Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Re: Animekarácsony08
Kapcsolódó tartalom: Re: Animekarácsony08
beküldve: 2009-04-04 20:23:57
(#30) beküldve: 2009-01-03 11:13:56
(#27) Párommal megnéztük a Vexille-t és a Wonderfull Days-t is. Nagyon nagy élmény lett volna, ha nem mászkálnak a gyerekek ki be a terembe állandóan. A másik negatív élmény pedig az utolsó WD alatt ért: a film vége előtt 15 perccel elkezdték beengedni az embereket a terembe. Csörögtek, zörögtek, mi meg próbáltuk csitítani őket és nem értették meg, hogy ez nem előzetes...
Nagyon rossz szájízzel jöttünk ki a moziból, eddig ez volt a legrosszabb mozizásom...
Nagyon rossz szájízzel jöttünk ki a moziból, eddig ez volt a legrosszabb mozizásom...
beküldve: 2008-12-25 13:33:31
(#26) És vajon a Change The World-el mi lesz?
Sztem az is várható majd a 2. mozi után, bár nem veszítenénk túl sokat vele (na jó, L cuki benne).
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nem láttam a Death Note 2. filmjét lessz majd a mozikban vagy meglehet venni DVD-n?
Ebben a sorrendben, ha minden jól megy.
Nagyon remélem, h kiadják.
És vajon a Change The World-el mi lesz?
MIANEVED?!
Nem láttam a Death Note 2. filmjét lessz majd a mozikban vagy meglehet venni DVD-n?
Ebben a sorrendben, ha minden jól megy.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-12-23 23:20:10
(#22) Nem láttam a Death Note 2. filmjét lessz majd a mozikban vagy meglehet venni DVD-n?
beküldve: 2008-12-20 01:15:23
(#21) kell ennél jobb? megdícsérnek minket és oooolyan jou cuccuokat adnak melyeknyálcsorgatóak?
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2008-12-18 20:08:40
(#20) Én is nagyon jól éreztem magam...igaz, a DN filmre nem tudtam bemenni, mivel nem maradhattam sokáig, és pénzem sem volt, de azért így legalább jól zárult az évem anime-manga terén.
DN díszdobozért csak fájt volna a szívem, ha ott lett volna
Am. nektek is Boldog Karácsonyt! Pihenjetek sokat x3
DN díszdobozért csak fájt volna a szívem, ha ott lett volna
Am. nektek is Boldog Karácsonyt! Pihenjetek sokat x3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-18 19:58:39
(#19) Nagyon köszönöm az értesítő telefont!
Ez a kiadó minden pénzt megér. Komolyan. Lehet, hogy vannak csúszások, de ha jobban beindul az üzlet minden rendben lesz. Csak így tovább!
Ez a kiadó minden pénzt megér. Komolyan. Lehet, hogy vannak csúszások, de ha jobban beindul az üzlet minden rendben lesz. Csak így tovább!
Search for the Death, before it finds you. This is the Bushido.
beküldve: 2008-12-18 19:55:29
(#18) Nnnna. Amikor én megtudtam, hogy nincs DN díszdoboz, fogtam magam és HAZAMENTEM. Nagyon anyáztam, de nem rátok ám Töxívesen maradtam volna a DN filmre, de szalagavatóra voltam hivatalos és nyekk.
Mindazonáltal amikor anyázva ballagtam haza is, hihetetlen BÜSZKESÉGET éreztem és bodlogságot. Nagyon jó volt a társaság, egy kis csoport amikor meglátta az L plüssömet, maga mellé invitált; már a villamoson is szóba elegyedtem pár emberrel. Imádom ezt a kis közösséget, no meg persze titeket ^^ Durva volt a sor, de már edződtünk a Conon Ez csak egyre jobb és jobb lesz, az tutifrankó, szóval köszönök mindent ^^
Mindazonáltal amikor anyázva ballagtam haza is, hihetetlen BÜSZKESÉGET éreztem és bodlogságot. Nagyon jó volt a társaság, egy kis csoport amikor meglátta az L plüssömet, maga mellé invitált; már a villamoson is szóba elegyedtem pár emberrel. Imádom ezt a kis közösséget, no meg persze titeket ^^ Durva volt a sor, de már edződtünk a Conon Ez csak egyre jobb és jobb lesz, az tutifrankó, szóval köszönök mindent ^^
"Minden szabad nekem, csak nem minden hasznos. Minden szabad nekem, csak ne váljak semminek a rabjává." [Szent Pál apostol]
Ja és nagyon el akartam menni fórumtalira, de a film körüli hajsza miatt már nem fért bele... Na majd legközelebb!
Tavasszal szeretettel várunk majd (az -egyelőre egyszemélyes- szervezőbizottság nevében is )"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-16 21:24:33
(#16) a Death Note filmet sokan szeretik
Elég baj az. Oops, ezt tényleg leírtam.
és ami a legfontosabb - sosem hittük volna, hogy ennyien eljöttök
Just as I said.
Az Árnybíró viszont -úgy tűnik- januárra tolódik. Elsősorban miattam, engem lehet anyázni
Damn you.
De nézzük a dolgok pozitív oldalát. Ha nem hagyjuk ott olyan gyorsan az AnimeKarácsonyt, akkor nem lett volna időnk elmenni a Lurdytól a Déliig egy könyvért, ami végül is nem volt ott, majd onnan a Keletiig Trillianba, hogy megvegyem a Rozen Maiden vol. 3-t (no moar 1-2-4 on my mangacase!!1) és a Vampire Knight vol. 2-t, nomeg persze hogy megtudjam, a Trillianban közel egy 10-essel drágább az a Beat Angel Escalayer figura amit AnimeBolton kinéztem magamnak. Oh em gee. Majd mindezek után elmenni a Stadionokhoz az AnimeLandbe, mert barátnőm úgy gondolta ott talán talál valamit, amit megvehet karácsonyra - magának. Sajna ez a bolt se jött neki össze, így csak egy kis lelkifröccsöt kaptunk (plusz félrerakattam egy Excel Saga figurát). Hogy mennyire jó volt ott kipanaszkodni magunkat, egyszerűen nem lehet leírni. Szóval hosszú, izgalmakkal és tömegközlekedéssel teli egy szombatunk volt, mindez az AnimeKarácsonynak köszönhetően.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Engem annyira nem nyűgözött le...Jobbat vártam
én most voltam elösször, azt hittem kevessebben lesznek mert szentem forumon nincsenek ennyien,
De naon tetszett és ha tudok mindig menni fogok