Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kedvenc zenéink (nem csak japán)
Nem tudom, hogy a Hurt volt-e már, de ez a változat szvsz zseniálisan szívbemarkoló.
Szerintem ez Christina egyetlen száma, amit elviselek - sőt inkább szeretek. Valóban nagyon... nem találok jobb szót - "szívbemarkoló".
+ Parasikolynak...^^:Jó ez a Bijou szám. Kikapcsol...
És hogy valami újjal is szolgáljak... "Kiújuló" kedvenc.
[Link]
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-01-06 23:26:27
beküldve: 2009-01-06 22:31:02
(#406) 4 óra autózás záróakkordja volt a rádióban ez a muzsika. Akkor és ott jól esett nagyon.
Bijou - Tánc
[Link]
Bijou - Tánc
[Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-30 01:58:18
(#405) Nem tudom, hogy a Hurt volt-e már, de ez a változat szvsz zseniálisan szívbemarkoló.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A. E. Bizottságot nagyon szeressük. ^^
Gondoltam, idebiggyesztek egy kis Trabantot, mert az menő, de közben valami leírhatatlanra akadtam... X_x
A kezdeti tinglitangli és az elmaradhatatlan, elsősoros, részeg, bemutogatós, beszólós bácsi után beindul és nagyon brutális lesz. A japánnyuszira hajazó énekesnő és a krokodiljelmezes gitárosért már megéri.
[Link]
Csak annyit fűznék hozzá, a bácsitól lopva, hogy krokodil, te állat!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2008-12-29 19:16:40
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2008-12-28 22:17:19
(#402) Ha még valaki nem ismerné ezt a csodát, akkor padammm. Nem is a zene, inkább a klipp az, ami figyelemre érdemes.
A nép hős munkásaszsonyait Sztálin zombik terrorizálják. Ekkor lép színre Gorbachov, afféle szláv Conan módjára.
A kedvencem a vége, mikor hull az égból a kóla, a farmer forrónaci és a stílusosan fehér tölteléket spriccelő kis sütemény.
Hey-hey-hey! [Link]
A nép hős munkásaszsonyait Sztálin zombik terrorizálják. Ekkor lép színre Gorbachov, afféle szláv Conan módjára.
A kedvencem a vége, mikor hull az égból a kóla, a farmer forrónaci és a stílusosan fehér tölteléket spriccelő kis sütemény.
Hey-hey-hey! [Link]
Szerk: Parasikoly 2008-12-28 22:21:31
Kösz, ez így elég sok mindent megmagyaráz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ez az ürge nem a L'art pour l'art társulat tagja?
De-de, az a sipkás kis manó a Galla akar lenni.
Ez az ürge nem a L'art pour l'art társulat tagja?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-12-21 08:36:45
(#398) Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-12-17 16:16:56
(#396) a legjobb a bárány és az an cafe^^ xD
jól üti egymást a kettő de küll nem érdekel meg még jo John Dalback és ilyenek...meg...o a nagy favoritom...az...a Death note össz. zenéje
non oda meg vissza vok tőlükxD
amugy bármit jöhet meghallgatom...lol de jo h ilyen vok
vagy talán mégsem...xD...vki szakítson már meg éls ne hadja h írjak...mert a végén több lesz a pont mint a beszédem...vagy lehet h az xD fog byőőőzni?^^
jól üti egymást a kettő de küll nem érdekel meg még jo John Dalback és ilyenek...meg...o a nagy favoritom...az...a Death note össz. zenéje
non oda meg vissza vok tőlükxD
amugy bármit jöhet meghallgatom...lol de jo h ilyen vok
vagy talán mégsem...xD...vki szakítson már meg éls ne hadja h írjak...mert a végén több lesz a pont mint a beszédem...vagy lehet h az xD fog byőőőzni?^^
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
Nagyon nagy!
Új kedvencem: [Link]
Nem mai darab, de nagyon jó!
"Son, they shook...
'cause ain't no such things as halfway crooks
scared to death, scared to look
they shook..."
Új kedvencem: [Link]
Nem mai darab, de nagyon jó!
"Son, they shook...
'cause ain't no such things as halfway crooks