Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hokuto no Ken
beküldve: 2012-05-08 11:53:32
(#16) A Hokuto No Ken a világ második legjobb Neverending Shonen-je a világon!
Még bemutatót is készítettem belőle, hogy terjesszem az "igét"! ;)
[Link]
Még bemutatót is készítettem belőle, hogy terjesszem az "igét"! ;)
[Link]
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2008-04-24 20:28:15
(#14) Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én jól átnézegettem az anidb-t,hogy keressek magamnak megfelelő animéket,és ez volt az első,amt letöltöttem kompletten./azóta se találtam haonlót ami nézhető lenne számomra ebben a kategóriában/ Na mindegy,röviden: egy hardcore Hokuto no Ken fanba botlottatok,akinek ez az anime minimum olyan nyomot hagyott bennem,mint ami a főszereplőn látható;) /A többi anime nekem csak egy Raoh-s hmm../
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én jól átnézegettem az anidb-t,hogy keressek magamnak megfelelő animéket,és ez volt az első,amt letöltöttem kompletten./azóta se találtam haonlót ami nézhető lenne számomra ebben a kategóriában/ Na mindegy,röviden: egy hardcore Hokuto no Ken fanba botlottatok,akinek ez az anime minimum olyan nyomot hagyott bennem,mint ami a főszereplőn látható;) /A többi anime nekem csak egy Raoh-s hmm../
beküldve: 2008-04-20 11:43:07
(#13) Bár ez az anime topikja, és a mangához kapcsolódik, amit mondani akarok, de... Szóval nyáron elkezdem fordítgatni a cuccost. Megvan kiba' jó minőségben mind a huszonvalahány kötet szkennje, persze japánul. Az amcsi verza meg itt figyel a polcomon. (Már amit volt szíves kiadni a Viz angolul... Alig húsz fejezetet.) Nyah majd nekiállok, ha lesz időm, és feldobom a mangazinra.
Szerk: Zsolti 2008-04-20 11:43:30
Hmmm... milyen eredeti történet! Csodálkozom, hogy Van Damme mesterrel nem készült belőle tékás film...
Később komolyodik. (Mondjuk képzelheted, milyen mértékben. )
(Rövid ismertető lemaradt)
Hokuto no Ken ~北斗の拳 ~Fist of the North Star
1983-ban indult manga-sorozat. Összesen 27 kötet, 245 fejezet. Anime-széria, több OVA és feldolgozás készült belőle.
199X-ben játszódik a történet, mikor is egy nukleáris holokauszt után a Föld nagy része elpusztult, maréknyi túlélőt hátrahagyva. Gonosz hadurak tartják rettegésben az embereket, stb. Kenshiró, az északi csillag ökle tudja csak helyreállítani a rendet, plusz nem ártana szerelmét sem megmenteni. :)
[Link]
1983-ban indult manga-sorozat. Összesen 27 kötet, 245 fejezet. Anime-széria, több OVA és feldolgozás készült belőle.
199X-ben játszódik a történet, mikor is egy nukleáris holokauszt után a Föld nagy része elpusztult, maréknyi túlélőt hátrahagyva. Gonosz hadurak tartják rettegésben az embereket, stb. Kenshiró, az északi csillag ökle tudja csak helyreállítani a rendet, plusz nem ártana szerelmét sem megmenteni. :)
[Link]
Hmmm... milyen eredeti történet! Csodálkozom, hogy Van Damme mesterrel nem készült belőle tékás film...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-18 19:54:13
(#10) ezek a képek inkább túlburjánzó tesztoszteron mennyiségre vallanak.. bár kicsit yu yu hakusho és db beütés....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-18 19:41:06
(#9) (Rövid ismertető lemaradt)
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-03-18 19:40:05
(#8) nemhiszem h annyira hasonlítana a DB-re..de azért megnézem..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-18 19:32:54
(#6) Ebből azt szűrtem ki, hogy nagyonizmos emberek csatáznak benne. Soha nem hallottam erről az animéről/mangáról.
Valaki? :)
Én nem... kicsit Street Fighteres feelingje van...
Nekem meg kicsit DB-beütése van, de tömegnövelővel és koksszal megdobva...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Mi az a túlméretezett progeszteron-tömeg itten???
Harcos-anime a nyolcvanas évekből... Kúl.
Mi az a túlméretezett progeszteron-tömeg itten???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én nem... kicsit Street Fighteres feelingje van...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.