Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc Animéd
Nekem a Tenjou Tenge szúrt szemet a listában.
3. helyes a rossz animek listáján? Mi a p_csa? Hogy az istenbe kerülhetett ide?
Életem egyik kedvence (a listában szereplő Elfen Lied-del, és a Highschool of the dead-del egyetemben!)
Én még csak a közelébe sem raktam volna ezeket a top 10 legrosszabbnak.
3. helyes a rossz animek listáján? Mi a p_csa? Hogy az istenbe kerülhetett ide?
Életem egyik kedvence (a listában szereplő Elfen Lied-del, és a Highschool of the dead-del egyetemben!)
Én még csak a közelébe sem raktam volna ezeket a top 10 legrosszabbnak.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-26 14:01:04
(#456) Most látom a Trinity Blood-ot is felevették arra a listára, hát.... inkább nem is mondok semmit mindenki úgy jár jól:/
-
Érdekes...
Nem mindegyiket ismerem, de mondjuk azt, hogy nem értek ezzel egyet.
Így hirtelen egy olyan anime se jut eszembe, amit megbántam volna, hogy megnéztem/ belenéztem. Se a listáitokról, se máshonnan. Mindig volt valami apró részlet, ami miatt tetszett.
Katerina: Bevallom nem láttam végig, de nekem valamennyire tetszett. A főhősnő végül annyira szimpatikus lett, hogy a mára már "mindenki kedvencévé" vált karakterem ő ihlette
Nem mindegyiket ismerem, de mondjuk azt, hogy nem értek ezzel egyet.
Így hirtelen egy olyan anime se jut eszembe, amit megbántam volna, hogy megnéztem/ belenéztem. Se a listáitokról, se máshonnan. Mindig volt valami apró részlet, ami miatt tetszett.
(Nah jó, a Kilariról gyorsan elkapcsoltam...)
Katerina: Bevallom nem láttam végig, de nekem valamennyire tetszett. A főhősnő végül annyira szimpatikus lett, hogy a mára már "mindenki kedvencévé" vált karakterem ő ihlette
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-05-24 20:31:01
Persze csak ha mélyebbre akarunk menni
És pont.
már pedig én NEM akarok
Akkor mondhatnánk olyat,hogy így a topicnak sincs értelme...mert mint például ha ezt az esetet vesszük én azt mondom h a HOTD az top 10-es Ő pedig azt h egy fekália akkor már itt van a kultúrált vita ami meg nem ide tartozik....És pont.
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-24 19:23:30
(#452) Az én véleményem:
Hülyeség egyáltalán ilyen listákat készíteni, hiszen nincs olyan h valamiről mindenkinek ugyanaz legyen a véleménye.
Hülyeség egyáltalán ilyen listákat készíteni, hiszen nincs olyan h valamiről mindenkinek ugyanaz legyen a véleménye.
Ha már mindenképp ilyen kell, akkor csináljunk egy Legrosszabb animék v ilyesmi topicot és ott mindenki elmondhatja a véleményét. Viszont én nem javasolnám ezt, mert valószínűnek tartom h vita topic lenne belőle egy idő után.
-
Szerk: C-san 2011-05-24 19:30:13
Már bocs de én egyeltalán nem értek egyet
a School Days,Afro samurai,Elfen Lied és High school of the dead h a francba kerülhetett fel egy iylen listára
Afro samurai béna mert a ,,középkorban" van mobil
na de nem idegesítem magam egyeltalán 1-etlen egy pontjával nem értek egyet....
Ja egyébként egyik új kedvencem : Sayonara Zetsubou Sensei
a School Days,Afro samurai,Elfen Lied és High school of the dead h a francba kerülhetett fel egy iylen listára
Afro samurai béna mert a ,,középkorban" van mobil
De a bleach kicsit se,hogy az eredetileg a japán kultúra szerint szárnyas szörnyeknek ábrázolt halálistenek tizen éves lelkel és hasonlók,2-szer akkora karddal mint az átlag teste + még ha 6-an a fejére állnak akkor is az tök korrekt igaz
na de nem idegesítem magam egyeltalán 1-etlen egy pontjával nem értek egyet....
Egyébként meg nagyon úgy tűnik,mintha egyik másolt volna a másikról
Ja egyébként egyik új kedvencem : Sayonara Zetsubou Sensei
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-24 19:13:42
Hát érdekes listák...
