Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-06-24 00:23:48
(#2414) //Dz, nem múltkor emóztam be - az most van..../
*valahonnan kerít egy üveg hápét és nekiáll*
*valahonnan kerít egy üveg hápét és nekiáll*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Vaan még ety ordó hátuu... hic! Kihoozhatyuk azdis!
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Akkor tégy úgy. ;)
Nah... hol az a hordó bor? Hova szökött? Vagy Keiichi már be is nyakalta az egészet? XD
Nah... hol az a hordó bor? Hova szökött? Vagy Keiichi már be is nyakalta az egészet? XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-24 00:21:18
Oh, Te szegény. Nyisd ki egy kicsit az ablakot.;)
Inkább kihasználom és tisztázom pár ügyem,et...
beküldve: 2009-06-24 00:14:52
(#2409) nekem bőven sok volt a 26 fok a szobában kogy szétvágkon. *kitört belőle a szentimentális alter világfáájdalom...*
Fhuh, Te... XD Nem kíméled a májad.
Keiichi: Áh, én nem leszek lusta ezügyben, komoly elképzeléseim vannak. Szóval teperni kell majd.
Keiichi: Áh, én nem leszek lusta ezügyben, komoly elképzeléseim vannak. Szóval teperni kell majd.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-24 00:17:24
Ooooo értem... mind1 sok sikert és kitartást! Én mikor elkezdtem nagyon lusta voltam és mindig hanyagoltam ezért nem jutottam előrébb De most már gyarkorlok rendesen minden nap
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
hát még a jumpot, csak kicsit hcre sikerült. 2,5 encsi-0,5 pálesz helyett kb 2,5-2 lett belőle. csóval sok és erős
-
Az erős túlzás, hogy gitározom, most kezdem el komolyan tanulni. Ez lesz az első órám.
beküldve: 2009-06-24 00:09:39
(#2404) Jó hogy emlékeztettek rá... Még én se ettem ma nagyon semmit De ilyenkor szerintem már nem is fogok Majd holnap ráér...
Hmm Gitár óra? Te is gitározol? Király Kész együttes vagyunk...
Hmm Gitár óra? Te is gitározol? Király Kész együttes vagyunk...
Szerk: Keiichi 2009-06-24 00:10:40
LOL. XD
Áh, nekem nem lett meg az utánpótlás, mert nem tudtam felcsenni a szobámba. XD Meg amúgy is, józannak kell maradnom, ha holnap fel akarok kelni kilenckor, aztán meg gitr órára is akarok menni.^^"
Amúgy mit iszol?
Áh, nekem nem lett meg az utánpótlás, mert nem tudtam felcsenni a szobámba. XD Meg amúgy is, józannak kell maradnom, ha holnap fel akarok kelni kilenckor, aztán meg gitr órára is akarok menni.^^"
Amúgy mit iszol?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-24 00:10:04
de, azóta már leküldtem egy hatalmas adagot, de van annak is egy felszívódási ideje. meg a szesz utánpótlás is folyamatos
-
Igaz-igaz, megfeledkeztem arról, hogy ma még nem ettél semmit. Ufff, Te...