Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
LOST - Eltűntek
Fumihiko LOST visszaszoktató terápia, első lecke:
Egy nagy kedvcsináló spoiler a 4. évadból:
Remélem megjött a kedved hozzá
tudósok jönnek a szigetre, hogy kiaknázzák a lehetőségeit, de meg akarnak ölni mindenkita szigeten. Desmond időutazik. A szigeten van egy kabin, ahol a Dharma teleportációval és időutazással kísérletezett. Ben a Sziget védelmezése érdekében elteleportálja az EGÉSZ szigetet.
Wháháhá. Kedves tőled. Köszi. Ez sok mindent megmagyaráz. És erröl a
Donnie Darko
jutott az eszembe. Lehet hogy ez a film is inspirálta az alkotókat? Nem tudom, nem láttam azt a filmet. De majd meglesem.
tudósok jönnek a szigetre, hogy kiaknázzák a lehetőségeit, de meg akarnak ölni mindenkita szigeten. Desmond időutazik. A szigeten van egy kabin, ahol a Dharma teleportációval és időutazással kísérletezett. Ben a Sziget védelmezése érdekében elteleportálja az EGÉSZ szigetet.
Wháháhá. Kedves tőled. Köszi. Ez sok mindent megmagyaráz. És erröl a
Donnie Darko
jutott az eszembe. Lehet hogy ez a film is inspirálta az alkotókat? Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-07-19 13:00:38
(#21) Nem tudom, már ott sántított az egész, hogy jöttek az egyre sablonosabb megmozdulások minden szereplő részéről, plusz egy idő után már aztán végképp nem érdekelt, hogy miaszar az az akna amit találtak, egyáltalán miért kerültek ide estébé. Túlságosan húzták.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Asszem ott untam meg végképp, mikor jöttek a "többiek", meg az a benyomottarcú Ana Lucia. Úristen. Ennél rosszabb karaktert, könyörgöm, azokkal a flashbackekkel, már az elején elegem lett belőle "ja, ez emiatt lett ekkora picsa, ki hitte volna, nee~, hát nem izgat". Plusz egy ripacs. Mpndjuk aki a BloodRayneben és A falkában (véletlenül néztem bele a végébe, esküszöm T.T) szerepelt attól mit várjunk?
Noshát ennyi. Pedig az eleje tényleg jó volt.
Szerintem nem olyan rossz karakter. A jó zsaru-rossz zsaru effektus nem maradhatott ki, amit én nagyon szeretek
Egy szereplő miatt abbahagyni az egészet? Hát khmm...
Az eleje nem is vol olyan jó szerintem.
Neked is tudom ajánlani a SPOILER terápiás kezelést, mint Fumihikonak!
beküldve: 2008-07-19 00:56:35
(#19) Asszem ott untam meg végképp, mikor jöttek a "többiek", meg az a benyomottarcú Ana Lucia. Úristen. Ennél rosszabb karaktert, könyörgöm, azokkal a flashbackekkel, már az elején elegem lett belőle "ja, ez emiatt lett ekkora picsa, ki hitte volna, nee~, hát nem izgat". Plusz egy ripacs. Mpndjuk aki a BloodRayneben és A falkában (véletlenül néztem bele a végébe, esküszöm T.T) szerepelt attól mit várjunk?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: .., 2008-07-19 00:21:54
És te miért hagytad abba a sorozatot?
A 3. évad elkezdődött, azt hittem lesz sok újdonság, de pár rész múlva ellaposodott a sztori, eléggé unalmassá vált. Ez volt jópár hónapja.
Aztán nemrég haver spoilerozott csomót a 4.évadról és ennek hatására néztem tovább. És nem csalódtam
Hehe. Erről van szó. Ha már tudom hogy mi lesz, lehet hogy könnyebben rá tudom venni magam hogy folytassam.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
A 3. évad elkezdődött, azt hittem lesz sok újdonság, de pár rész múlva ellaposodott a sztori, eléggé unalmassá vált. Ez volt jópár hónapja.
Aztán nemrég haver spoilerozott csomót a 4.évadról és ennek hatására néztem tovább. És nem csalódtam
Pedig fontosak ám azok a jövős részek.
Elveszti minden izgalmát? Nos én is abbahagytam a sorozatot annak idején, de nemrég huszonegynéhány részt végignéztem kb. 4 nap alatt és főleg a 4. évad felénél rohadtul izgalmas lesz a sztori.
A Többiek idegesítenek? Hiszen már nem is nagyon szerepelnek a 3. évad végén, 4. évadban.
