Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Az ördög menyasszonya
Oldalak:
1
beküldve: 2009-03-17 14:48:52
(#15) Én már régebben vettem meg ezt a yaoi mangát.((valószinű nem csak én xD)) Első olvasásra nem értettem meg egyes részeket csak második nekifutásra sikerült Nekem nagyon tetszett a story meg a karakterek személyisége. A rajzolás is bejön, csak az a szájszerkezet valahogy nem hagy nyugodni xD de sztem hozzászokok majd XD Mellesleg a 2. kötet is megjelenhetne már xD De hát türelmes várunk xD
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2008-05-25 12:19:51
(#14) Nekem nagyon tetszett :) Jól van, nem vettem meg, hanem unokatesómnál megláttam a polcon, lekaptam onnan, és gyorsan kiolvastam XD (még jó hogy nagyon gyorsan is tudok olvasni )
Mondjuk az első benyomása annyira nem tetszett.... de e könyv végére szinte beleszerettem ^^ Remélem hamarosan megjelenik a következő része, és akkor megint elolvasom az unokatesómnál XD
Mondjuk az első benyomása annyira nem tetszett.... de e könyv végére szinte beleszerettem ^^ Remélem hamarosan megjelenik a következő része, és akkor megint elolvasom az unokatesómnál XD
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."
beküldve: 2008-05-19 14:07:58
(#13) Nemrég olvastam el egy könyvesboltban (az összes többi Mangattackos kiadással együtt...), mert megvenni nem fogom szerintem, hacsak a második kötet nem ad valami olyant amitől eláll a lélegzetem, és kijelentem h nekem ez kell!
Naszal, olyan felemás érzelmeket váltott ki belőlem. A borító kapásból nem tetszik, nem tetszenek a karakterek, se rajzilag, se személyiségben, najó a főszereplő srác egész jó
Nekem minden túl hamar történt benne, kicsit jobban is el lehetett volna magyarázni, hogy milyen démon is a srác, hogy miért is akar emberként élni, lehet h az már szájbarágós lenne, de én szeretem ha van mit olvasni egy mangán és nem csak a képeket kell lesni.
Az esemének is túl hamar következnek be, ami nagyon nem tetszett. Sajna amire épp ráhangolódtam volna, már vége is lett...
De amellett h sztem nincs rendesen kidolgozva, nagyon megtetszett a történet. Főleg, hogy a sztori miatt one-shotokat lehet belerakni, és én élek-halok értük Remélem minden alkatrészt elmesélnek egy fejezetben!
Nya, sztem nem fogom megvenni, és nem is lesz kedvenc, de azért egész jó próbálkozás volt (ez igy elég gonosz )
Naszal, olyan felemás érzelmeket váltott ki belőlem. A borító kapásból nem tetszik, nem tetszenek a karakterek, se rajzilag, se személyiségben, najó a főszereplő srác egész jó
Nekem minden túl hamar történt benne, kicsit jobban is el lehetett volna magyarázni, hogy milyen démon is a srác, hogy miért is akar emberként élni, lehet h az már szájbarágós lenne, de én szeretem ha van mit olvasni egy mangán és nem csak a képeket kell lesni.
Az esemének is túl hamar következnek be, ami nagyon nem tetszett. Sajna amire épp ráhangolódtam volna, már vége is lett...
De amellett h sztem nincs rendesen kidolgozva, nagyon megtetszett a történet. Főleg, hogy a sztori miatt one-shotokat lehet belerakni, és én élek-halok értük Remélem minden alkatrészt elmesélnek egy fejezetben!
Nya, sztem nem fogom megvenni, és nem is lesz kedvenc, de azért egész jó próbálkozás volt (ez igy elég gonosz )
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-05-06 00:46:01
(#12) Én máma azaz tegnap jártam az Alexandrában szolnokon, nagy meglepetésemre szolgált hogy nézegettem a mangákat és egy Shounen-ai-al találkoztam szembe, riasztottam azonnal mindenkit telefonon anyámat is berángattam a boltba sőt még hugomat is aki hát nem kedveli az ilyesmit.
