Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Power Rangers
beküldve: 2010-06-23 21:12:08
(#31) na most ha a mystic forc (vagy mi) legújabb sorozatról beszélünk az minden téren ultra-gagyi, még paródiának sem élvezhető
minek erről 1 olyan oldalra írni, amit 12-xyz éves felhasználóknak éltetnek ( főleg)
minek erről 1 olyan oldalra írni, amit 12-xyz éves felhasználóknak éltetnek ( főleg)
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2010-06-23 21:12:30
Nem lett törölve még ez a topic? Akkor lassan ideje lenne:
Felhívok minden móderátor, adminisztrátor figyelmét!
Itt egy fölösleges topic arra várva hogy töröljék. Lassan már
a készítőjét (baniaa-t) is véglesen törölni kéne és elbújtatni valahogy előle az oldalt.
a készítőjét (baniaa-t) is véglesen törölni kéne és elbújtatni valahogy előle az oldalt.
szerintem baniaa jó arc
Szerintem is, de régebben még nem volt az, azóta javult.
,,Hitler fején ugrálok!"
Nem lett törölve még ez a topic? Akkor lassan ideje lenne:
szerintem baniaa jó arc
beküldve: 2008-11-30 12:56:36
(#28) Nem lett törölve még ez a topic? Akkor lassan ideje lenne:
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-11-30 12:46:19
(#27) Nem akarok se a topic se pedig a P.R. védelmére kelni... de azért érdemes elgondolkozni rajta hogy még ha a nyugati néző számára élvezhetetlen is ez a zsáner azért elég sok klón és mutáció képes megélni japániában... pl most néztem meg nemrég az Ultraman Mebius & Ultra Brothers c. filmet...
[Link]
Valamint a Godzilla sorozat is fél évszázada tombol és még napjainkban is bőven készülnek folytatások, remakek...
[Link]
[Link]
Valamint a Godzilla sorozat is fél évszázada tombol és még napjainkban is bőven készülnek folytatások, remakek...
[Link]
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-11-30 12:37:38
(#26) ja már lehetett volna törölni mert a power rangers egy nagy sz@r és az efektek hát aki látott már belőle valamit az tudja eről a topic-ról enyit LAKAT
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-24 15:41:45
(#25) Bocs, de az egész egy szánalmas SZ****R.... Szinte minden sorozatban ugyanaz van...
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.
Kedves moderátor(ok),nm lehetne offolni ezt a topic-ot?Sérti a szemet...
"Offolni a topikot" LOL
Winter is coming
beküldve: 2008-11-22 13:03:56
(#23) Nézelődtem a forumon és egyszer csak itt lyukadtam ki. Valaki felvilágosítana, hogy mi akar ez lenni? Vagy hogy miért? XD
Szerk: Yumi 2008-11-22 13:04:22
beküldve: 2008-11-22 12:47:17
(#22) Kedves moderátor(ok),nm lehetne offolni ezt a topic-ot?Sérti a szemet...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-22 12:47:27
beküldve: 2008-11-22 10:37:06
(#21) beküldve: 2008-11-21 19:41:27
(#20) végre valaki,meglátja az én szavaimban is az értelmet ezen a fórumon,és hallgat rám...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ha már itt járunk,akkor senki se csináljon tornyot,és banniat hagyjuk a francba...
Ok! Ebben teljesen egyet értek sokkal jobb ötlet minthogyha
leálnánk vele vitázni...
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-11-21 19:34:19
(#18) ha már itt járunk,akkor senki se csináljon tornyot,és banniat hagyjuk a francba...
Hehh, csak nem fogja fel, hogy ne nyisson új topicokat.
Újra elő kell vennem a lakatot.

Újra elő kell vennem a lakatot.

Ha muszály akkor elő kell venni

Nekem is elö kell venem ellened
Ok! De hogyha már itt járunk akkor:
SÜLLYESZTŐ és
,,Hitler fején ugrálok!"