Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Code Geass
beküldve: 2008-11-29 15:03:56
(#13) Valamit nem értek ez a 15.részben van hogy,
Az a narancssárgahajú nem emlékszik Leuchra, miért?Bocs a hülye kérdésért
beküldve: 2008-11-19 20:35:24
(#12) hm megkéne nézni az utcsó 2 részét az R2-nek :/
bár ha jobban bele gondolok inkább az utcsó 5öt mert nem sokat értettem belőlük magyar felirat híján-.-
bár ha jobban bele gondolok inkább az utcsó 5öt mert nem sokat értettem belőlük magyar felirat híján-.-
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2008-11-10 00:27:34
(#11) Áh, Geass Topik! (Ilyen még eddig nem volt?! ááá... )
Csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni! Nagyon jó anime!
A karakter dizájn nekem nagyon bejött. (Az X is az egyik kedvencem... szeressük CLAMP-ot. ) Nekem épp, hogy a mechák tetszettek kevésbé elsőre (Gundamhez szoktam...), de
Az OST-it is nagyon szeretem...kedvenc pl.: a Stories ill. R2ből: Continued Story stb.
Szerintem ez a DN-s párhuzam azért van, mert az elején (-sőt a történet egészén-)
Aki eddig nem látta, mindenképp nézze meg! Megéri!
Egyébként az R2 most mennyire a topik témája?
Csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni! Nagyon jó anime!
A karakter dizájn nekem nagyon bejött. (Az X is az egyik kedvencem... szeressük CLAMP-ot. ) Nekem épp, hogy a mechák tetszettek kevésbé elsőre (Gundamhez szoktam...), de
főleg a második széria felé, egyre jobbak lettek.
Az OST-it is nagyon szeretem...kedvenc pl.: a Stories ill. R2ből: Continued Story stb.
Szerintem ez a DN-s párhuzam azért van, mert az elején (-sőt a történet egészén-)
nehéz eldönteni, hogy ki, mikor cselekszik a jó(?) oldalán. Én pl. elég sokat filóztam-többet, mint a DN-nál-, hogy akkor most kinek is lehet igaza?
Aki eddig nem látta, mindenképp nézze meg! Megéri!
Egyébként az R2 most mennyire a topik témája?
Mert ugye azért egy sorozat, attól, hogy két részben adták, meg manapság szokás másként elnevezni egy animet évadonként...
Szóval, ha spoilert nyomok, lehet róla írni vagy inkább ne? Ez lenne a kérdésem... ^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-11-10 00:36:15
beküldve: 2008-11-09 21:13:38
(#10) Code geass-t csak ajánlani lehet mindenkinek!!!
Nagyon jó, nagy favoritom, a 3. helyen van a kedvenceim listáján.
Miután végignéztem hetekig nem tetszett semmi amit utána néztem, mert olyan magasra tette a mércét.
Szerintem a Death Note-al csak annyi párhurzamot lehet vonni, hogy fordulatos és kiszámíthatatlan a cselekménye mind a kettőnek. Amúgy a két anime ég és föld.
Nagyon jó, nagy favoritom, a 3. helyen van a kedvenceim listáján.
Miután végignéztem hetekig nem tetszett semmi amit utána néztem, mert olyan magasra tette a mércét.
Szerintem a Death Note-al csak annyi párhurzamot lehet vonni, hogy fordulatos és kiszámíthatatlan a cselekménye mind a kettőnek. Amúgy a két anime ég és föld.
Szerk: Dora-chan 2008-11-09 21:14:21
beküldve: 2008-11-07 19:55:26
(#9) Nah kész is volnék az elsö 7résszel
Húúúúúú...... a macskás nagyon odavágot kár hogy nem sikerült leleplezni akkor De, ki a jó?*Megzavaodotan néz folyamatosan*
beküldve: 2008-10-28 11:37:35
(#8) Code Geass az úr, Code Geass az isten, Code Geass a leges-leges-legjobb anime a földön! (szerintem)
Igaz csak az 1. széria 1. 9 részét láttam, s nem tok letöleni többet
Valaki valahogy nem tudja elküldeni a többi részét?
Please
Igaz csak az 1. széria 1. 9 részét láttam, s nem tok letöleni többet
Valaki valahogy nem tudja elküldeni a többi részét?