Pénzem az ugyan nem volt megvásárolni, de most ha megvásárlom a mangafantól a Narutot a kenshint és idővel a "halál listát" Akkor majd erre is sort kerítek.
Már korábbról is ismertem ezt a mangát és nekem nagyon tetszik ez a stílusu manga. Sokan panaszkodnak a szájak-ra hogy azoknak a vonala kicsit el van túlozva, én úgy gonolom még mindig jobb mint egy egyszerű vonal vagy egy fordított D-betű... ^^"
Egyedűl az zavar benne mivel Shounen-ai-ról van szó hogy egy ilyen történetben illik egy igzán fius karaktert is alkotni, de azt kifelejtették... Én csak "őt" hiányolom.
Érdekes a vonalvezetés is de nekem nagyon tetszik, bár igazából annak jobban örülnék ha mondjuk a Fake-t adnák ki... (Nahh mindegy erre szokták azt mondani hogy ne legyél telhetetlen)
Pénzem az ugyan nem volt megvásárolni, de most ha megvásárlom a mangafantól a Narutot a kenshint és idővel a "halál listát" Akkor majd erre is sort kerítek.
Már korábbról is ismertem ezt a mangát és nekem nagyon tetszik ez a stílusu manga. Sokan panaszkodnak a szájak-ra hogy azoknak a vonala kicsit el van túlozva, én úgy gonolom még mindig jobb mint egy egyszerű vonal vagy egy fordított D-betű... ^^"
Egyedűl az zavar benne mivel Shounen-ai-ról van szó hogy egy ilyen történetben illik egy igzán fius karaktert is alkotni, de azt kifelejtették... Én csak "őt" hiányolom.
Érdekes a vonalvezetés is de nekem nagyon tetszik, bár igazából annak jobban örülnék ha mondjuk a Fake-t adnák ki... (Nahh mindegy erre szokták azt mondani hogy ne legyél telhetetlen)
~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~
beküldve: 2008-05-03 20:07:22
(#11) beküldve: 2008-05-03 11:40:55
(#10) Rajz tényleg fura lehet elsőre, de hamar meglehet szokni. Úgyis a történet a lényeg.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-05-02 13:09:11
(#9) Nem csípem a yaoit. Semmi pénzért végig nem olvasnám. Azért akinek tetszik annak jó szórakozást.
beküldve: 2008-05-02 12:41:31
(#8) Nekem ebben a mangában nagyon nem tetszik a rajzolása. Furcsa fejű emberek, és máshogy rajzolt száj, amit nem tudnék megszokni.
beküldve: 2008-05-02 11:43:14
(#7) Ördög menyasszonya 1
Pár helyen eléggé nehezen olvasható volt a manga, elsőre kicsit nehéz is volt megérteni, de újra olvasva már minden érthető volt. Nem rossz történet, érzelmekből nincs hiány, szereplők is aranyosak. Várom a folytatást.
8,5 pont
Pár helyen eléggé nehezen olvasható volt a manga, elsőre kicsit nehéz is volt megérteni, de újra olvasva már minden érthető volt. Nem rossz történet, érzelmekből nincs hiány, szereplők is aranyosak. Várom a folytatást.
8,5 pont
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-28 13:43:00
(#6) Hát ebben igazat adok a yaoit kicsit túlzás a leírásához.
