![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Trinity Blood
beküldve: 2010-06-06 05:55:06
(#17) Hát én végignéztem és őszintén nem sok minden derült ki belőle illetve helyesbítek szinte semmi. Pedig megvolt a lehetőség a story-ban de egyszerűen zavaros és és túl sok dolgot kihagynak ami miatt kb érthetetlen és nem is magyaráznak meg egyes kapcsolatokat személyek között vagy hogy mi miért történt.
Az Orden-t se csinálják ki és még az az idegesítő főgonosz se döglik meg azzal az idegesítő vigyorral az arcán..eddig az egyik legrosszabb anime befejezés ami láttam
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-04-24 12:09:03
(#16) állítólag a vége felé izgalmasabb lesz
én azért nézem , hátha történik vmi
én azért nézem , hátha történik vmi
Kamilla
beküldve: 2010-04-23 18:16:30
(#15) Szó mi szó, tényleg elég uncsi egy anime
Folyamatos ásítások közepette nézem kedd esténként, de akkor is végigszenvedem. Bár állítólag a manga jobb.
![](/var/images/emotions/08.png)
Folyamatos ásítások közepette nézem kedd esténként, de akkor is végigszenvedem. Bár állítólag a manga jobb.
tetszik ez az anime!
![](/var/images/emotions/19.png)
Mióta elkezdtem nézni az Animaxon,már nem tetszik,úgyhogy a korábbi állításom visszavonom.A 4. résztől már unalmassá vált számomra.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2010-04-23 17:51:37
Thanks a segítséget. Képekre is próbáltam rákeresni de vmi egészen más jött be.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Ha be éred részekkel akkor meny fel sztem a google video szörcsre.. Ott minden hülyeség van...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-28 19:54:15
(#11) Már annyit halottam róla. Honnan tudnám megszerezni?
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-26 15:56:41
(#10) beküldve: 2009-06-14 20:11:07
(#9) Én csak képeket láttam belőle, de nagyon szimpatikus! Majd ha a 4-5 épp nézett animével végzek, megkukkantom.
![](/var/images/emotions/16.png)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-06-14 16:44:06
(#8) Nekem csak videoplayeren sikerült megtalálni
de nem baj!Túlélem és most nézem az első részt.
![](/var/images/emotions/20.png)
![](/var/images/emotions/20.png)
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-21 16:16:06
(#7) beküldve: 2008-10-15 19:35:11
(#6) Pont tegnap fejeztem be, de nekem az volt a bajom vele, hogy eléggé nehezen indul be. Szerintem úgy a 10. résztől kezd értelmet kapni a cselekmény, előtte a budapesti részeken kívül nincs semmi extra.
beküldve: 2008-10-15 17:47:19
(#5) Nemrég éztem végig ezt az animét, és nekem nagyon tetszett.
Minden tetszett benne, a 2 zene különösképpen, és az amikor átalakul Ábel atya...egy kicsit keveseltem is ezeket az eseteket az animében (nekem a vámpírfiúk a gyengéim!!)
De ezt is úgy fejezték be, mint a legtöbb animét: egy szálat nyitva hagytak, hogy folytatni is lehessen...
Minden tetszett benne, a 2 zene különösképpen, és az amikor átalakul Ábel atya...egy kicsit keveseltem is ezeket az eseteket az animében (nekem a vámpírfiúk a gyengéim!!)
De ezt is úgy fejezték be, mint a legtöbb animét: egy szálat nyitva hagytak, hogy folytatni is lehessen...
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
beküldve: 2008-08-15 08:28:10
(#4) Az a kasza a Vérkasza, a fegyvere. Majd később látni fogod a hugicáját is akcióban. Iszonyat durva. A verekedős része nagyon tetszik nekem is, csak ismerni kellene hozzá némi háttértörténetet. Egy "picit" (nyomoztam és már megértettem hogy miért olyan amilyen, és mi van benne Noelle-el. (utálom a nőcit mellesleg....)
DE azt még mindig nem értem, hogy MIÉRT ilyen az ending!!!!
![](/var/images/emotions/10.png)
![](/var/images/emotions/04.png)
"Dehogyis... Mi csak a saját testünket akarjuk visszaszerezni..."
Szerk: @nn@m@ri 2008-08-15 08:28:58
beküldve: 2008-08-14 21:38:05
(#3) Nekem annyira nem tetszik az anime... mondjuk még az "elején" vagyok (11. rész) lényegében többet kéne harcolni mert az viszont bejön
meg amikor Abel atya átalakul abba a formába és akkor az a "kasza" féleség a kezében... az elég jól néz ki
meg
![](/var/images/emotions/14.png)
Szerk: Kál 2008-08-14 21:39:55