Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Elvégre egy kapitánynak tudnia kell fanatizálni a legénységét. (;
Kaminaga; a nagyfiúk és a nagylányok ezeket a következményeket vállalják, ha már elkezdték, 'evan. Node ami jó és élvezetes, az halálos, tartja a sablonos fáma.
A kávézáshoz pedig; [Link] ^^
Kaminaga; a nagyfiúk és a nagylányok ezeket a következményeket vállalják, ha már elkezdték, 'evan. Node ami jó és élvezetes, az halálos, tartja a sablonos fáma.
A kávézáshoz pedig; [Link] ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-02-20 20:50:50
(#135) pontosan...kávézni ugyan olyan "felnőttes" érzés, mintha cigiznél (nem tapasztalatból mondom xD), csak nem olyan mérgező...persze, nem szabad sokat meginnod, de ezt megelőzendően, én pl mindig nézem a pulzusomat h ne igyak túl sok koffeint xDD (nemhiába...orvosok a szüleim >.< )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nem-nem-nem! Gitározni,na aaaaz egy életérzés x3 Am meg amióta láttam jó minőségű kamerával készült színes felvételeket, dohányosok tüdejérő ezt a fajta függőséget inkább nem próbálnám ki
Ugye nem az a tüdőboncolásos link amit én küldtem, ugye nem?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
nem-nem-nem! Gitározni,na aaaaz egy életérzés x3 Am meg amióta láttam jó minőségű kamerával készült színes felvételeket, fohányosok tüdejérő ezt a fajta függőséget inkább nem próbálnám ki
(De) Itt most a "Kávé vs. Cigi" harc folyik. A gitározás is életérzés, de most másról van szó.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-20 20:48:42
(#132) nem-nem-nem! Gitározni,na aaaaz egy életérzés x3 Am meg amióta láttam jó minőségű kamerával készült színes felvételeket, dohányosok tüdejérő ezt a fajta függőséget inkább nem próbálnám ki
szerk: aki a gitározásra azt mondja nem életérzés,azt kupán vágom az elektromos gitárom testével x3
szerk: aki a gitározásra azt mondja nem életérzés,azt kupán vágom az elektromos gitárom testével x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-02-20 20:51:01
viszont kávézni!!! na az, egy életérzés! xD
Bal kéz: a reggel első bögre kávéja
Jobb kéz: egy szál szofi
Együtt: Az IGAZI életérzés, lol
Szerintem;
Jobb kéz: kávé
Bal kéz: reggeli
Együtt; az igazi életérzés.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-02-20 20:49:03
xDDD
javíthatatlanok >.<
javíthatatlanok >.<
Bal kéz: a reggel első bögre kávéja
Jobb kéz: egy szál szofi
Együtt: Az IGAZI életérzés, lol
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Naná, hogy sokan vagyunk, mert dohányozni életérzés.
Életérzés? Szerintem nem. A cigi nem más, mint egy függőség. Vagy olyan, mint a drog. Pl.: ha a cigit egyszer valaki kipróbálja, akkor azt - valószínűleg - többször is cigizni fog még. Ha leszokik, aztán már csak meggondolás kérdés áll fent.
,,Hitler fején ugrálok!"
LOL xDD
életérzés?.....hmmm...lehet h ha fekete a tüdőd, és köhögő rohamaid vannak, az már egy teljesen más érzés xDD
életérzés?.....hmmm...lehet h ha fekete a tüdőd, és köhögő rohamaid vannak, az már egy teljesen más érzés xDD
Leszokni a dohányzásról pedig könnyű. Én is már ezerszer megtettem. (:
Elsőtisztem! No, gyere, pöffents rá. Adjunk ezeknek a norbi update-eseknek egy jó nak csipiszt az orruk alá, mert a dohányos az kisebbség.
Elsőtisztem! No, gyere, pöffents rá. Adjunk ezeknek a norbi update-eseknek egy jó nak csipiszt az orruk alá, mert a dohányos az kisebbség.
Kapitány.... *szipogva hajol az öngyújtó fölé* ..... Im.... hüpp.....im-imád..... hüpp......ádlak........ hüpp...... *beleszív a hörgőropiba és hosszan letüdőzi*
Elsőtisztem! No, gyere, pöffents rá. Adjunk ezeknek a norbi update-eseknek egy jó nagy csipiszt az orruk alá, mert a dohányos az kisebbség.
Elsőtisztem! No, gyere, pöffents rá. Adjunk ezeknek a norbi update-eseknek egy jó nagy csipiszt az orruk alá, mert a dohányos az kisebbség.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-02-20 20:45:25
és aztán majd a conra is olyan táblákkal megyünk, mint a Yaoi és az Anti-Yaoi klub? xDD
Anti-Anti-Cigi feliratos tábla? Teccik! Nyeheheehe
Vagy csak szimplán "I love Cigi" felirattal?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-20 20:42:57
beküldve: 2009-02-20 20:41:46
(#123) Jaj, én nem szeretem a yaoit.
Nem arra jelentkeztem! Kérem vissza a pénzem!
Nem arra jelentkeztem! Kérem vissza a pénzem!
,,Hitler fején ugrálok!"
és aztán majd a conra is olyan táblákkal megyünk, mint a Yaoi és az Anti-Yaoi klub? xDD