**** A többit a Hellsing topikba, és kulturáltabb hangnemben, köszi. Hirano kicsit többet tett le az asztalra, semhogy egy "évek óta rajzoló" akárki így kiossza ****
Szerk: Admin 2008-04-28 13:47:33
beküldve: 2008-04-18 13:44:37
(#5) Tokyopopon én is végignéztem a promooldalakat, hát... vadooc említette az egyik témában, hogy neki tetszik, amúgy is szereti a koreai rajzstílust. Azzal nekem sincs bajom (kedvenc magáim között is nagyon sok manhwa van). De nekem ennek a rajza pont nem jön be... lehet csak azért, mert BL kategóriában máshoz szoktam. (Koreai BL-t még nem is olvastam sztem.) A történet nem az én ízlésemhnek való, nem szeretem az ilyen fairy-tale-eket. Ettől függetlenül ez lesz az első manga, amit holnap megveszek. (Nah jó, ha előbb a Mangafan stadját találom meg, akkor nem. XD) Nagyon nagy öröm, hogy végre megjelenik itthon BL, bár yaoinak azért nem mondanám... ill. még nem tudhatom biztosra, de nem hinném, hogy a Tokyopop valami ínyenc, részletesen ábrázolt smutot adna ki, szóval nevezzük ezt inkább shounen-ai-nak. :)
Bővebb véleményt már más oldalakon kifejtettem, de azért ide is leírom, hogy pl. nekem az nem jön be az artworkben, hogy minden férfi úgy néz ki, mint egy nő mellek nélkül. *sweatdrops* Ez persze csak nálam van így, mivel én BL-ben szeretem, ha a karakterek férfiasabban vannak megrajzolva. A történet elején lévő gender bender sem épp nyerő, dehát Tokyopop... :) Valamivel el kell adniuk. Azért nagyon drukkolok, hogy sikere legyen ennek a mangának, és biztatást adjon a kiadóknak, hogy BL műfajban is lehet nagyban játszani. (Magyarul itt is vannak nagy nevek, amik több embernek felkeltik a figyelmét.)
Mindenesetre a holnapi nap egyik nagy eseménye lesz számomra, hogy kézbe vehetem ezt a mangát.
Bővebb véleményt már más oldalakon kifejtettem, de azért ide is leírom, hogy pl. nekem az nem jön be az artworkben, hogy minden férfi úgy néz ki, mint egy nő mellek nélkül. *sweatdrops* Ez persze csak nálam van így, mivel én BL-ben szeretem, ha a karakterek férfiasabban vannak megrajzolva. A történet elején lévő gender bender sem épp nyerő, dehát Tokyopop... :) Valamivel el kell adniuk. Azért nagyon drukkolok, hogy sikere legyen ennek a mangának, és biztatást adjon a kiadóknak, hogy BL műfajban is lehet nagyban játszani. (Magyarul itt is vannak nagy nevek, amik több embernek felkeltik a figyelmét.)
Mindenesetre a holnapi nap egyik nagy eseménye lesz számomra, hogy kézbe vehetem ezt a mangát.
Szerk: pansy 2008-04-18 13:45:55
beküldve: 2008-04-18 13:35:00
(#4) Én is ott láttam És nekem tetszik.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-18 11:27:54
(#3) Tokyopop oldalon én is láttam részletet és jónak tünik a manga.
beküldve: 2008-04-18 11:14:05
(#2) JA! amit majdnem kifelejtettem a tudatlan nooboknak A yaoi=fiú x fiúval... szoval jól gondolja át az az emberke aki meg akarja venni... bár eddigi látottak után nem találtam semmi szeméremsértő dolgot
farkas
beküldve: 2008-04-18 11:10:55
(#1) Hát sikeresen találtam egy oldalt ahol előre bele tudtam nézni ebbe a mangába és e mellett még a "Dark Metro" azaz a Rémmetró mangát is megtaláltam... Nos mit is mondjak véleményem szerint mind kettő nagyon jó manga a rajzolás és a történetük is kifogástalan! És ami a legjobb végre egy Yaoi manga!!!! azt hittem hogy, soha nem törik meg a jég de megtört és végre van ilyen magyarul is! Ha valakit érdekel ez az oldal szívesen leírom neki hogy, mi módon talál rá és megsúgom egyéb Magyarországon még ki nem adott sőt nem is említett mangákat is meglehet tekinteni.. ( viszont a fiatalabakknak rossz hírem van mert angol nyelvű az oldal ).
farkas
Oldalak:
1