Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Detective Conan
beküldve: 2009-11-16 13:43:37
(#19) ohh, elnézést igazad van
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De valamiért csak szeretik az emberek és tartozik a legrégebb óta folyó sorozatok közé
Ha figyeltél: nem azt írom, hogy nem népszerű, vagy hogy attól, mert népszerű, még nem lehetne jó - de a népszerűségből nem következik az, hogy jó is.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-15 20:27:06
(#17) De valamiért csak szeretik az emberek és tartozik a legrégebb óta folyó sorozatok közé nem egyszerűen csak arról van szó, hogy te nem szereted ezt a stílust? Én például falramászom a romantikus regényektől, és nem szeretem a mechákat (kiv. Gurren Lagann), mégsem méltatnám soha az Evangelion értékeit. másrészt mindenkinek más jelenti az értékest.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Igen ez igaz, Japán egyik legsikeresebb animéje.13 év után is.Ha valaki megnézi a nézettségi listát mindig benne van az első 5-ben.
Nem kívánom minősíteni a sorozatot, de a népszerűség nem minőségi kategória (értsd: valami nem jó pusztán attól, hogy sokan szeretik).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Tudod miért nem szeretik Magyarországon?? Azt mondták rá hogy selejt anime!! De sztem tök cukki!!
Hülyeségnek tartom pont erre az animére azt a szót, hogy selejt, mivel egyáltalán nem az. Aki továbbnézte a 3. évadtól érti mire célzok.
Igen ez igaz, Japán egyik legsikeresebb animéje.13 év után is.Ha valaki megnézi a nézettségi listát mindig benne van az első 5-ben. Naruto meg silány százalékkal jóval lejjebb.De igazából nem szeretek példákat felhozni, vagy más animékhez hasonlítani. Pusztán megmutatni ezt a "selejt" anime nézettségét.
NEkem egyébként ez a kedvencem.Egyszerűen imádom.Főleg a főszállas részeket, mint FBI vs. szervezet, azok nagyon jó részek.
beküldve: 2009-11-15 19:15:45
(#14) ott a pont
conan a detektiv nagyon jó imádom föleg azt a részét amikor viszaváltozik simichivé
www.deidara-kats.mlap.hu
:)
www.deidara-kats.mlap.hu
Asszem tovább kell néznem nincs mese...XD nem mintha nem akarnám
lehetséges
lehet hogy akarod csk nin rá időd nem??
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
conan a detektiv nagyon jó imádom föleg azt a részét amikor viszaváltozik simichivé
www.deidara-kats.mlap.hu
www.deidara-kats.mlap.hu
Asszem tovább kell néznem nincs mese...XD nem mintha nem akarnám
beküldve: 2009-11-13 19:38:41
(#11) conan a detektiv nagyon jó imádom föleg azt a részét amikor viszaváltozik simichivé
www.deidara-kats.mlap.hu
www.deidara-kats.mlap.hu
ádám:)
az kemény
am szerintem is a DVD az jobb
bár ez csak az én véleményem
am szerintem is a DVD az jobb
bár ez csak az én véleményem
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-13 15:24:44
(#9) Hát, akkor most töredelmesen: Az én bátyám figyelmét eddig csak a D a vámpírvadász és a Hellsing Ultimate kötötte le...amin elaludt, miközben a fejét simogattam az öcsém első animés élménye pedig: Biaaaaaaaaa nézzük azt a rózsaszín haju fiúúúút, olyan jól néz ki! (Shuichi a Gravitationból....XDXDXD) De csak a Conanig, most állandóan ezzel nyaggat...asszem tudom mi lesz a karácsonyi ajándéka. Majd meglátjuk értékeli-e. Minek örülne jobban, egy wallscrollnak vagy DVD-nek? Szerintetek? A dvd csak közelebb van nem?
beküldve: 2009-11-10 17:45:01
(#8) hát igen Gilje
én bátyám is ilyen antianimés volt és egyszer megnézettem vele a Bleach-et és azóta állandóan azt nézi és az összes része megvan neki
meg a narutot is szokta nézni...de néha beül a Conan-re is
én bátyám is ilyen antianimés volt és egyszer megnézettem vele a Bleach-et és azóta állandóan azt nézi és az összes része megvan neki
meg a narutot is szokta nézni...de néha beül a Conan-re is
Szerk: Hisa-chan 2009-11-10 18:37:54
beküldve: 2009-11-09 16:44:21
(#7) beküldve: 2009-11-09 16:08:35
(#6) Én imádom :) Mondjuk a magyar hangoktól annyira nem vagyok elszállva, inkább a japán szinkront preferálom Először meg németül láttam, úgyhogy már pár nyelven volt szerencsém hozzá X"D
beküldve: 2009-11-07 13:22:01
(#5) Szerintem az egyik legjobb anime Magyarországon. Szerintem akik delejtnek tartják azok meg felszínesek Én is kicsit kétkedve álltam hozzá, de már az elején megtetszett. Azt meg már meg sem említem, hogy az antianimés öcsém folyton azt kérdezgeti: "Nem nézzük azt a mesét? Tudod, azt a nyomozósat!" Szóval csak ennyit, emberek, lehet térítésre is használni És atzok a fülek! loveXD