Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fate/Stay Night
Oldalak:
1
beküldve: 2011-01-09 19:17:58
(#14) amikor regiztem, rögtön megnéztem, van e ilyen topik(fsn-os).
majd létre akartam hozni. a kritérium a gyalog kaszt elérése. 1 év és elértem,megnéztem van e erről topik, vesztemre csak az animében. Létrehoztam majd kiderült azóta már lett. úgyhoy bocs, de még a moderátorok nem törlik addig ne írjátok be hogy milyen hülye vagyok. Kösz.
majd létre akartam hozni. a kritérium a gyalog kaszt elérése. 1 év és elértem,megnéztem van e erről topik, vesztemre csak az animében. Létrehoztam majd kiderült azóta már lett. úgyhoy bocs, de még a moderátorok nem törlik addig ne írjátok be hogy milyen hülye vagyok. Kösz.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
beküldve: 2010-01-15 15:02:37
(#13) Az kicsit nekem is "nem odaillő" volt, hogy Saber volt Arthur király. Ezt leszámítva szertintem tök jól el lett találva. Várom a moviet
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-01-15 14:48:34
(#12) Archer harc nekem a zene miatt tetszett, meg nagyon jó volt amikor angolul mondta a támadásait. Ettől még inkább Rpgs hangulata lett a harcnak.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-01-15 13:48:31
(#11) Hihetetlenül borzasztóan gyenge és vontatott volt, amit sokan mondtak, hogy archeres harc mennyire jó benne... na az is 3/10 volt
no pussy, just the dicks
Onnan számítva még pár hét,mire lesz angol feliratos verzió,de megéri kivárni
Főleg a mai döguncsi animefelhozatal miatt is
Ayumi 89: nem kövezünk meg,majd máskor
Nincs előírva,hogy minden animét imádni kell,rajongani kell értük tiszta szívből.
Hogy Shiro miért barom azt viszont nem értem,de nem is ez a lényege a Fate-nek.
Nem mondom,hogy ez a legjobb anime ami létezik,de sok cím elbújhat mögötte,némelyik annyira szánalmas erőlködés...
Főleg a mai döguncsi animefelhozatal miatt is
Ayumi 89: nem kövezünk meg,majd máskor
Nincs előírva,hogy minden animét imádni kell,rajongani kell értük tiszta szívből.
Hogy Shiro miért barom azt viszont nem értem,de nem is ez a lényege a Fate-nek.
Arthuria meg tökéletes választás volt név szempontjából is.Az sincs előírva,hogy egy animének kutya kötelessége a valóságot majmolva tökéletesen leutánozni mindent (név,helyszín,pontos események).Azért anime,mert itt minden lehetséges,nápolyikapálás a tetőn,térdig érő szélben keksz aratás,stb
Nem mondom,hogy ez a legjobb anime ami létezik,de sok cím elbújhat mögötte,némelyik annyira szánalmas erőlködés...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-15 11:57:45
(#9) Hu. Hát kövezzetek meg, de nekem nem tetszett a Fate/Stay night
A főszereplő srác meg tényleg nagy b**om. Aki látta tudja miért mondom
Már eleve a koncepció, hogy pl Arthur király egy nő, és átnevezték Arthuriának... Még ha Jeanne De'Arc-ról mintázták volna ok, de így...
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nálam ez nagyon rossz pont volt, és a történet sem tetszett Bocsánat, ha valakit megbántok, szeretni lehet az animet bárkinek, én csak elmondtam az én véleményemet.A főszereplő srác meg tényleg nagy b**om. Aki látta tudja miért mondom
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Szerk: Ayumu89 2010-01-15 12:33:02
Állítólag ez lesz a címe: Fate stay night Unlimited Blade Works
Megjelenés vmikor most...Esetleg február környékén.Attól függ,hogy kinek mi számít Újév elejének ;)
Megjelenés vmikor most...Esetleg február környékén.Attól függ,hogy kinek mi számít Újév elejének ;)
Igen ez lesz a címe és jövöhét Szombaton (Január 23.-án) vetitik elöször Japánban.
