Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Szoktatok írni mangákat?
beküldve: 2008-11-16 17:41:56
(#23) beküldve: 2008-11-16 17:26:06
(#22) Nem baj átmek egy másik fórumra
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
beküldve: 2008-11-16 17:17:31
(#21) Hahhó mindenki aki online van és épp itt dumál akkor írjon vágyom már egy jó kis dumára a mangákról!
"Újjáélesztem a klánomat,és elpusztítok egy bizonyos személyt..."
Nem pő az értelme szerzője, csak erre akartam kilyukadni, sajnálom ha nehéz volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-14 16:00:05
(#19) 1. A topikot süllyesszük el!
2. Strigulát a készítőjének!
3. ???
4. Profit
Így megfelel Azzi?
Ne legyek off: nem szoktam mangát írni, rajzolni, énekelni stb. Maximum olvasom és mellette nézem a képeket!
2. Strigulát a készítőjének!
3. ???
4. Profit
Így megfelel Azzi?
Ne legyek off: nem szoktam mangát írni, rajzolni, énekelni stb. Maximum olvasom és mellette nézem a képeket!
beküldve: 2008-11-14 14:27:52
(#18) Horsee, a "lakatos"
Tudom, megyek is a süllyesztőbe
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-14 14:33:14
beküldve: 2008-11-14 13:37:18
(#16) beküldve: 2008-11-14 08:46:00
(#14) Szoktunk-e?
Barhátom, az ember reggel szokott anyázni, hogy megint korán van, vagy szokott elégedetten vigyorogni egy jó pizza után, vagy szokott hülye topikokat nyitni....
kishazánkban nem nagyon szoktak mangát írni, esetleg párszor megpróbálták, aztán, ha volt józan ítélőképességük, gyorsan abbahagyták.
Barhátom, az ember reggel szokott anyázni, hogy megint korán van, vagy szokott elégedetten vigyorogni egy jó pizza után, vagy szokott hülye topikokat nyitni....
kishazánkban nem nagyon szoktak mangát írni, esetleg párszor megpróbálták, aztán, ha volt józan ítélőképességük, gyorsan abbahagyták.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-11-13 17:10:44
(#13) "Azzi módszere" aszondja.
Lol.
Lol.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Barátom szerintem te tévedésben élsz... ha egy mangát két fő személy készíti, akkor a rajzoló rajzolja az asszisztenseivel, az író pedig megrajzolja/írja a name-t, ami gyakorlatilag a cucc vázlata. Mondjuk pl a franciák a képregényt az általad említett módon készítik, de ez már tényleg tökmindegy.
A barátod él tévedésben, a legtöbb mangát egy ember írja és rajzolja. Persze vannak kivételek lásd. Death Note vagy még szélsőségesebb eset CLAMP, de nem ez az általános.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
*megj: a mangát rajzolni szokás, a történetét szokták írni...*
Barátom szerintem te tévedésben élsz... ha egy mangát két fő személy készíti, akkor a rajzoló rajzolja az asszisztenseivel, az író pedig megrajzolja/írja a name-t, ami gyakorlatilag a cucc vázlata. Mondjuk pl a franciák a képregényt az általad említett módon készítik, de ez már tényleg tökmindegy.
Akk mit mondasz Kishimoto Masashiról?ő írja a történeteő rajzol,és 4 asszisztense pedig az utómunkálatokat készíti(apróbb részletek,tömegjelenetek," ;hanghatások")
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-12 21:32:24
beküldve: 2008-11-12 21:31:05
(#10) OMG, egy napig nem nézek fel ide és most örültem, hogy felkerültem, de a topik láttán inkább elhúznék aludni.
beküldve: 2008-11-12 21:28:53
(#9) Hinnye a kutyafájáááááááááát !
Nah számítom a strigulákat.
Jók lettek Profitszámítások leszámítva azt a kis formai anomáliát, hogy a 3. pont az "???" ejj ejj
Tényleg nagyon jók! De ebben a topicban más hasznosról nem beszélhetünk mert nincs benne.
Bár lenne moderátori torpedóm, hogy halomra süllyesszem ezt a topicot (is)
Nah számítom a strigulákat.
Jók lettek Profitszámítások leszámítva azt a kis formai anomáliát, hogy a 3. pont az "???" ejj ejj
Tényleg nagyon jók! De ebben a topicban más hasznosról nem beszélhetünk mert nincs benne.
Bár lenne moderátori torpedóm, hogy halomra süllyesszem ezt a topicot (is)
wakka! Te szeretsz sokat kötekedni igaz?
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-12 21:29:34