Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Power Rangers
beküldve: 2013-03-27 20:51:55
(#39) Én nem igazán szerettem ezt a sorozatot, nekem olyan..mű volt benne minden. Az esések furák, robotosak, a szörnyek meg olyan műanyag beütésűek voltak. ><
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-27 13:00:55
(#38) beküldve: 2013-03-27 11:25:45
(#37) Egyszer még rendeltem vmit(már nem tudom mit ), és egy Jetix magazint adtak ajándékba. A Narutos meg Shaman Kinges cikkeket megnéztem(ami a 30 oldalból kb.3 ), viszont ezt meg nyomatták ezerrel. Nekem akkor sem tetszett.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
update: Az animékhez nem sok köze van ha jól sejtem, nyilván ezért van az offtopik cuccok között.
biztosan
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-27 07:20:35
(#35) Én mikor kicsi voltam, akkor szerettem nézni. Most már nem tud lekötni, gondolom kinőttem belőle.
update: Az animékhez nem sok köze van ha jól sejtem, nyilván ezért van az offtopik cuccok között.
-
Szerk: C-san 2013-03-27 08:22:34
Most őszintén,ennek mi a rohadt köze van az Animéhez/Mangához?!
Na ez egy jó kérdés.
at the end,we all die alone
beküldve: 2012-09-06 17:19:05
(#33) Most őszintén,ennek mi a rohadt köze van az Animéhez/Mangához?!
Valaki azt írta h 12 évesek éltetik.Hát nem.Én vagyok 12 de nem nézek ilyen eszement izét.Szerintem inkább a 10 évesek(se)nézik.
Valaki azt írta h 12 évesek éltetik.Hát nem.Én vagyok 12 de nem nézek ilyen eszement izét.Szerintem inkább a 10 évesek(se)nézik.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2012-09-06 17:13:59
(#32) beküldve: 2010-06-23 21:12:08
(#31) na most ha a mystic forc (vagy mi) legújabb sorozatról beszélünk az minden téren ultra-gagyi, még paródiának sem élvezhető
minek erről 1 olyan oldalra írni, amit 12-xyz éves felhasználóknak éltetnek ( főleg)
minek erről 1 olyan oldalra írni, amit 12-xyz éves felhasználóknak éltetnek ( főleg)
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2010-06-23 21:12:30
Nem lett törölve még ez a topic? Akkor lassan ideje lenne:
Felhívok minden móderátor, adminisztrátor figyelmét!
Itt egy fölösleges topic arra várva hogy töröljék. Lassan már
a készítőjét (baniaa-t) is véglesen törölni kéne és elbújtatni valahogy előle az oldalt.
a készítőjét (baniaa-t) is véglesen törölni kéne és elbújtatni valahogy előle az oldalt.
szerintem baniaa jó arc
Szerintem is, de régebben még nem volt az, azóta javult.
,,Hitler fején ugrálok!"
Nem lett törölve még ez a topic? Akkor lassan ideje lenne:
szerintem baniaa jó arc
beküldve: 2008-11-30 12:56:36
(#28) Nem lett törölve még ez a topic? Akkor lassan ideje lenne:
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-11-30 12:46:19
(#27) Nem akarok se a topic se pedig a P.R. védelmére kelni... de azért érdemes elgondolkozni rajta hogy még ha a nyugati néző számára élvezhetetlen is ez a zsáner azért elég sok klón és mutáció képes megélni japániában... pl most néztem meg nemrég az Ultraman Mebius & Ultra Brothers c. filmet...
[Link]
Valamint a Godzilla sorozat is fél évszázada tombol és még napjainkban is bőven készülnek folytatások, remakek...
[Link]
[Link]
Valamint a Godzilla sorozat is fél évszázada tombol és még napjainkban is bőven készülnek folytatások, remakek...
[Link]
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-11-30 12:37:38
(#26) ja már lehetett volna törölni mert a power rangers egy nagy sz@r és az efektek hát aki látott már belőle valamit az tudja eről a topic-ról enyit LAKAT
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-24 15:41:45
(#25) Bocs, de az egész egy szánalmas SZ****R.... Szinte minden sorozatban ugyanaz van...
Illaberek nádakerek, családonként negyven gyerek.