Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Eyeshield21(amerikai foci)
Oldalak:
1
beküldve: 2013-03-06 13:40:31
(#5)
Szerk: JaakuHebi 2013-03-06 13:42:51
Végre megtaláltalak superanimefan!Nem hagylak békén!Válaszolj nekem!
1.Mire?
2.Hogy találtál meg?
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-29 19:40:09
(#3) beküldve: 2008-10-29 19:09:48
(#2) "Öregem", látom gondoskodsz arról, hogy kismillió új topic nyíljon. Légyszi fejezd be az új topicok nyitását. Köszi!
Hogy ne legyek off: ismerem és szeretem az animét és a mangát is. Bár szerintem a manga kicsit jobb. Továbbá ez ugyanúgy Shounen Jump cucc, mint a Naruto vagy a Bleach.
Hogy ne legyek off: ismerem és szeretem az animét és a mangát is. Bár szerintem a manga kicsit jobb. Továbbá ez ugyanúgy Shounen Jump cucc, mint a Naruto vagy a Bleach.
beküldve: 2008-10-29 19:00:27
(#1) Nagyon jó anime igaz én csak az elsö3 részt láttam de jó
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Oldalak:
1