• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
adják ki a Dragon ball-t!!!
Oldalak: 1 2 >>
beküldve: 2008-08-12 14:31:29
(#16)
Admin
Admin
[ Admin ]
Lezárva, irány ez a topik: [Link]

moderátor
beküldve: 2008-08-12 14:23:08
(#15) Válasz Klumpa (#14) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
De mit szólnátok, ha kiadják a Saiyukit? Én most olvastam róla az AnimeStarsban és nagyon kedvet kaptam hozzá

Szuper te is ismered az AnimeStars-t?Akkor bizonyára te is olvastad hogy készül a Dragon Ball live action.(Aki nem tud róla az itt nézheti meg [Link])
Na most arra akartam kijukadni hogy ha a DB filmnek nagy sikere lesz és leadják Magyrországon is meglehet hogy lesz esély arra hogy a mangát újra kiadják Csak az a bökkenő hogy a film nem lesz nagyon hű az animéhez.

Nos, elsőleg: szerettem-e a DB? Nem. Imádtam!! XD a kedvencem (hú sajna a nevekre már nem emlékszem olyan jól, szóval bocsi, ha elírok valamit ) Zöld Sátán volt, de nagyon szerettem Vegitát is :) A film miatt egy kicsit (na jó, nem kicsit) aggódom, de ha leadják itthon mindenképpen elmegyekmegnézni...legfeljebb szörnyülködök egyet De azért remélem jó lesz...

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
moderátor
beküldve: 2008-08-12 14:15:30
(#14) Válasz Gilje-sama (#10) üzenetére
Klumpa
Klumpa
[ Rászokóban ]
De mit szólnátok, ha kiadják a Saiyukit? Én most olvastam róla az AnimeStarsban és nagyon kedvet kaptam hozzá

Szuper te is ismered az AnimeStars-t?Akkor bizonyára te is olvastad hogy készül a Dragon Ball live action.(Aki nem tud róla az itt nézheti meg [Link])
Na most arra akartam kijukadni hogy ha a DB filmnek nagy sikere lesz és leadják Magyrországon is meglehet hogy lesz esély arra hogy a mangát újra kiadják Csak az a bökkenő hogy a film nem lesz nagyon hű az animéhez.

"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
moderátor
Szerk: Klumpa 2008-08-12 14:16:41
beküldve: 2008-08-12 14:13:40
(#13)
v3g374
v3g374
[ Rászokóban ]
Csak a DBZ-t kéne kiadni szerintem

Nincs kulon dbz manga csak dragonball van. :)

úúú sorstárs XD Azt hittem csak engem akartak meglincselni a lány osztálytársaim az áláírásosdi miatt Hihetetlen, hogy egyesek már 8-9 évesen milyen beszűkültek...

En meg olyan csajossal nem talalkoztam, akinek tetszett volna a dragonball. Ilyen rossz helyen laknek?
Apropo az elso kotet rendesen le vagyon forditva, lehet olvasni. ;)

moderátor
beküldve: 2008-08-12 14:04:22
(#12) Válasz Gilje-sama (#6) üzenetére
Sen17
Sen17
[ Addiktgyanús ]
Ha jól emlékszem ekem ez volt a legelső manga amit olvastam, nagyon szerettem. Anno a suliban is ent aláírásgyűjtés, hogy ne szüntessék be magát az animét, és én is, kis másodikos-harmadikos fejjel aláírtam erre a lányok kitagadtak maguk közül, mert szerintük nem lehetek egyszerre Sailor M. és Dragon B rajongó is látszik, hogy nem ismertek

úúú sorstárs XD Azt hittem csak engem akartak meglincselni a lány osztálytársaim az áláírásosdi miatt Hihetetlen, hogy egyesek már 8-9 évesen milyen beszűkültek...

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
moderátor
beküldve: 2008-08-12 13:37:42
(#11) Válasz Hanatarou (#5) üzenetére
Dan
Dan
[ Addiktgyanús ]
Hát....én régebben se néztem de ha kiadják nem fogom megvenni.Minek?a naruto-kun-on fenn van 1 csomó rész és folyamatosan fordítják

Hát ha így állnánk hozzá, a többi mangát is felesleges lenne megvenni, ám szerencsére senki sem így áll hozzá (rajtad kívül...)

Amúgy, a topic alapítója a régebbi fórumozóktól sejtésem szerint nagyon fog kapni, amiért egy ilyen topicot nyitott
Tök felesleges, a Mit kéne magyarul kiadni? topicba kéne a "Dragon ball-t adják ki!"-t írni...

mi???

moderátor
beküldve: 2008-08-12 13:23:39
(#10)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
moderátor
beküldve: 2008-08-12 13:20:35
(#9) Válasz Dropy (#7) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Hát....én régebben se néztem de ha kiadják nem fogom megvenni.Minek?a naruto-kun-on fenn van 1 csomó rész és folyamatosan fordítják

Hát ha így állnánk hozzá, a többi mangát is felesleges lenne megvenni, ám szerencsére senki sem így áll hozzá (rajtad kívül...)

Amúgy, a topic alapítója a régebbi fórumozóktól sejtésem szerint nagyon fog kapni, amiért egy ilyen topicot nyitott
Tök felesleges, a Mit kéne magyarul kiadni? topicba kéne a "Dragon ball-t adják ki!"-t írni...

Hát igen értelmesebb lett volna oda írni.Azért nem hiszem hogy ki fogják adni mert a Mangafan-nak már így is itt van a Naruto ami elég hosszú projekt és még nincs is vége , a többi kiadó meg nem hiszem hogy beválalna egy ilyen hosszú sorozatot.

szerintem majdnem mindegy, hogy ki fogja kiadni, de ha kiadják akkor remélem, hogy nem a DeltaVision lesz, mert nekemaz egyik kedvenc mangám az Angyalmenedék, és azt szörnyen elszúrták.

moderátor
beküldve: 2008-08-12 13:19:08
(#8)
Sabani Urim
Sabani Urim
[ Rászokóban ]
Csak a DBZ-t kéne kiadni szerintem

moderátor
beküldve: 2008-08-12 13:17:04
(#7) Válasz Hanatarou (#5) üzenetére
Dropy
Dropy
[ Gyalog ]

Hát igen értelmesebb lett volna oda írni.Azért nem hiszem hogy ki fogják adni mert a Mangafan-nak már így is itt van a Naruto ami elég hosszú projekt és még nincs is vége , a többi kiadó meg nem hiszem hogy beválalna egy ilyen hosszú sorozatot.

moderátor
beküldve: 2008-08-12 13:16:53
(#6)
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Ha jól emlékszem ekem ez volt a legelső manga amit olvastam, nagyon szerettem. Anno a suliban is ent aláírásgyűjtés, hogy ne szüntessék be magát az animét, és én is, kis másodikos-harmadikos fejjel aláírtam erre a lányok kitagadtak maguk közül, mert szerintük nem lehetek egyszerre Sailor M. és Dragon B rajongó is látszik, hogy nem ismertek

moderátor
beküldve: 2008-08-12 13:07:18
(#5) Válasz The Exiled (#4) üzenetére
Hanatarou
Hanatarou
[ Gyalog ]

moderátor
beküldve: 2008-08-12 13:03:49
(#4)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
moderátor
beküldve: 2008-08-12 13:00:37
(#3)
Dan
Dan
[ Addiktgyanús ]
de ki fogják

moderátor
beküldve: 2008-08-12 12:49:22
(#2)
Dropy
Dropy
[ Gyalog ]
Jó a topik címe , de nem hinném hogy kiadják! ... Sajnos.

moderátor
Oldalak: 1 2 >>