Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista
beküldve: 2008-04-18 20:13:43
(#15) Hát gondolom még csak most vették meg jogokat meg van 1-2 dolog amit fordítani kell.
Hány kötetes amúgy? 10?12?
13.kötetes
Plusz van egy régebbi one shot féle death note origins kötet is ami a készítő kezdeti szárnypróbálgatásait mutatja be. (pl nem is light a főszereplő hanem egy 12 éves kissrác, plusz van benne halálradír is :P )
És msotanság megjelent egy "mi lett volna ha?" szinopszis folytatás. Ez arról tárgyal végülis hogy mért nem lehet folytatni rendesen a death ntoe sztori vonalat.
És a "how to read?" féle enciklopédia féleség.
arról a kissrác féléről hallotam de azthittem csak pletyka
és hogy a halálradír meg olyan "idézés" féle hogy ahoz megkall lennie a testnek épp állapotban
beküldve: 2008-04-18 20:10:28
(#12) Holnap akartam venni DN-t, de most így nem kell :) Tök jó, nyárra úgyis bizti lesz megint zsém.
Hát gondolom még csak most vették meg jogokat meg van 1-2 dolog amit fordítani kell.
13.kötetes
Plusz van egy régebbi one shot féle death note origins kötet is ami a készítő kezdeti szárnypróbálgatásait mutatja be. (pl nem is light a főszereplő hanem egy 12 éves kissrác, plusz van benne halálradír is :P )
És mostanság megjelent egy "mi lett volna ha?" szinopszis folytatás. Ez arról tárgyal végülis hogy mért nem lehet folytatni rendesen a death ntoe sztori vonalat.
És a "how to read?" féle enciklopédia féleség.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2008-04-18 20:07:37
(#10) Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~~
Na, most mit vegyek meg? XD
Te is holnap a Conon akartál venni angolul Death Noteot?
Nem, csak már annyi manga van, hogy nem tudok dönteni, pénz meg kevés.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~~
amúgy énis^^XDDD
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
Hát gondolom még csak most vették meg jogokat meg van 1-2 dolog amit fordítani kell.
12+2, vagy mi. :S
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~~
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
beküldve: 2008-04-18 20:05:40
(#4) Ez elég jó de remélem most az egyszer kakkantotok a magyar helyesírás szabályaira és nem írjátok le a neveket különben *felmutatja saját Death Note-ját* :3
Nathaniel never dies ^^
beküldve: 2008-04-18 20:04:51
(#3) Hát gondolom még csak most vették meg jogokat meg van 1-2 dolog amit fordítani kell.
beküldve: 2008-04-18 20:04:46
(#2) Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~~