Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death note
Oldalak:
1
Már volt Death Note manga topic, itt. Légyszi nézz jobban körül, mielőtt topicot nyitsz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ezek az értelmetlenség csúcsfokai.
öööööö....Miért is nem volt death note manga topic hát csináltam , vagy ha arra gondolsz h azt írtam:
h olyanok a rajzok benne mintha az animét nézném...akkor arra utaltam h királyak benne a rajzok, mert pl.FMP-ba meg Inuyashában nem olyanok!
Egyébként megérdezhetném h miért?
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-25 20:06:26
(#3) VÉGRE!!!Nem sokára a kezeim között fogom csillogtatni szép, sima bórítóját a DEATH NOTE mangának!Állitólag szinte teljesen 100%-ig olyanok a rajzok bene mintha az animét néznénk!!!
Persze fekete fehérben...
"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-25 19:55:53
(#1) VÉGRE!!!Nem sokára a kezeim között fogom csillogtatni szép, sima bórítóját a DEATH NOTE mangának!Állitólag szinte teljesen 100%-ig olyanok a rajzok bene mintha az animét néznénk!!!
Oldalak:
1