Csömöröm lesz tőle, így értettem azt hogy elveszti minden izgalmát.
Ilyen maratont én is szoktam rendezni, mert nem tudom követni a sorozatot a tv-ben. Már gondolkodtam azon, hogy megvárom hogy kiderüljön minden poén. Aztán ha tetszik a végeredmény, megnézem a mikéntet is.
A Többiek elég nagy szerepet kaptak a 3. évadban, Juliet ott igazol át az Oceanic utasaihoz, előtte Jack elidőzik náluk egy darabig. Ott pedig megy a ki kinek az oldalán áll, ki kit ver át játék. Nagy dózisban káros az egészségemre.
Megvárom hogy mit mondasz a végén, aztán eldöntöm hogy adok e még egy esélyt neki.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-07-16 14:38:49
Ha a 4.-ik évadot nem láttad, akkor nem tudhatsz, a történet igazi irányáról, szóval innentől kezdve
Hmm. Valóban? Ha te mondod.
Te milyen "irányra" gondolsz? Ha a 3. évadban már volt, akkor nem is spoiler.
3. évad utolsó rész Jack "visszaemlékezés" részei, amiről kiderül hogy
a szigetről való elkerülés utáni eseményekről szól. Aztán a 4. évad elején már a sziget túlélőinek jövőjéből láthatunk epizódokat. Pl: Hugo és Sayid. Nem bírtam cérnával egyik részt sem. A szigeti események sem jöttek be. Locke-ot is egyre nehezebben viseltem. Mintha én is össze lettem volna velük zárva a szigeten. Gondolom érted mire gondolok. A Többiek csoportja idegesít. Igazából túl hosszúra nyúlik a sorozat és elveszti számomra minden izgalmát.
Hát remélem sikerült kielégítően válaszolnom. Egyébként egy percig sem állítottam hogy rossz lenne a sorozat, csak én nem bírtam tovább. Pedig fontosak ám azok a jövős részek.
Elveszti minden izgalmát? Nos én is abbahagytam a sorozatot annak idején, de nemrég huszonegynéhány részt végignéztem kb. 4 nap alatt és főleg a 4. évad felénél rohadtul izgalmas lesz a sztori.
A Többiek idegesítenek? Hiszen már nem is nagyon szerepelnek a 3. évad végén, 4. évadban.
Ha a 4.-ik évadot nem láttad, akkor nem tudhatsz, a történet igazi irányáról, szóval innentől kezdve
3. évad utolsó rész Jack "visszaemlékezés" részei, amiről kiderül hogy
a szigetről való elkerülés utáni eseményekről szól. Aztán a 4. évad elején már a sziget túlélőinek jövőjéből láthatunk epizódokat. Pl: Hugo és Sayid. Nem bírtam cérnával egyik részt sem. A szigeti események sem jöttek be. Locke-ot is egyre nehezebben viseltem. Mintha én is össze lettem volna velük zárva a szigeten. Gondolom érted mire gondolok. A Többiek csoportja idegesít. Igazából túl hosszúra nyúlik a sorozat és elveszti számomra minden izgalmát.
Hát remélem sikerült kielégítően válaszolnom. Egyébként egy percig sem állítottam hogy rossz lenne a sorozat, csak én nem bírtam tovább. Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-07-16 14:14:09
Az első két évadban igazából semmi túl fontos dolog nem derül ki. Csak a nagyon alapok. Inkább csak egy kis Survivor van abban, főleg az első évadban.
Mondjuk úgy, hogy nem bírtam tovább idegekkel. Egyébként a harmadik évadból láttam pár részt, vagy csak bele-bele nézegettem, szóval azért képben vagyok valamennyire. A 3. széria utolsó része például döbbenet volt. Azonban nem jön be az irány amerre a sztori halad(és ez a legfőbb ok), szóval már nem tudnék eléülni. Röviden ennyi.
Az első két évadban igazából semmi túl fontos dolog nem derül ki. Csak a nagyon alapok. Inkább csak egy kis Survivor van abban, főleg az első évadban.
Mondjuk úgy, hogy nem bírtam tovább idegekkel. Egyébként a harmadik évadból láttam pár részt, vagy csak bele-bele nézegettem, szóval azért képben vagyok valamennyire. A 3. széria utolsó része például döbbenet volt. Azonban nem jön be az irány amerre a sztori halad(és ez a legfőbb ok), szóval már nem tudnék eléülni. Röviden ennyi.