Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
adják ki a Dragon ball-t!!!
beküldve: 2008-08-12 14:31:29
(#16) De mit szólnátok, ha kiadják a Saiyukit? Én most olvastam róla az AnimeStarsban és nagyon kedvet kaptam hozzá
Szuper te is ismered az AnimeStars-t?Akkor bizonyára te is olvastad hogy készül a Dragon Ball live action.(Aki nem tud róla az itt nézheti meg [Link])
Na most arra akartam kijukadni hogy ha a DB filmnek nagy sikere lesz és leadják Magyrországon is meglehet hogy lesz esély arra hogy a mangát újra kiadják Csak az a bökkenő hogy a film nem lesz nagyon hű az animéhez.
Nos, elsőleg: szerettem-e a DB? Nem. Imádtam!! XD a kedvencem (hú sajna a nevekre már nem emlékszem olyan jól, szóval bocsi, ha elírok valamit ) Zöld Sátán volt, de nagyon szerettem Vegitát is :) A film miatt egy kicsit (na jó, nem kicsit) aggódom, de ha leadják itthon mindenképpen elmegyekmegnézni...legfeljebb szörnyülködök egyet De azért remélem jó lesz...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De mit szólnátok, ha kiadják a Saiyukit? Én most olvastam róla az AnimeStarsban és nagyon kedvet kaptam hozzá
Szuper te is ismered az AnimeStars-t?Akkor bizonyára te is olvastad hogy készül a Dragon Ball live action.(Aki nem tud róla az itt nézheti meg [Link])
Na most arra akartam kijukadni hogy ha a DB filmnek nagy sikere lesz és leadják Magyrországon is meglehet hogy lesz esély arra hogy a mangát újra kiadják Csak az a bökkenő hogy a film nem lesz nagyon hű az animéhez.
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
beküldve: 2008-08-12 14:13:40
(#13) Csak a DBZ-t kéne kiadni szerintem
Nincs kulon dbz manga csak dragonball van. :)
úúú sorstárs XD Azt hittem csak engem akartak meglincselni a lány osztálytársaim az áláírásosdi miatt Hihetetlen, hogy egyesek már 8-9 évesen milyen beszűkültek...
En meg olyan csajossal nem talalkoztam, akinek tetszett volna a dragonball. Ilyen rossz helyen laknek?
Apropo az elso kotet rendesen le vagyon forditva, lehet olvasni. ;)
Ha jól emlékszem ekem ez volt a legelső manga amit olvastam, nagyon szerettem. Anno a suliban is ent aláírásgyűjtés, hogy ne szüntessék be magát az animét, és én is, kis másodikos-harmadikos fejjel aláírtam erre a lányok kitagadtak maguk közül, mert szerintük nem lehetek egyszerre Sailor M. és Dragon B rajongó is látszik, hogy nem ismertek
úúú sorstárs XD Azt hittem csak engem akartak meglincselni a lány osztálytársaim az áláírásosdi miatt Hihetetlen, hogy egyesek már 8-9 évesen milyen beszűkültek...
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Hát....én régebben se néztem de ha kiadják nem fogom megvenni.Minek?a naruto-kun-on fenn van 1 csomó rész és folyamatosan fordítják
Hát ha így állnánk hozzá, a többi mangát is felesleges lenne megvenni, ám szerencsére senki sem így áll hozzá (rajtad kívül...)
Amúgy, a topic alapítója a régebbi fórumozóktól sejtésem szerint nagyon fog kapni, amiért egy ilyen topicot nyitott
Tök felesleges, a Mit kéne magyarul kiadni? topicba kéne a "Dragon ball-t adják ki!"-t írni...
mi???
beküldve: 2008-08-12 13:23:39
(#10) De mit szólnátok, ha kiadják a Saiyukit? Én most olvastam róla az AnimeStarsban és nagyon kedvet kaptam hozzá
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát....én régebben se néztem de ha kiadják nem fogom megvenni.Minek?a naruto-kun-on fenn van 1 csomó rész és folyamatosan fordítják
Hát ha így állnánk hozzá, a többi mangát is felesleges lenne megvenni, ám szerencsére senki sem így áll hozzá (rajtad kívül...)
Amúgy, a topic alapítója a régebbi fórumozóktól sejtésem szerint nagyon fog kapni, amiért egy ilyen topicot nyitott
Tök felesleges, a Mit kéne magyarul kiadni? topicba kéne a "Dragon ball-t adják ki!"-t írni...
Hát igen értelmesebb lett volna oda írni.Azért nem hiszem hogy ki fogják adni mert a Mangafan-nak már így is itt van a Naruto ami elég hosszú projekt és még nincs is vége , a többi kiadó meg nem hiszem hogy beválalna egy ilyen hosszú sorozatot.
szerintem majdnem mindegy, hogy ki fogja kiadni, de ha kiadják akkor remélem, hogy nem a DeltaVision lesz, mert nekemaz egyik kedvenc mangám az Angyalmenedék, és azt szörnyen elszúrták.
beküldve: 2008-08-12 13:19:08
(#8) Hát....én régebben se néztem de ha kiadják nem fogom megvenni.Minek?a naruto-kun-on fenn van 1 csomó rész és folyamatosan fordítják
Hát igen értelmesebb lett volna oda írni.Azért nem hiszem hogy ki fogják adni mert a Mangafan-nak már így is itt van a Naruto ami elég hosszú projekt és még nincs is vége , a többi kiadó meg nem hiszem hogy beválalna egy ilyen hosszú sorozatot.
beküldve: 2008-08-12 13:16:53
(#6) Ha jól emlékszem ekem ez volt a legelső manga amit olvastam, nagyon szerettem. Anno a suliban is ent aláírásgyűjtés, hogy ne szüntessék be magát az animét, és én is, kis másodikos-harmadikos fejjel aláírtam erre a lányok kitagadtak maguk közül, mert szerintük nem lehetek egyszerre Sailor M. és Dragon B rajongó is látszik, hogy nem ismertek
beküldve: 2008-08-12 13:03:49
(#4) Hát....én régebben se néztem de ha kiadják nem fogom megvenni.Minek?a naruto-kun-on fenn van 1 csomó rész és folyamatosan fordítják
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-08-12 13:00:37
(#3) beküldve: 2008-08-12 12:49:22
(#2)