artwork is gyönyörű.

Ehhez képest angolul/magyarul alig találni Vagabondos fórumokat/közösségeket. Remélem majd itt.

Oldalak: 1