Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Történet, két mondattal
(Mintha ismerős lenne a sztori)Ezért még gyorsan elügrott egy Night klubba...
meh....
....de aztán Lajoska felfedezett egy villám alakú sebhelyet a homlokán, és még volt egy kis idő reggelig....
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-14 19:03:28
(#132) És Lajoska nagyon szomorú volt,mert ilyen könnyen átverték a korrupt zsaruk...
meh....
beküldve: 2009-09-14 18:06:03
(#131) És jött az az este.Amikor a hold kétszer kelt fel.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-01-31 17:51:17
(#130) ... a rendőrök korruptak, és miután megérkezett a pizzafutár, pizzástól, nőstül lelépnek, egyedülhagyva a fiút, akinek a neve...
...éés eljött az utolsó csajokkal tölthető este...lesz még este csajokkal csak nem velük...
...jött a rendőrség, azt mondták:
- Fizess nekünk pizzát, tiéd lesz örökre ez a három csaj! A fiú beleegyezett, de...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-01-31 17:43:17
beküldve: 2009-01-19 23:27:39
(#126) Senkit nem akarok megbántani, de ez a téma így, az egy este alatt legyártott 9 (!!!) oldalnyi hozzászólással meg az átlagos színvonalra tekintettel erősen PLZ BNND!-díj esélyes...
Egyébiránt nem vagyok róla meggyőződve, hogy az a megoldás, hogy ezt még nyolcszor elmondjuk - de amíg Csaba vagy (ha végre kinevezik őket) valamelyik moderátor nem ítél fölötte, addig nem nagyon kéne erőltetni ezt itt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-01-19 20:34:38
(#125) ...éés eljött az utolsó csajokkal tölthető este...lesz még este csajokkal csak nem velük...
beküldve: 2009-01-19 20:30:43
(#124) beküldve: 2009-01-19 20:26:18
(#123) ...kiderült hogy a fiút (akinek még mindíg nem tudjuk a nevét-nem tudom miért? )besorozták katonának...
beküldve: 2009-01-19 20:26:03
(#122) majd kopogtattak az ajtón és...kukucska volt az és azt mondta"táncolj kukucskával"XD erre a többiek neki rontottak és csináltak madár sültet belőle reggelire
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2009-01-19 20:27:11
beküldve: 2009-01-19 20:25:01
(#121) felkeltek másnap(osan) és ittak egy jó kávét, a fiatalok persze koffeinmenteset
-
nem az volt h beszakéztak és már mind1 volt, mit esznek?
őszintén fogalmam sincs hiába olvastam végig vhogy levagyok maradva néhol^^"
szia Naruto!(ugye te Light vagy? )
Folytassuk a történetet másnap...its another day...és felkeltek a népek!...
Watashi wa Yagami Light