Van pár anime, amit még nem láttam a felsoroltak közül...
A Naruto Shipudennel teljesen egyet értek...(mondjuk én a sima Narutot is beleraktam volna... de lehet, hogy csak én vagyok ennyire Naruto ellenes...)
A Highschool of the Dead-t és a Trinity Blood-t nem raktam volna a 10 legrosszabb anime listára... Egyik anime sem tartozik a kimondott top 10-es kedvenceim közé, de azért nekem tetszettek... És láttam már náluk rosszabb animéket is...
Életem egyik legrosszabb animéje a Blue Gender... máig nem jöttem rá miért is néztem végig :S De az biztos, hogy soha többet nem akarom látni XD
Amúgy sztem simán lehetne nyitni egy olyan topicot, ahol leírjuk melyik anime birtokolhatja az egyik legrosszabb anime címet és miért... :)
Van pár anime, amit még nem láttam a felsoroltak közül...
A Naruto Shipudennel teljesen egyet értek...(mondjuk én a sima Narutot is beleraktam volna... de lehet, hogy csak én vagyok ennyire Naruto ellenes...)
A Highschool of the Dead-t és a Trinity Blood-t nem raktam volna a 10 legrosszabb anime listára... Egyik anime sem tartozik a kimondott top 10-es kedvenceim közé, de azért nekem tetszettek... És láttam már náluk rosszabb animéket is...
Életem egyik legrosszabb animéje a Blue Gender... máig nem jöttem rá miért is néztem végig :S De az biztos, hogy soha többet nem akarom látni XD
Amúgy sztem simán lehetne nyitni egy olyan topicot, ahol leírjuk melyik anime birtokolhatja az egyik legrosszabb anime címet és miért... :)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Szerk: Katerina 2011-05-24 18:59:13
beküldve: 2011-05-24 14:08:15
(#449) Szegasztok!
Itt vannak azok az animék, amik (néhány barátom listáját is felrakom) szerintünk a legrosszabbak:
[Link]
[Link]
[Link]
Bocsi, tudom, hogy ez nem a "szerintetek legrosszabb animék" topic, de nem találtam, és nem szeretnék fölöslegesen új topikot nyitni csak egy lista miatt...
Véleményetek?
Itt vannak azok az animék, amik (néhány barátom listáját is felrakom) szerintünk a legrosszabbak:
[Link]
[Link]
[Link]
Bocsi, tudom, hogy ez nem a "szerintetek legrosszabb animék" topic, de nem találtam, és nem szeretnék fölöslegesen új topikot nyitni csak egy lista miatt...
Véleményetek?
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Szerk: Mangekyo022 2011-05-24 14:08:31
Aktuális társadalomkritikáról szól.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-19 18:22:46
(#447) én is ismerem nagyon zsír én imádom szerintem jobb mint a south park
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Erza 2011-05-19 18:28:43
Jó az a leírás. Most már legalább úgy kb tudom h miről szól.
Am animaxszel nem sokra megyek, mivel nincs és amúgy se szoktam TV-zni.
Am animaxszel nem sokra megyek, mivel nincs és amúgy se szoktam TV-zni.
-
Hát nem valami művészi körül írás lett de nicnsmit
Egyébként 22:05 animaxen megy :)
Egyébként 22:05 animaxen megy :)
Nem vagyok oda a South Parkért, de ettől függetlenül lehet h majd belenézek.
És köszi a leírást.^^
És köszi a leírást.^^
-
Szerk: C-san 2011-05-19 16:56:11
Ezer örömmel
Igazából nem sorozat tehát 1-2 rész van ami közvetlenül összefügg...Egyébként 2 néger kisfiúról meg a nagyapjukról szól akik persze mindig bajba keverednek de durvább mint egy south park,poén dús de nagyon csúnyán ebszélnek benne és vvan egy pár durva jelenet szintén....
De igazuk van szerintem nagyon jóóó (ha szereted a South Parkot esetleg ez kötelező darab.)
Igazából nem sorozat tehát 1-2 rész van ami közvetlenül összefügg...Egyébként 2 néger kisfiúról meg a nagyapjukról szól akik persze mindig bajba keverednek de durvább mint egy south park,poén dús de nagyon csúnyán ebszélnek benne és vvan egy pár durva jelenet szintén....
De igazuk van szerintem nagyon jóóó (ha szereted a South Parkot esetleg ez kötelező darab.)