Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hungarocomix 2008
Kapcsolódó tartalom: Hungarocomix 2008
beküldve: 2008-12-07 18:55:57
(#43) nem,ő anno volt otaku,és örül ha mangátvásárolnak ott,ahol ő vásárol (asszem XD)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én meg unokatesóm üzletét nölvelem,mert a szegeedi pláza 576-jában dolgozik
Szerintem csak szivatod vele ( hacsak nem az övé az üzlet ) - ugyanis így több a meló.
beküldve: 2008-12-07 18:33:33
(#41) én meg unokatesóm üzletét nölvelem,mert a szegeedi pláza 576-jában dolgozik
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
akinek kell,az menjen el egy 576 boltba,ott lehet mangát is kapni,és az oldalukon is mintha látam volna
Te kis gonosz, rontod szegény Envy üzletét...
Dehogy. Az éjféli operám sem kell senkinek XD
Na ezen azért nem csodálkozok...
akinek kell,az menjen el egy 576 boltba,ott lehet mangát is kapni,és az oldalukon is mintha látam volna
Dehogy. Az éjféli operám sem kell senkinek XD
MIANEVED?!
óó, és milyen csúnyán néznének rám ha meg akarnám venni...
le van fóliázva xDDD ez azért vicces...mondjuk jogos is...én a conon láttam úgy, és pont akkor küldtek el egy kiscsajt h "Bocs, ez korhatáros..." xDD
szal inkább maradok a yaoinál
le van fóliázva xDDD ez azért vicces...mondjuk jogos is...én a conon láttam úgy, és pont akkor küldtek el egy kiscsajt h "Bocs, ez korhatáros..." xDD
szal inkább maradok a yaoinál
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-07 18:14:29
(#36) akinek kell,az menjen el egy 576 boltba,ott lehet mangát is kapni,és az oldalukon is mintha látam volna
beküldve: 2008-12-07 18:03:24
(#35) Nekm megvan a pirontan
Még egy relay újságárusnál vettem meg, puszta kíváncsiságból, h milyen.
Azóta már el akartam adni
Még egy relay újságárusnál vettem meg, puszta kíváncsiságból, h milyen.
Azóta már el akartam adni
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-07 18:03:34
wow....azt hittem h nem lehet kapni könyvesboltokban....én soha nem láttam (nem mintha meg akartam volna venni >.<)
Persze-persze, te kis hunczut... Mellesleg fóliában lehet kapni hogy az eltévejedett báránykák nehogy valami csúnyát (?) lássanak.
Szerintem inkább a Pir-t vedd meg mint azt a förmedvényt
wow....azt hittem h nem lehet kapni könyvesboltokban....én soha nem láttam (nem mintha meg akartam volna venni >.<)
Ugyeugye a Magányos csillagot nem csak a Trillianban lehet majd kapni, mint pl asszem a Pirontant, hanem majd lesz a könyvesboltokban is?
A Pirontant mindenhol lehetett kapni... nekem is könyvesboltból van. Legutóbb pedig az Anilogue-on láttam.
Írd be az alexandra.hu keresőjébe és meg fogsz lepődni..
Szerk: wakka 2008-12-07 17:54:10
beküldve: 2008-12-07 17:47:48
(#31) Ugyeugye a Magányos csillagot nem csak a Trillianban lehet majd kapni, mint pl asszem a Pirontant, hanem majd lesz a könyvesboltokban is?
beküldve: 2008-12-07 17:38:17
(#30) Én voltam a Hungarocomixon. Inkább Amcsi képregényekből volt nagyobb választék, manga az kevesebb volt. Mindenestere szert tettem végre egy Bleach Volume 1-re x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Köszi, ennyiből bőven leszűrtem melyikek voltak!
Alone Byakuya
na olyant soha nem látok
Alone Byakuya
na olyant soha nem látok
MIANEVED?!