Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Vad Virágok Könyvműhely
beküldve: 2008-09-25 10:01:48
(#29) Na, időközben kijött A vízisten menyasszonya magyar borítója:

Bocs a floodérd, már nem engedett szerkeszteni.
beküldve: 2008-09-24 18:19:04
(#28) beküldve: 2008-09-24 14:00:16
(#27) Jaj ne már! Pedig ez az egyik kedvencem!
De azért novemberben lesz valami apropója is, vagyis egy rendezvény, amire kijön, vagy csak úgy simán megjelenik?

Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2008-09-24 12:22:52
(#26) Az Usagi Yojimbo 5. része novemberben fog megjelenni. Ahogy az új Kázmér és Huba kötet is.
beküldve: 2008-09-24 12:17:51
(#25) A Borsmenta 4ről lehet tudni valamit? Conra lesz...vagy majd csak utána?
Szerk: sorry...csak lusta vtam megnézni a honlapjukat...ott írják...gomene

Szerk: sorry...csak lusta vtam megnézni a honlapjukat...ott írják...gomene

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-09-24 12:18:44
beküldve: 2008-09-24 11:54:50
(#24) Kiadó azt írta, hogy majd novemberben jelenik meg.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-09-23 18:24:36
(#23) Usagi Yojimbóról nem szól a fáma, ha megjelenne akkor valószínűleg az is benne lett volna a hírben, szal nem hinném, hogy kijön a conra.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-09-23 14:16:51
(#22) Hm, pedig az elején azt ígérték, hogy félévente biztosan kijön egy újabb kötet. Remélem, hogy most is így lesz, csak véletlenül kimaradt a hírből.

beküldve: 2008-09-23 13:38:57
(#21) Most még nem hiszem, hogy megjelenne.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Na és az Usagi Yojimbo soron következő kötete megjelenik?
Melegen ajánlom a kiadónak... *simogatja a katanája markolatát*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-22 21:22:02
(#19) Na és az Usagi Yojimbo soron következő kötete megjelenik?
beküldve: 2008-09-22 20:26:56
(#18) Úgy fest a Vadvirágok háza táján se tétlenkednek és három kötettel is kijönnek conra:
Bosmenta 4
Icsit sokként éri, hogy életében először valaki nyíltan elutasítja: úgy tűnik, új társa, Jong egyszerűen ki nem állhatja. Ráadásul az utóbbi időben meglepően sokat gondol Heire. Mary sem adta még fel a harcot, és mindent megtesz, hogy imádott Iója elfelejtse végre az idősebb lányt. Hei időközben rájön, hogy kezd érezni valamit Io iránt, de még nem képes őszintén szembenézni az érzelmeivel. Vajon kit választ Hei, és hogy végződik a borsmenta ízű románc?
Borító
Lidércfölde 2
Ahogy fokozatosan fény derül Ms. Weaver múltjának sötét titkaira, Lucyra hárul a feladat, hogy mozgósítsa iskolatársait a Gépmesterek gonosz machinációival szemben. De hogyan állíthatná a maga oldalára Summert, a legbefolyásosabb lányt az iskolában, amikor éppen ő Lucy legnagyobb ellensége? És ki az a titokzatos kísértet, aki a szélmalomból visszatérve vészjósló figyelmeztetést hoz Lucynak?
Borító
A Vízisten menyasszonya 1 - engem ez érdekel igazán
Az elszegényedett, kétségbeesett falu, ahol Szoa eddigi életét élte, úgy hiszi, ha feláldoznak egy szép lányt Habeknek, a víz istenének, a kis közösség megmenekül, és végre eljön a rég áhított eső. Ennek érdekében vízbe veszejtik Szoát. A fiatal lány nagy meglepetésére azonban ahelyett, hogy megölné, Habek megmenti, ráadásul varázslatos királyságába invitálja, ahol egy izgalmas, új élet vár rá. A legmeglepőbb azonban maga a víz istene, és hogy mennyire különbözik attól a szörnyetegtől, akinek Szoa képzelte. A vízisten menyasszonya varázslatos és romantikus történetével, lenyűgöző rajzstílusával 2006-ban Korea legnépszerűbb szundzsong, lányoknak szóló manhwája volt.
Borító
Info from www.kepregeny.net
Bosmenta 4
Icsit sokként éri, hogy életében először valaki nyíltan elutasítja: úgy tűnik, új társa, Jong egyszerűen ki nem állhatja. Ráadásul az utóbbi időben meglepően sokat gondol Heire. Mary sem adta még fel a harcot, és mindent megtesz, hogy imádott Iója elfelejtse végre az idősebb lányt. Hei időközben rájön, hogy kezd érezni valamit Io iránt, de még nem képes őszintén szembenézni az érzelmeivel. Vajon kit választ Hei, és hogy végződik a borsmenta ízű románc?
Borító
Lidércfölde 2
Ahogy fokozatosan fény derül Ms. Weaver múltjának sötét titkaira, Lucyra hárul a feladat, hogy mozgósítsa iskolatársait a Gépmesterek gonosz machinációival szemben. De hogyan állíthatná a maga oldalára Summert, a legbefolyásosabb lányt az iskolában, amikor éppen ő Lucy legnagyobb ellensége? És ki az a titokzatos kísértet, aki a szélmalomból visszatérve vészjósló figyelmeztetést hoz Lucynak?
Borító
A Vízisten menyasszonya 1 - engem ez érdekel igazán
Az elszegényedett, kétségbeesett falu, ahol Szoa eddigi életét élte, úgy hiszi, ha feláldoznak egy szép lányt Habeknek, a víz istenének, a kis közösség megmenekül, és végre eljön a rég áhított eső. Ennek érdekében vízbe veszejtik Szoát. A fiatal lány nagy meglepetésére azonban ahelyett, hogy megölné, Habek megmenti, ráadásul varázslatos királyságába invitálja, ahol egy izgalmas, új élet vár rá. A legmeglepőbb azonban maga a víz istene, és hogy mennyire különbözik attól a szörnyetegtől, akinek Szoa képzelte. A vízisten menyasszonya varázslatos és romantikus történetével, lenyűgöző rajzstílusával 2006-ban Korea legnépszerűbb szundzsong, lányoknak szóló manhwája volt.
Borító
Info from www.kepregeny.net
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-09-22 20:27:55
beküldve: 2008-08-15 02:16:51
(#17) Már naon várom a Vízisten menyasszonyát! Nézegettem már egy ideje angolul, de szerencsére nem ruháztam be rá, azért magyarul mégis csak szebben fog mutatni a pocomon!
Most hogy befejezik a Borsmentát úgyis új kiadvány után kellett nézniük, és ez nagyon jó választás volt sztem!

Most hogy befejezik a Borsmentát úgyis új kiadvány után kellett nézniük, és ez nagyon jó választás volt sztem!

lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-08-02 18:50:25
(#16) A rajzok nagyon szépek. A karakterek jól kidolgozottak. Kíváncsi vagyok, párom ad-e valamilyen esélyt a kiadványnak.