Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Fanccucok
Kapcsolódó tartalom: Fancuccok
A Bleach és A FullMetal Alchemist-es fancuccok mikor jönnek????
Majd. 1-2 héten belül szerintem már teljes lesz a kínálat.
beküldve: 2008-11-23 11:59:03
(#33) A Bleach és A FullMetal Alchemist-es fancuccok mikor jönnek????
"..people cannot win against their loneliness.." /Gaara of The Desert/
[QUOTE]Nagyon szépek, de nálam is a mangák élvezik az elsőbbséget, aztán jönnek a DVD-k, a fancucok meg a sor végén kullognak.
Kb. nálam is ez a helyzet, de ha lesz félre rakott pénzem akkor majd vesszek (aminek kevés az esélye , de azért van )...
Kb. nálam is ez a helyzet, de ha lesz félre rakott pénzem akkor majd vesszek (aminek kevés az esélye , de azért van )...
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-11-23 11:16:04
Csaba írta, h még nem minden került fel, és sok új lesz még!
Nem kell türelmetlenkedni
Nem kell türelmetlenkedni
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-23 11:03:00
(#30) Bárcsak lenne valami narutos falicucc =(
Inkább nem szomorkodom mert lehet hogy lesz!?
Ugye???................Ugye??? ...
Inkább nem szomorkodom mert lehet hogy lesz!?
Ugye???................Ugye??? ...
Szerk: panda. 2008-11-23 11:20:41
beküldve: 2008-11-23 00:54:00
(#29) Vááááá! Muszáj lesz bankot rabolnom, mert keeeeeell a Misza-Miszás faliszőnyeg!
Már a conon is tetszett, de akkor még fékezett a nem-is-olyan-régen-elköltött l-egy-csomó-pénzt érzés...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-23 00:55:41
De jó lehet az irodád. Én nem hoszem, hogy megengedhetek magamnak ilyesmit, ha az lesz a foglalkozásom, amit szeretnék. Rombolná az imidzsem.
Szerk.: csak most tűnt fel, hogy a topik címe "Fanccucok". LOL
Szerk: .., 2008-11-22 22:16:06
beküldve: 2008-11-22 21:27:36
(#27) Asszem a kulcstartó mellé kéne 1 Death Note (anime) díszdoboz is az a 20 rész... megveszem
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-11-22 21:10:33
(#26) Nálam is ugyanaz a termékek fontossági sorrendje, mint Marikonál, a fanccucok ( ) állnak leghátul. Viszont a videójátékok egy kicsit beelőzik a mangát is, így örülök, ha mangához jutok az elkövetkezendő féll évben. Mellesleg nagyon szép látni, hogy ennyire kibővült a "Kiadványok" témakörben a kitárgyalható termékek száma, gratulálok a fejlődéshez.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-22 21:17:47
beküldve: 2008-11-22 21:06:19
(#25) Ja, nekem sincs túl sok. Egy kulcstartó (sérült tokban érkezett, nem volt mit tenni ) egy Misa wallscroll az irodában, egykét apróbb szobor (többnyire japáni ismerősöktől ajándékba), DN bögre Magamtól nem is nagyon vennék, de nem vagyunk egyformák. Az a lényeg, hogy megvan a lehetőség, mert eddig csak szürke- vagy hamisítványimport volt idehaza.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Szerk: Csaba 2008-11-22 21:07:33
beküldve: 2008-11-22 20:41:11
(#24) Nagyon szépek, de nálam is a mangák élvezik az elsőbbséget, aztán jönnek a DVD-k, a fancucok meg a sor végén kullognak. Persze, majd ha a későbbiekben lesz valami, aminek nem tudok ellenállni, akkor arra lecsapok, de egyenlőre még a DVD-k között is van olyan, amit későbbre kell halasztanom.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-22 19:40:48
(#23) Én fontolgatom hogy vegyek 1 L-es kulcstartót de még megvárom hogy mik jönnek még ki
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-11-22 19:30:21
(#22) Én nem veszek fancuccot. Inkább manga/DVD
Így is örülök ha meg tudom venni amit szeretnék belőlük...
Így is örülök ha meg tudom venni amit szeretnék belőlük...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-22 19:27:07
(#21) fúúú tiszta jóó veszek narutos kulcstartot death note wallscrolt és persze az ujj dvd-ket meg pár mangát és nem marad pénzem de boldog lesz a karácsonyom
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-11-22 18:56:39
(#20) Jaj de örülök Úgyis akartam venni egy DVD-t és azon gondolkoztam hogy mit vegyek mellé (Én úgy vagyok vele hogy inkább veszek valamit még ha drágább is, minthogy postaköltségért fizessek - de ez mellékes). De sajnos a Bleach és az FMA alatt nem találtam semmit. Ugye azok is felkerülnek hamarosan?
"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."