Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Karin
Oldalak:
1
beküldve: 2010-12-16 17:42:57
(#10)
Szerk: C-san 2010-12-16 17:43:18
beküldve: 2010-02-24 19:58:13
(#9) Karin, az jó
A mangát valaki olvasta?
A mangát valaki olvasta?
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-02-24 19:39:47
(#8) beküldve: 2010-02-24 19:37:51
(#7)
Szerk: gimi 2010-02-24 19:38:39
Nahát, tök jó, hogy ilyen topic is van végre! Már azt hittem, hogy valami nagy hiba folytán láttam én is.
Én nagyon szeretem, szörnyen aranyos kis anime, nagyon a szívemhez nőtt, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne egy olyan vámpíros anime-t látni, ahol végre nem a vérszomjas oldalukról közelítik meg a vámpír létet.
Rendben ez mind nagyon szép és jó, de melyik mangára gondolsz?Én nagyon szeretem, szörnyen aranyos kis anime, nagyon a szívemhez nőtt, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne egy olyan vámpíros anime-t látni, ahol végre nem a vérszomjas oldalukról közelítik meg a vámpír létet.
Sőt, a legtöbb embernek még jót is tesznek, hisz a negatív tulajdonságok vonzzák őket az áldozatokhoz, akik el is vesztik azt a találkozás után.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-01 18:37:40
(#5) beküldve: 2008-11-17 21:01:42
(#4) Télleg elképesztő anime, a kedvenc vámpírosom
Mondjuk szegény
Mondjuk szegény
fordított vámpír
(mert másnak nemtom hívni) eléggé furi. De épp ezért jó A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-11-17 20:10:58
(#3) na, ez a topic jól jött ^^
imádom! már 2kötet megvan angolul a mangából...idők kérdése és szerzem be a többit is ^o^
imádom! már 2kötet megvan angolul a mangából...idők kérdése és szerzem be a többit is ^o^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-17 19:57:02
(#2) Nahát, tök jó, hogy ilyen topic is van végre! Már azt hittem, hogy valami nagy hiba folytán láttam én is.
Én nagyon szeretem, szörnyen aranyos kis anime, nagyon a szívemhez nőtt, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne egy olyan vámpíros anime-t látni, ahol végre nem a vérszomjas oldalukról közelítik meg a vámpír létet.
Sőt, a legtöbb embernek még jót is tesznek, hisz a negatív tulajdonságok vonzzák őket az áldozatokhoz, akik el is vesztik azt a találkozás után.
beküldve: 2008-07-17 19:16:18
(#1) Nos.. Én ilyen topicot nem láttam még, ezért bátorkodtam csinálni egyet. Egyik kedvenc animém, nekem nagyon tetszett, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kis Ismertető: http://animeaddicts.hu/animecont ent.php?id.275
Aki szereti a vámpírokat külön mondom nekik nézzék meg. Nekem a grafikája is nagyon tetszett, meg minden szereplőnek a jelleme. :)
Nem szoktam topicokat nyitogatni, szóval nem tudom még mit lehetne írni ^^".
Ki látta? Kinek hogyan tetszett? :)
Kis Ismertető: http://animeaddicts.hu/animecont ent.php?id.275
Aki szereti a vámpírokat külön mondom nekik nézzék meg. Nekem a grafikája is nagyon tetszett, meg minden szereplőnek a jelleme. :)
Nem szoktam topicokat nyitogatni, szóval nem tudom még mit lehetne írni ^^".
Ki látta? Kinek hogyan tetszett? :)
Oldalak:
1