Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Beck
Oldalak:
1
beküldve: 2013-03-03 01:56:35
(#13) én pl láttam összességében jó csak a vége...
Ryuusuke olyan hamar feladja a koncert előtt meg utána is elmenekül...
Koyuki-nak meg kelett egy kis bátorság kiállnia egyedül de Chiba adta szinte az egész koncertnek a hangulatát
Koyuki-nak meg kelett egy kis bátorság kiállnia egyedül de Chiba adta szinte az egész koncertnek a hangulatát
Chiba xD Szerintem annyira nem lett lezárva és Mahóékról többet is mutathattak volna....
beküldve: 2008-08-18 19:02:06
(#11) én pl láttam összességében jó csak a vége...
Ryuusuke olyan hamar feladja a koncert előtt meg utána is elmenekül...
beküldve: 2008-08-18 18:30:54
(#10) Én épp tegnap fejeztem be a sorozatot.Tudja vki hogy honnan lehet leszedni a mangát?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-18 18:16:46
(#9) ki a kedvenc szereplőtök?
Az összes karakter szerethető.Mindegyik más és igy nem egyhangu az anime.De ugy látom nem sok ember van aki végignézte volna a sorozatot mert pang ez a Topic.
Nem tudják mit hagytak ki.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2008-08-06 20:03:46
(#7) beküldve: 2008-07-30 20:40:58
(#6) Én is nem régen néztem meg nagyon jó szerintem.Minden megfogot benne maga a sztori nagyon megfogott és a zenék is nagyon ott vannak . Egyik kedvenc
Most láttam. Nagyon jó volt, és remélem, hogy egyszer lesz folytatása is, mert az utolsó rész második fele egy nagyon összecsapaott lezárás lett.
Kedvencem Chiba volt, mert ő volt a leginkább hm, hát olyan állat.
Az másnak is feltűnt, hogy eltelt 2-2,5 év a sorozat alatt, de Koyuki mindig 44 évesnek mondta Saitou-sant?
Az másnak is feltűnt, hogy eltelt 2-2,5 év a sorozat alatt, de Koyuki mindig 44 évesnek mondta Saitou-sant?
Na igen a folytatást én is nagyon várom már ha lesz.
Hát hibát meg minden animebe lehet találni.
Az utobbi idők leg meghatározó animeje számomra a Beck ,csak ajánlani tudom mindenkinek.
beküldve: 2008-06-17 16:48:40
(#4) Most láttam. Nagyon jó volt, és remélem, hogy egyszer lesz folytatása is, mert az utolsó rész második fele egy nagyon összecsapaott lezárás lett.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
Na haveromat pont most kapta el a mánia(nekem meg fingom sincs még erről a sorozatról), majd felrugdosom a fórumra
Én is fügö lettem nem véletlen Zene, Japo Anime.
Nagyon jó kombináció.Érdemes bele nézni az első részekbe tutira bejönn.
beküldve: 2008-05-04 21:01:53
(#2) Na haveromat pont most kapta el a mánia(nekem meg fingom sincs még erről a sorozatról), majd felrugdosom a fórumra
beküldve: 2008-05-04 20:58:55
(#1) Na akor ide várunk minden Beck rajongot ,mert ilyen topic még nincsen.Most kezdtem nézegetni a részeket és nagyon megfogott a Anime.Egyszerüen haláli ,nekem nagyon tetszik.
Szerk: Holci 2008-05-04 21:01:47
Oldalak:
1