Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OSzAKE - Animés rendezvény Debrecenben
Megkésve bár de szerintem pályázhatna a legőrültebb oszakes kép című díjért is...a Részeg Deidara:
[Link]
[Link]
Nagyon osztós. :)
beküldve: 2009-03-01 22:44:00
(#33) Megkésve bár de szerintem pályázhatna a legőrültebb oszakes kép című díjért is...a Részeg Deidara:
[Link]
[Link]
Jéééééééééééé ez narancsos!
Sh!t... hát ez most sajna kimaradt...
Aki volt lökhetne valami infót a huncutságról.
Bementünk a Megyesibe és egyből találkoztunk Évivel (jegyárus és ismerős) meg a többiekkel. Kaptunk egy kardszalagot (---> mikor kimegyünk és visszajövünk felmutatjuk, akkor tudják, hogy már vettünk jegyet). Bementünk. Egyből megláttam a nagy képernyőn, hogy AMV vetítés megy. Elsőnek az árusokat néztük meg. Aztán bementünk Sato Aya Japán tanárhoz, akinek előadása volt. (Bemutatta, hogy a Japánok hogyan ünnepelnek.) Kimentünk. Konzoloztam. Go-ztam. Shogi-ztam. ---> Azt mondták, olyan jól csinálom, hogy mehetnék játszani Egyetembe. ----> Lehet nyerni egy jegyet Japánba. Aztán Szerepjátékosokhoz benéztünk. Jött a tombola. Kétszer nyertem. ----> Egy AS magazint, egy könyvet és egy Naruto kulcstartót.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-25 19:23:37
Azt meg ne tőlem kérdezd, hogy hogyan fogjuk megismerni egymást. Bizunk az otaku-szimatunkban, meg a különleges kiegészitőkben (pl.: DN-os táska, Narutós fejpánt, stb.)
Egy ilyen szemüveges-dohányzós orczát nehéz eltéveszteni... XDDDD
Mellékesen tök jó, hogy holnap 16:30-ig van filozófiám, de megoldjuk okosba.
Szerk: wakka 2009-02-24 18:47:56
Hé-hé, nagyon képben van valaki a magánéletemmel kapcsolatban... Remélem a többi ügyes-bajos dolgomat nem fogod a nép orrára kötni...
Már nem azért, de kb. 5 posttal korábban irtad le, hogy mi a helyzet. (22.h.sz.)
No mind1. A találkozó szerdán du. 4-kor lesz (pontosabban 16:00-16:10-ig várunk, utána megyünk) a 2-es metró Kossuth-téri megállójában. Azt meg ne tőlem kérdezd, hogy hogyan fogjuk megismerni egymást. Bizunk az otaku-szimatunkban, meg a különleges kiegészitőkben (pl.: DN-os táska, Narutós fejpánt, stb.)
Hé-hé, nagyon képben van valaki a magánéletemmel kapcsolatban... Remélem a többi ügyes-bajos dolgomat nem fogod a nép orrára kötni...
Aizen kap egy képzeletbeli elnáspángolást, amiért nem szelektálja gondolatait.
Mellesleg ha nem tudnád nem habostorta az egyetemisták élete... néha le kell egynéhány dologról mondani... (mondjuk az órai munkáról stb... )
Az egyik jelenlevő ismerősöm volt a hivatásos fotografátora a rendezvénynek, így tőle lehetne képeket kuncsorogni - de nem
Az a szerda délután mégis wie viel Uhr?, mert azért elég tág meghatározás...
Aizen kap egy képzeletbeli elnáspángolást, amiért nem szelektálja gondolatait.
Mellesleg ha nem tudnád nem habostorta az egyetemisták élete... néha le kell egynéhány dologról mondani... (mondjuk az órai munkáról stb... )
Az egyik jelenlevő ismerősöm volt a hivatásos fotografátora a rendezvénynek, így tőle lehetne képeket kuncsorogni - de nem
Az a szerda délután mégis wie viel Uhr?, mert azért elég tág meghatározás...
Sh!t... hát ez most sajna kimaradt...
Na várjunk csak. Te nem voltál ott? Pedig azt hittem Debrencenbe jársz haza hétvégenként...
Amúgy Aizen már röviden leirta a Dumizzunk topicba, hogy mi is volt (de képeket nem küldött a szemétje )
Tudsz a szerda du-i rámenezés programjáról?
beküldve: 2009-02-23 21:39:03
(#26) Sh!t... hát ez most sajna kimaradt...
beküldve: 2009-02-21 12:41:18
(#25) Én is olyan szííívesen ott lennék!!! Afene... Majd Aizen-sama - és a többiek, akik elmentek - tartsanak egy alapos élménybeszámolót!
beküldve: 2009-02-21 11:09:24
(#24) Hát emberek... én nagyon szívesen elmennék, de másfélszer elmegyek Pestre mire Debrecenre... :S Képzeljétek azt hogy ott vagyok veletek!
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-02-21 09:55:18
(#23) Nem sokára OSzAKE! Itt van mindjárt! Minden kedves MangaFan-ost szeretettel várok!
,,Hitler fején ugrálok!"
awww.... Mévanezilyemmessze? :#
Nincs az messze... Minden második héten megjárom oda-vissza a távot és nem olyan uncsi az az út... főleg az én bambuljunk az érdekes tájba rutinommal repül az idő (na jó, nem mindig)
Kíváncsi vagyok a fórumról hány arc teszi tisztetét...
Én...
,,Hitler fején ugrálok!"
Kíváncsi vagyok a fórumról hány arc teszi tisztetét...
Arra én is. Azért remélem lesznek olyanok, akiknek nincs túl messze. Ha Debrecenből fel lehet menni Pestre évente kétszer conozni (pl. sok ismerősöm meg én is), akkor a pestiek is le tudnak jönni egyszer poénból.
A szervezők megvárják a másnapi első vonatokat a helyszínen, szóval lehet sokáig maradni.