Please
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Ott kezdeném hogy ezek a pálcikaemberkéktől a hideg kiráz. Story és a karaktereknek a személyiségével nincs baj bár egy kicsivel több mecha fightot jobban bírt volna a gyomrom. Meg eleve olyan mechákat láttam eddig amikben nem éppen ilyen karakterek szerepeltek. Szóval nállam pont ott a gond hogy nem szeretem Clamp munkáit. :]
Az igaz, hogy a szereplők (főleg a pasik) tiszta pálcikaemberkék, de engem ez egyáltalán nem zavart, nagyon hamar megszoktam, sőt, szerintem jól állt a szereplőknek.
Számomra ez AZ anime, mindenek felett áll, überel mindent amit eddig láttam. A grafikáját gyönyörűként jellemezném, hamar megszoktam a Clamp rajzolást, sőt elsem tudnék mást képzelni hozzá. Mechák terén is sztem az eddigi legjobb anime (max még Gundam 00nak van esélye ha megnézem a többi részét is). Története zseniális, pörgős fájtok, észjáték, érzelmek dögivel, és a világ LEGJOBB befejezése. (Én az R2rőt is beleértve modnom ezeket, na nemmintha az alap nem lenne isteni ) DN-re hasonlít, mondják sokan de sztem kenterbe veri...(erre a kijelentésre max pmben kérek választ, emilemet meglehet nézni). Alapműnek tekintem, mindenek felett áll pont
Ámen ^^ Amúgy én befejezésről még nem tudok nyilatkozni, de remélem, hogy tényleg jó lesz :] Mondjuk az tény, hogy elég sok dologban hasonlít a Death Note-ra, de szerencsére sokkal jobb annál :)
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-10-28 00:13:42
(#6) Számomra ez AZ anime, mindenek felett áll, überel mindent amit eddig láttam. A grafikáját gyönyörűként jellemezném, hamar megszoktam a Clamp rajzolást, sőt elsem tudnék mást képzelni hozzá. Mechák terén is sztem az eddigi legjobb anime (max még Gundam 00nak van esélye ha megnézem a többi részét is). Története zseniális, pörgős fájtok, észjáték, érzelmek dögivel, és a világ LEGJOBB befejezése. (Én az R2rőt is beleértve modnom ezeket, na nemmintha az alap nem lenne isteni ) DN-re hasonlít, mondják sokan de sztem kenterbe veri...(erre a kijelentésre max pmben kérek választ, emilemet meglehet nézni). Alapműnek tekintem, mindenek felett áll pont
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-10-28 00:14:24
Ott kezdeném hogy ezek a pálcikaemberkéktől a hideg kiráz. Story és a karaktereknek a személyiségével nincs baj bár egy kicsivel több mecha fightot jobban bírt volna a gyomrom. Meg eleve olyan mechákat láttam eddig amikben nem éppen ilyen karakterek szerepeltek. Szóval nállam pont ott a gond hogy nem szeretem Clamp munkáit. :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nemrég fejeztem be a 2. évadot. Jó persze meg minden de én vért izzadtam hogy kibírjam ezt a Clamp design-t... Nekem ez a halálom...
Miért, mi nem tetszett benne? Szerintem kifejezetten jól sikerült, bár én alapból szeretem a Clamp munkáit ^^
beküldve: 2008-10-27 22:07:33
(#3) Nemrég fejeztem be a 2. évadot. Jó persze meg minden de én vért izzadtam hogy kibírjam ezt a Clamp design-t... Nekem ez a halálom...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nah ilyen topic is kell mondjuk még 1.részt se láttam belöle de halotam hogy jó tervezem
Nah, ilyen topic tényleg kell . Szerintem pótold be gyorsan! Én nagyon szeretem. Már kétszer végignéztem a sima code geass-t (másodszorra 2 nap alatt végeztem vele, úgy, hogy közben eljártam itthonról), ma pedig elkezdtem a 2. szériát, egyelőre nagyon jól kezdődik ^.^
beküldve: 2008-10-27 19:50:14
(#1) Nah ilyen topic is kell mondjuk még 1.részt se láttam belöle de halotam hogy jó tervezem
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)