Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
The Legend of Zelda
beküldve: 2012-09-06 18:22:19
(#25) beküldve: 2010-02-09 11:50:26
(#24) Ha esetleg tud valaki eladó TWILIGHT PRINCESS-t GC-ra, akkor kedveskedjen szólni. Kössz.
beküldve: 2010-02-08 22:07:26
(#23) Remek játék franchise, kedvencem belőle az OoT ami egyik all-time kedvencem lett ^^
Most GC-n a Wind Wakerrel játszok lassan 100%-nál
Most GC-n a Wind Wakerrel játszok lassan 100%-nál
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!
beküldve: 2009-12-05 13:40:38
(#22) sziasztok, hogy úgy mondjam a zeldához elég közeli emlékek fűznek. 1percet sem játszottam vele, de a tesóm végigvitte az őszes részt, én meg a hülye öcsikéje végig ott ültem mellette . A Legend Of Zelda volt az első és leghosszabb .
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Esetleg végső elkeseredésben meg lehet próbálni egy plug and play opciót is. X_x
LOLXD
beküldve: 2009-02-01 16:38:15
(#20) Ajj, te jó Istenem.
Még mindig nincs új Neil epizód. Level 1-el lezárult az első szezon, és a másodikat már kicsit profibbra tervezik ahogy elnézem. Kár, hogy ennyi időt vesz igénybe. :(
Még mindig nincs új Neil epizód. Level 1-el lezárult az első szezon, és a másodikat már kicsit profibbra tervezik ahogy elnézem. Kár, hogy ennyi időt vesz igénybe. :(
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-12-07 16:48:53
(#19) Jöhetne már a többi rész is, mert ez az első hat egy nézésre lement...
Amúgy lehet hogy érdekes lenne ez a koncepció Mario témában is, de azért a Yoshi's Island-el már tényleg durva lenne...
Amúgy lehet hogy érdekes lenne ez a koncepció Mario témában is, de azért a Yoshi's Island-el már tényleg durva lenne...
Én elsőre a már ismert módot javasolnám kipróbálni. Még az sem kizárt, hogy a tündérre indulna be a reakció nőknél is, a mai világban.
Esetleg végső elkeseredésben meg lehet próbálni egy plug and play opciót is. X_x
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Zseniális.
Vajon a nők hogyan juthatnak bele a Zelda univerzumba?
Vajon a nők hogyan juthatnak bele a Zelda univerzumba?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szent Triforce! Ez aztán nagyon adja. Rögtön be kell szereznem egy NES-t és kipróbálnom hogy sikerül-e nekem is... : ))))
beküldve: 2008-12-06 13:09:19
(#15) Ha már Legend of Zelda, akkor egy kis humor. Nem tudom, ismert-e a nagyérdemű előtt a Legend of Neil nevezetű paródia sorozat. Epizódonként 4 perc körül van, az első évad így össz-vissz 30 perc.
[Link]
[Link]
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-11-15 18:43:43
(#14) Emberek! Ha van valaki annyira elveteműlt, hogy megválna a jó minőségben lévő GC(!)-s Twilight Princess-étől, akkor szóljon!!! Kösz
beküldve: 2008-10-30 20:33:43
(#13)
Szerk: Dan 2008-10-30 20:44:31
beküldve: 2008-10-04 06:31:52
(#12) Egyébként érdekes, hogy olvasom, hogy sok Zelda fan kezdetlegesnek tartja a NES-es Zeldákat, ezért eláll tőlük, de én imádom azokat. Az első Zeldában tényleg nincs sok minden, ami aztán a későbbiekben a sorozat védjegyévé válik, de tudni kell azt, hogy 1986-ban járunk, és annyira sok mindent programoztak be abba a kártyába, hogy nem csoda, hogy egy idő után szaggat. Az első Zeldát, ami miatt nagyon szeretem, az a hangulata. Akkora játékélményt ad, hogy nem igaz! Kit érdekel, hogy nehéz, ha imádom, és akkora motivációt ad arra, hogy végigvigyem, hogy már háromszor végigvittem az első Zeldát!
A Zelda II már más történet, mivel, az nagyon különbözik a többitől. Én azt is nagyon szeretem.
Egyébként írok blogot a Zelda játékokról. Itt kezdtem: http://thelegendofzelda.blog.hu Csak mivel egy idő után nem engedelmeskedett nekem ezért ideköltöztem: http://hungarianzelda.blogspot.c om
A Zelda II már más történet, mivel, az nagyon különbözik a többitől. Én azt is nagyon szeretem.
Egyébként írok blogot a Zelda játékokról. Itt kezdtem: http://thelegendofzelda.blog.hu Csak mivel egy idő után nem engedelmeskedett nekem ezért ideköltöztem: http://hungarianzelda.blogspot.c om
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
Szerk: Hungarian Link 2008-10-04 06:33:06
Yaaay.
Legelső NES játékkal játszogattam, már akkor zseniális volt.
Itt böngészőben játszható. ;)
Sajnos sose volt semmilyen konzolom, és nem is néz ki úgy, hogy valaha is lesz, szóval csak az emulátorokra hagyatkozhatok, ami persze nem adja vissza annyira a hangulatot.
A Wii-s Twilight Princessre nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet Wii remoteal irányítani. =D
Legelső NES játékkal játszogattam, már akkor zseniális volt.
Itt böngészőben játszható. ;)
Sajnos sose volt semmilyen konzolom, és nem is néz ki úgy, hogy valaha is lesz, szóval csak az emulátorokra hagyatkozhatok, ami persze nem adja vissza annyira a hangulatot.
A Wii-s Twilight Princessre nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet Wii remoteal irányítani. =D
Jó, csak Link néha fáziskéséssel válaszol.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu