Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fanartokat ide!
Oldalak:
1
Van, de pillanatnyilag nem tudok képet közölni, ráadásul lehet hogy kész sem lesz, mivel koleszos vagyok, és grafikus szakra járok, tehát nincs időm kifesteni. Egyébként Chrno Crusade fanart, a/3 -as méretben
Tudom,hogy ez nem ide illik,de muszály megkérdeznem,hova jársz suliba???Mert én is grafikus szakra szeretnék menni ,de eddig csak egy jó sulit találtam.
A Hang-Szín-Térbe Bodajkra.
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-05-05 13:54:04
(#14) Alister: Bocsánat,hogy elírtam,hidd el nem szokásom! Elég nagy szégyen....ha ezt a nyelvtan tanárom látná... Biztos többé nem lenne ötös a helyesírásom.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
de muszály megkérdeznem
Az ég és a föld összes istenére: muszá j !
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Van, de pillanatnyilag nem tudok képet közölni, ráadásul lehet hogy kész sem lesz, mivel koleszos vagyok, és grafikus szakra járok, tehát nincs időm kifesteni. Egyébként Chrno Crusade fanart, a/3 -as méretben
Tudom,hogy ez nem ide illik,de muszály megkérdeznem,hova jársz suliba???Mert én is grafikus szakra szeretnék menni ,de eddig csak egy jó sulit találtam.
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-04-28 15:34:22
(#11) Van, de pillanatnyilag nem tudok képet közölni, ráadásul lehet hogy kész sem lesz, mivel koleszos vagyok, és grafikus szakra járok, tehát nincs időm kifesteni. Egyébként Chrno Crusade fanart, a/3 -as méretben
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-04-27 13:29:48
(#10) Van valaki aki Sakuracon rajzpályázatra csinált rajzot és megosztaná velünk?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-25 20:50:36
(#8) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-14 08:34:12
(#7) Van ilyen.
Egyébként szerintem nagyon jó a rajz, ahhoz képest, hogy 9 évesen csináltad. Főleg a perpektíva megvalósítása tetszik.
Egyébként szerintem nagyon jó a rajz, ahhoz képest, hogy 9 évesen csináltad. Főleg a perpektíva megvalósítása tetszik.
Köszi!
Van ilyen.
Ide belinkelhetitek saját fanartjaitokat, remélem sok fog érkezni!
Légy szíves máskor felesleges topiknyitogatás helyett előbb nézz körül!
Fanartokat IDE: [Link]
Sorry...
Szemészetre kell ezek szerint mennem, mert megnéztem hogy van e ilyen topic, de nem láttam
Ezt még 9 évesen csintem( elég béna):
[Link]
[Link]
Légy szíves máskor felesleges topiknyitogatás helyett előbb nézz körül!
Fanartokat IDE: [Link]
reméljük...XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-25 17:38:39
(#1) Oldalak:
1