Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.					

SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?					

PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?					

GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.					

GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?					
									Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Karin		
Oldalak:
1 
beküldve: 2010-12-16 17:42:57
		(#10) 	

Szerk: C-san 2010-12-16 17:43:18

beküldve: 2010-02-24 19:58:13
		(#9) 	Karin, az jó  

A mangát valaki olvasta?

A mangát valaki olvasta?
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-02-24 19:39:47
		(#8) 	beküldve: 2010-02-24 19:37:51
		(#7) 	

Szerk: gimi 2010-02-24 19:38:39

Nahát, tök jó, hogy ilyen topic is van végre!   Már azt hittem, hogy valami nagy hiba folytán láttam én is.
 Már azt hittem, hogy valami nagy hiba folytán láttam én is.  

Én nagyon szeretem, szörnyen aranyos kis anime, nagyon a szívemhez nőtt, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne egy olyan vámpíros anime-t látni, ahol végre nem a vérszomjas oldalukról közelítik meg a vámpír létet. 

Rendben ez mind nagyon szép és jó, de melyik mangára gondolsz? Már azt hittem, hogy valami nagy hiba folytán láttam én is.
 Én nagyon szeretem, szörnyen aranyos kis anime, nagyon a szívemhez nőtt, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne egy olyan vámpíros anime-t látni, ahol végre nem a vérszomjas oldalukról közelítik meg a vámpír létet.

Sőt, a legtöbb embernek még jót is tesznek, hisz a negatív tulajdonságok vonzzák őket az áldozatokhoz, akik el is vesztik azt a találkozás után.  

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-01 18:37:40
		(#5) 	beküldve: 2008-11-17 21:01:42
		(#4) 	Télleg elképesztő anime, a kedvenc vámpírosom  

Mondjuk szegény 

Mondjuk szegény
fordított vámpír 
(mert másnak nemtom hívni) eléggé furi. De épp ezért jó  
 A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! -   A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-11-17 20:10:58
		(#3) 	na, ez a topic jól jött ^^
imádom! már 2kötet megvan angolul a mangából...idők kérdése és szerzem be a többit is ^o^ 

imádom! már 2kötet megvan angolul a mangából...idők kérdése és szerzem be a többit is ^o^

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-17 19:57:02
		(#2) 	Nahát, tök jó, hogy ilyen topic is van végre!   Már azt hittem, hogy valami nagy hiba folytán láttam én is.

Sőt, a legtöbb embernek még jót is tesznek, hisz a negatív tulajdonságok vonzzák őket az áldozatokhoz, akik el is vesztik azt a találkozás után.  

beküldve: 2008-07-17 19:16:18
		(#1) 	Nos.. Én ilyen topicot nem láttam még, ezért bátorkodtam csinálni egyet. Egyik kedvenc animém, nekem nagyon tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom. 
Kis Ismertető: http://animeaddicts.hu/animecont ent.php?id.275
Aki szereti a vámpírokat külön mondom nekik nézzék meg. Nekem a grafikája is nagyon tetszett, meg minden szereplőnek a jelleme. :)
Nem szoktam topicokat nyitogatni, szóval nem tudom még mit lehetne írni ^^".
Ki látta? Kinek hogyan tetszett? :)
Kis Ismertető: http://animeaddicts.hu/animecont ent.php?id.275
Aki szereti a vámpírokat külön mondom nekik nézzék meg. Nekem a grafikája is nagyon tetszett, meg minden szereplőnek a jelleme. :)
Nem szoktam topicokat nyitogatni, szóval nem tudom még mit lehetne írni ^^".
Ki látta? Kinek hogyan tetszett? :)
Oldalak:
1