Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Ki mennyire szeret anime szereplőket rajzolni?
Oldalak:
1
beküldve: 2008-07-23 20:13:24
(#10) Én nagyon! Csak annyira nincs kézügyességem, hogy a rajzaim enyhén szólva pocsékok XD egy rémes galéria azért összejönne belőle...
"Más nyelven beszélsz és más nyelven írsz, de magyarul álmodsz, magyarul sírsz..."
Az ilyen ichigo-s és barátai féle topicokat össze kellene gyúrni eggyé ,,A legrosszabb topicok kibeszélése" címmel.
Inkább elrontott topicok és másolatoos topicok
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-07-22 08:42:59
(#8) Az ilyen ichigo-s és barátai féle topicokat össze kellene gyúrni eggyé ,,A legrosszabb topicok kibeszélése" címmel.
Még ötször feljössz ide, és úgy kiakadsz a topicokon, tagokon, hogy talán vissza se jössz.
Nem akarlak elijeszteni, de volt már rá példa.
Volt már? Na ne... Az ilyen gyépé... khmm... komisz emberkék elrontják a más kedvét egy ilyen jó oldalon...
Na jó, ebben a topikban már nem is használom az OFF gombot, tök felesleges.
Még ötször feljössz ide, és úgy kiakadsz a topicokon, tagokon, hogy talán vissza se jössz.
Sajna volt, nem is egy. bekommentelt, valaki lekajabálta az orcáját, küldött egy kifakadós üzenetet, és azóta se láttuk :S
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-21 21:12:23
beküldve: 2008-07-21 17:33:00
(#5) Helló mindenkinek!
Én egy új tag vagyok és körül néztem a fórumon.
És láttam egy ugyan ilyet szinte ugyan ilyen topicot.
És szeretnék mondani valamit Moderátornak és Adminisztrátornak :
Töröljön (legalább) 1 topicot! (legalább 1-et vagy tiltsa meg hogy ugyan olyan topic ne legyen meg törölje a felhasználót és még törölje a topicot is ha kettő van belőle)
Én egy új tag vagyok és körül néztem a fórumon.
És láttam egy ugyan ilyet szinte ugyan ilyen topicot.
És szeretnék mondani valamit Moderátornak és Adminisztrátornak :
Töröljön (legalább) 1 topicot! (legalább 1-et vagy tiltsa meg hogy ugyan olyan topic ne legyen meg törölje a felhasználót és még törölje a topicot is ha kettő van belőle)
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-07-15 14:59:38
(#4) Bocsi, de már van rajzos topic, ott mindent meg lehet bezsélni ezzel kapcsolatban.
Látom, Miyu már kézségesen és tömören megelőzött.
Látom, Miyu már kézségesen és tömören megelőzött.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-15 15:00:28
beküldve: 2008-07-15 14:59:29
(#3) Fanart, fanfic
Mangarajzolás
[Inkább itt beszéljük. Ne indulljon be egy topic feleslegesen mert úgy járunk mint a "Kedvenc animéd" meg az "Anime kedvenceid" topicban. Ha tévednék szóljatok.]
Mangarajzolás
[Inkább itt beszéljük. Ne indulljon be egy topic feleslegesen mert úgy járunk mint a "Kedvenc animéd" meg az "Anime kedvenceid" topicban. Ha tévednék szóljatok.]
beküldve: 2008-07-15 14:57:28
(#2) Létező animeszereplőket ritkán rajzolok mert azokat akiket szeretek, nem tudom lerajzolni normálisan, és nem akarom, hogy ronda legyen...De múlkor rajzoltam egy Kenshint és egy Itachit a lábamra és egész jók lettekXD
KEMAC^^
beküldve: 2008-07-15 14:23:14
(#1) Én nagyon otthon ha ráérek vagy animét nézek vagy rajzolok
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Oldalak:
1