Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
am meg ismerek ojan lányt aki felem eggyidös és 190 centi
Feltételezem te is fiú vagy.
Ezért irigyellek, csak mert én meg a 175 centimmel túl magas lánynak tartom magam.
edit: Ó srry ez nem a téma...
...és akkor még nem te vagy a legmagasabb itt.
Nem baj,ha nem ez a téma,nem hiába tették ki az OFF-ot.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Hidd el nem jó erzés ha a környezetedben majdnem minden azonos nemű egyén alacsonyabb, mint te.
Nem tudni, a halak általában odaadó, kedves és érzékeny művészlelket takar, de ez ugye nem biztos, sok minden függ a neveléstől és az embert ért hatásoktól. Apukám is halak és elég jól kijövük...
Kivétel ÉN. Amúgy, aki engem ismer az azt mondja h a halak eléggé "öntörvényű népség", v hogyan is hallottam utoljára.
Ezért irigyellek, csak mert én meg a 175 centimmel túl magas lánynak tartom magam.
edit: Ó srry ez nem a téma...
ooo thx örök hálám
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
A horoszkópot sok minden befolyásolja, ott vannak pl. az aszcendensek, nah meg minden hatás, ami eddig ért az életben, környezet és persze az, hogy hisz-e benne az ember vagy sem XD
De menjünk vissza a témára, mert fenékbe leszünk rúgva :'D
pedig szivesen belenéztem volna (ha más nincs jo letöltös is )
és köszi hogy probáloda szebbik feledet mitatni
én is mérleg vagyok és valahogy nemindig illik rám
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Nem tudni, a halak általában odaadó, kedves és érzékeny művészlelket takar, de ez ugye nem biztos, sok minden függ a neveléstől és az embert ért hatásoktól. Apukám is halak és elég jól kijövük.
Mi szerintem azért nem, mert
1. mindig akkor kerülünk össze, mikor rossz napjaim vannak és én olyankor embereket eszem a hasfájás miatt. Szerintem nem kell bemutatni~
2. túlzottan diplomata alkat vagyok és próbálom szépen lezárni vagy elsimítani az esetleges morcogást. Általában megy, de nálad sajnos nem T__T
Egyébként Mérleg vagyok Ikrek aszcendenssel ^^,
Szintén utálom az összeset, nem vagyok túl nagy csapatjátékos és még magas sem. Suliban meg erőltették is, ami miatt még jobban megutáltam.
Ó köszönöm. *elpirult*
Ezek után, akkor igyekezlek téged megkímélni a rossz oldalamtól. (Nem lesz egyszerű, de megteszem, ami tőlem tellik.)
Teljesen off, de milyen jegyben születtél? Bocsi, random kérdés.
Halak. Ez befolyásol bármit is? És te milyen jegyben születtél, csak mert ilyen sokszor összeveszünk?
Egyébként én se szeretem a kosárlabdát, de én alapból a csapatsportokat nem kedvelem, ami valószínüleg a kiálhatatlan természetemre vezethető vissza. Én inkább birom az olyan sportokat ahol kevésbé kell másokhoz igazodni.