Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
dragon ball & dragon ball z
beküldve: 2008-08-04 12:37:20
(#9) Ha a viz manga kell 1400 és 2000 kozott talalod meg webboltokban. Szorozd fel 42-vel a 2 szamot es megkapod mennyibe kerul.
beküldve: 2008-08-04 12:18:12
(#8) hát az igaz láttam e-bay n 5 dolcsiért de van oan hely ahol ft ben vehetemmeg ?
Hozasd be Bestsellersszel.
beküldve: 2008-08-04 05:55:27
(#6) beküldve: 2008-08-03 15:02:49
(#5) Csak az első 15-16 fejezet lett kiadva akkor is, mindegyik külön füzetecskében. Aztán szépen befejezték a sorozatot.
Ha tudsz angolul, akkor inkább vedd meg a Vizbig Edition-t, 3 kötet van egy könyvben (szép masszív darab ), és elég kedvező áron hozzá lehet jutni. Én olyan 3200 Ft körül vettem.
Ha tudsz angolul, akkor inkább vedd meg a Vizbig Edition-t, 3 kötet van egy könyvben (szép masszív darab ), és elég kedvező áron hozzá lehet jutni. Én olyan 3200 Ft körül vettem.
és azt hol lehet megvenni amm az tuttam kijött kis füzetben 1-2 de a z is érdekelne
beküldve: 2008-08-03 07:14:18
(#3) Csak az első 15-16 fejezet lett kiadva akkor is, mindegyik külön füzetecskében. Aztán szépen befejezték a sorozatot.
Már ki lett adva, kis füzetekben, és ősrégen
Sajna nemlátok sok esélyt, hogy újra kiadják.
Én elég keveset láttam belőle (apróságok, amv, manga első pár fejezet angolul, ilyenek) viszont elég kool.
Sajna nemlátok sok esélyt, hogy újra kiadják.
Én elég keveset láttam belőle (apróságok, amv, manga első pár fejezet angolul, ilyenek) viszont elég kool.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-03 02:43:13
(#1)