Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
World of Warcraft (nem a manga -_-")
beküldve: 2012-03-03 18:45:50
(#21) Hmm.. Az nagyon igaz sztem, hogy a tort szero tele van noobokkal, akik azt se tudjak, mit csinalnak, csak toljak. Szert valasztottam az eredetit. Kedvenc classjaim a rogue es a pala.
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
Csak az az érdekes hogy aki legalább 1x játszott a gamemel az tudni fogja, hogy ez egy trükk de attól még jó...XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2010-01-09 17:54:23
(#19) Én is WoW-ozok, és már régóta ismerem mind a 2 videót amit belinkeltetek ide Igazából még csak törtözök, de már 2 és fél éve tolom :P Majd szeretnék eredetizni is, de 3gy3lőre (gizdán néz ki ha az e helyére 3 teszünk ) csak tört Nah erről ennyit
beküldve: 2009-05-26 11:01:24
(#18) beküldve: 2009-05-19 16:52:28
(#16) a wow >>azzz királyságg . am tudtátok h vanojan könyv ˛/vagy manga^^ hogy warcraft?mutkor láttam
Hate leads to the darkside.
Nekem a WoW-ról mindig egy bizonyos South Park epizod jutt eszembe xD
[Link]
[Link]
xDDD Nekem is mindig ez a feledhetetlen,South Park rész ugrik be először.Nagyon bírtam
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
Most jelen pillanatban GW-zek, de sosem feledem a WoW-on töltött gyönyörű pillanatokat :)
GW-ozol még? Majd szólj, ha van kedved PvP-zni
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-05-13 14:47:05
beküldve: 2009-05-13 14:15:02
(#13) de kihalt ez a topic :( nem wow-zik senki? én igen :)
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2009-02-28 17:04:32
(#12) Ohh, itt is s wowkocka támadás, remek. Öcséim nyomják már lassan egy éve, és meg kell hagyni, csak tolják a sok szöveget. (Ilyen bug, olyan bug, ilyen HP, olyan mana.. )én meg csak nézek.. Egy ideig én is wowoztam, megbántam.
Egyébként jó kis játék, de már meguntam. Nem igazán kötött le ez az egész.
Egyébként jó kis játék, de már meguntam. Nem igazán kötött le ez az egész.
Szerk: Usagi-chan 2009-02-28 17:05:52
beküldve: 2009-02-28 15:15:38
(#11) Én két éve játszom eredetin (kisebb szünetek törtön). Megéri befizetni rá, teljesen más élmény mint törtön. Egyébként Bloodscalp-on vok a főkarim 80-as DK (és pár 70+ altok)
beküldve: 2009-02-28 14:12:21
(#10) WoW-ot még nem próbáltam ki, de ki szeretném. Ugye a Lineage II-hez hasonló? Mert akkor már lesz ötletem benne fejlődni/erősödni.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-06-13 19:32:05
(#9) Hmm..Eredeti szerón nyomtam 4 hónapig, elég jól ment^_^
Aztán átjöttem az AniWoW-ra , de a legtöbb időmet a Nightmareon töltöttem el :P:P asszem ez hat hónap volt :)
Mostmár nem nagyon játszok, egy év elég volt a WoWból :)
Egy nagyon jól összetett játék, rengeteg lehetőséggel, és tényleg : Egy egész világ :) Ez fogott meg benne igazán :)
Most jelen pillanatban GW-zek, de sosem feledem a WoW-on töltött gyönyörű pillanatokat :)
Aztán átjöttem az AniWoW-ra , de a legtöbb időmet a Nightmareon töltöttem el :P:P asszem ez hat hónap volt :)
Mostmár nem nagyon játszok, egy év elég volt a WoWból :)
Egy nagyon jól összetett játék, rengeteg lehetőséggel, és tényleg : Egy egész világ :) Ez fogott meg benne igazán :)
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Nekem a WoW-ról mindig egy bizonyos South Park epizod jutt eszembe xD
[Link]
[Link]
Megnéztem, hát állat ez a rész!
Ha nem találunk egy gépet, akkor Kyle karija meg fog halni!
És?
*Mindenki felhábodorik*
beküldve: 2008-05-14 14:57:50
(#7)
Szerk: miyu 2008-05-14 14:59:53