Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Természetfeletti lények
MODERÁTORT IDE!!!
Már igénybe vettem az erre rendszeresített gombot "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-12 21:57:56
(#16) Hmm....azt hittem az új/hülye fórumtopic nyitás divatja már letűnt...tévedtem.
MODERÁTORT IDE!!!
MODERÁTORT IDE!!!
Kloákán?
omg, na ez télleg nagyon ütött
semmi gond nincs az elszabadult fantáziával csak age controll kell a topicba
-
Naná, hogy ennyi, mire számítottál? Kloákán?
Vagy csak hajazás... Na jó befogom Nem írok ide többet, mert elszabadul a fantáziám... x)
Vagy csak hajazás... Na jó befogom Nem írok ide többet, mert elszabadul a fantáziám... x)
Alister: édes vagy, de sajnos nálam az ilyen szintű hülyeség csípőből jön :3 ...
ennyi? pfff
azt hittem ennél vmi izgibb
azt hittem ennél vmi izgibb
gondolj még a cic-sex-re.a filmekben látott sellők 90%-a nagymellű
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Oké, ez ütött... XD
Nem maga a megoldás, hanem az, hogy egy lány foglalkozott a problémával, ráadásul annyit, hogy megoldást találjon
Na ez vagány volt"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
[...] és vajon hogyan lehet sellővel szeretkezni?
Egyértelmű:
Hát orálisan...
Nem bírtam ki, hogy be ne nyögjem, bocs. =^.^=
tárgyaljuk ki, h milyen nagyon sexyk a vámpírok és vajon hogyan lehet sellővel szeretkezni?
Tökéletes az alapötlet, az ilyenh topic-ot még támogatnám is, ha nem zárnák be a 18+ miatt
am meg moderátor nem is természtfeletti,nem is fórumozó fölötti, hanem még hatalmasabb, nálam is nagyobb lény xD
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-05-12 19:31:11
(#8) Az osztálytársak is ide tartoznak?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-12 19:16:01
(#7) beküldve: 2009-05-12 19:15:30
(#6) Hát, a modok, ha nem is természetfelettiek, de fórumozófelettiek az biztos.
Ennek a topicnak a legjobb helye a süllyesztőben lenne.
Ennek a topicnak a legjobb helye a süllyesztőben lenne.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ogrék, manók, elfek, sárkányok?
Vagy esetleg moderátorok? Ők is természetfeletti lények, és különlegesek, mert bezárják a felesleges topikokat..
Vagy esetleg moderátorok? Ők is természetfeletti lények, és különlegesek, mert bezárják a felesleges topikokat..
beküldve: 2009-05-12 19:10:09
(#4) Perverz. Nem az én ötletem volt!
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
beküldve: 2009-05-12 19:09:34
(#3) hal, papagály, SÜN! Én nyertem, szerintem ilyen topic nem kell, ez nem a mondo fórum!
MODIERATOR, plz lakat ^^
MODIERATOR, plz lakat ^^
no pussy, just the dicks