Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Digimon
beküldve: 2013-03-06 13:50:28
(#20) beküldve: 2009-01-20 19:46:38
(#19) Én anno 10 éves lehettem amikor a németek adni kezdték a Digimont, máig mind az öt sorozat nagy kedvenc, viszont amit a magyarok műveltek vele, az valami borzadály
Mondjuk jópont, hogy a frontierban meg a tamersban maradtak az eredeti zenék, de az első két sorozatot (amik szerintem a legjobban sikerültek) teljesen megerőszakolták az amcsik
Mondjuk jópont, hogy a frontierban meg a tamersban maradtak az eredeti zenék, de az első két sorozatot (amik szerintem a legjobban sikerültek) teljesen megerőszakolták az amcsik
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
beküldve: 2009-01-20 18:52:25
(#18) nézegettem, hogy Tamers után mit fognak adni, és azt láttam, hogy aimét a Frontier fog menni...
na ez értelmesre sikeredett...
na ez értelmesre sikeredett...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
jó kis kép...
nekem az eddigiek közül (amit leadtak) legjobban a frontier jön be...
nekem is
nekem is
beküldve: 2009-01-13 19:13:21
(#16) Nézegetem ezt a Tamerst (ha nem a H&C előtt lenne, nem hiszem, hogy valaha megnéztem volna), de csak nevetni tudok rajta. Helyenként eléggé mulatságos, ahogy iszonyúan próbálja komolyan venni magát.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2009-01-13 16:05:50
(#15) beküldve: 2009-01-13 15:09:03
(#14) jó kis kép...
nekem is
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-26 11:14:07
(#12) jó kis kép...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-10-25 08:50:31
(#11) Ebben négy digimon évad van:(képben):
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-24 20:27:43
(#10) Én még jó régen néztem ilyen-olyan csatornákon, néha a Viasat 3-n. Nem igazán emlékszem a történtekre, de 7-8 éves koromban tetszett, most időm és türelmem sincs megnézni a sorozatot.
Tényleg, el is felejtettem az állandó átváltozós magyarázásokat, már a könyökömön és valamilyen okból a térdem alatt jött ki.
Digimon...hát nálam a dialógusok annyira idegesítőek voltak, meg a digiváltozik szövegek, hogy egy-két epizódot láttam, de nem volt élmény.
Tényleg, el is felejtettem az állandó átváltozós magyarázásokat, már a könyökömön és valamilyen okból a térdem alatt jött ki.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-24 20:30:32
Csak az első két sorozatnak van értelme, sőt a második szerintem kifejezetten jó volt...bár lehettem vagy 14 éves
Jól van na 11éves vok.
Jéé, pont annyi, mint baniaa volt
Digimon...hát nálam a dialógusok annyira idegesítőek voltak, meg a digiváltozik szövegek, hogy egy-két epizódot láttam, de nem volt élmény.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Csak az első két sorozatnak van értelme, sőt a második szerintem kifejezetten jó volt...bár lehettem vagy 14 éves
Jól van na 11éves vok.
beküldve: 2008-10-24 19:40:49
(#7) Csak az első két sorozatnak van értelme, sőt a második szerintem kifejezetten jó volt...bár lehettem vagy 14 éves
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-24 19:25:36
(#6) Akkor tárgytalan, majd rákeresek a gúglén, de azért köszönöm.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]