Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
neon genesis evangelion
beküldve: 2008-08-12 22:58:44
(#6) A mangában elég sokáig eljutottam, de kevésbé fogott meg mint az anime. Sokkal informatívabb, kievesebb hangsúly van az akción.
Hát kérem, nekem ez az örök kedvencem. Szerintem jobb mint a death note, csak másképp.
*Helyeslően bólogat*
Mindenki azt mondja, hogy az anime a jobb, de hát nem tom O.o. Nekem a manga jobban tetszett. Biztos azért, mert azt láttam előbb...
beküldve: 2008-08-12 22:36:20
(#4) Hát kérem, nekem ez az örök kedvencem. Szerintem jobb mint a death note, csak másképp.
Azt tudni kell róla hogy ebben az esetben is az anime a jobb, pont mint a trigunnál, csak annyi hogy ez ezerszer nagyobb volumenű.
dan: azért a nagybetűket megérdemelte volna...
Azt tudni kell róla hogy ebben az esetben is az anime a jobb, pont mint a trigunnál, csak annyi hogy ez ezerszer nagyobb volumenű.
dan: azért a nagybetűket megérdemelte volna...
ilyen még nincs
és ez egy nagyon jó manga/anime!!!
Még nem olvastam a mangát, nem is fogom jó ideig.
Olyan sincs, hogy ,,Melyik mangád hányadik oldalát rágcsálta meg a csecsemő rokonod?" Csináljak?
Csinálj!!!!!Én tuti hozzászólnák és még érdekelne is! Különben a mai topik nyitások után lehet hogy nem is zárnák le. Különben még én sem olvastam.
Szerk: Dropy 2008-08-12 22:25:42
ilyen még nincs
Még nem olvastam a mangát, nem is fogom jó ideig.
Olyan sincs, hogy ,,Melyik mangád hányadik oldalát rágcsálta meg a csecsemő rokonod?" Csináljak?
beküldve: 2008-08-12 13:43:30
(#1)
Szerk: Dan 2008-08-12 13:43:41