Then who was Denwa?
Állítólag ez lesz a címe: Fate stay night Unlimited Blade Works
Nállam a favorit Rin volt.Meg Sakura.
Am állítólag idén jön vmi Fate/stay night Movie vagy OVA.
Nekem Saber volt a fave és Rider ^^
Movie? Nem lenne rossz.
”私は青空をみるのが好きだ。”
Nállam a favorit Rin volt.Meg Sakura.
beküldve: 2010-01-04 11:35:35
(#4) Én Shiron és Berserkeren kívűl minden szereplőt bírtam. Legjobban Illyát. 13. résztől nem tudnék rosszat mondani az animére. Nagyon izgalmas volt, sok jó harccal, romantikával, drámával. Legtöbb rész nagyon megrázó volt.
Értékelés 9,5 pont
További vélemény:
[Link]
Értékelés 9,5 pont
További vélemény:
[Link]
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2010-01-04 10:12:50
(#3) Nekem egyik nagy kedvencem,bár ezt se mostanába néztem.Volt,ami tetszett benne,volt ami nem,de még így is jó.A részek számába bele tudnék kötni,lehetett volna 40 rész is,mert nem sok midnen derült ki.Van a FSN-ből valami játék? jellegű dolog is és az nélkül kicsit érthetettlen pár dolog.
Archer valójában Shiro.De az animében ez nem derül ki.Viszont ha a néző figyelmes,akkor rájön,hogy tényleg van vmi összefüggés a két szereplő között.
beküldve: 2010-01-04 10:01:16
(#2) Nem rég néztem meg az animét:
Csalódás volt számomra többet vártam. Egy szereplőt se kedveltem meg. A főszereplő csávót (Shirout?) nagyon utáltam. A grafika elmegy. Alapötlet nagyon gyenge hát még a megvalósítás! Opening 2 viszont nagyon jó volt. De ettől nem lesz jobb. Ja és unalmas volt
Viccesnek találtam két dolgot:
5 pont
Csalódás volt számomra többet vártam. Egy szereplőt se kedveltem meg. A főszereplő csávót (Shirout?) nagyon utáltam. A grafika elmegy. Alapötlet nagyon gyenge hát még a megvalósítás! Opening 2 viszont nagyon jó volt. De ettől nem lesz jobb. Ja és unalmas volt
Viccesnek találtam két dolgot:
1. Shiro szerelmes lesz Saberbe ( vagy Arthur királyba, nem nem Yaoi LOL) ezzel még nem is baj, de Shiro udvarlása és “nem akarom hogy elmenj” dumái nagyon idegesítők voltak, de nagyon.
2. Soul Eater nézzem az Animaxen így jól jött Excalubir!
2. Soul Eater nézzem az Animaxen így jól jött Excalubir!
5 pont
beküldve: 2008-04-03 15:31:34
(#1) Mikor először olvastam róla ismertetőt nem érdekelt különösebben.Aztán egy hirtelen felindulásból letöltöttem,de nem néztem meg azonnal.az első 4 rész után tudtam , hogy ez az igazi és beleszerettem.Kiderült,h nagy háttere van így utána néztem. Az előzmény a Fate Zero ami csak könyvben jelent meg és nincs magyar kiadása még tudtommal.Ezután pedig a Fate/Hollow Ataraxia ami manga és még nincs befejezve.Természetesen mindegyikből van játék,alapjában visual novel.Több lehetséges történetet is írtak hozzá:Fate,Heaven's Feel,Unlimited Blade Works.Aki tud valamit amit nem írtam le vagy kijavítana az tegye meg,szívesen veszem ^^
A szerelem csak az ítélőképesség átmeneti megingása.
Oldalak:
1