ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Detective Conan
az kemény
am szerintem is a DVD az jobb
bár ez csak az én véleményem
am szerintem is a DVD az jobb
bár ez csak az én véleményem
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
beküldve: 2009-11-13 15:24:44
(#9) Hát, akkor most töredelmesen: Az én bátyám figyelmét eddig csak a D a vámpírvadász és a Hellsing Ultimate kötötte le...amin elaludt, miközben a fejét simogattam
az öcsém első animés élménye pedig: Biaaaaaaaaa nézzük azt a rózsaszín haju fiúúúút, olyan jól néz ki! (Shuichi a Gravitationból....XDXDXD) De csak a Conanig, most állandóan ezzel nyaggat...asszem tudom mi lesz a karácsonyi ajándéka. Majd meglátjuk értékeli-e. Minek örülne jobban, egy wallscrollnak vagy DVD-nek? Szerintetek? A dvd csak közelebb van nem?
az öcsém első animés élménye pedig: Biaaaaaaaaa nézzük azt a rózsaszín haju fiúúúút, olyan jól néz ki! (Shuichi a Gravitationból....XDXDXD) De csak a Conanig, most állandóan ezzel nyaggat...asszem tudom mi lesz a karácsonyi ajándéka. Majd meglátjuk értékeli-e. Minek örülne jobban, egy wallscrollnak vagy DVD-nek? Szerintetek? A dvd csak közelebb van nem? Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-10 17:45:01
(#8) hát igen Gilje
én bátyám is ilyen antianimés volt és egyszer megnézettem vele a Bleach-et és azóta állandóan azt nézi és az összes része megvan neki
meg a narutot is szokta nézni...de néha beül a Conan-re is
én bátyám is ilyen antianimés volt és egyszer megnézettem vele a Bleach-et és azóta állandóan azt nézi és az összes része megvan neki
meg a narutot is szokta nézni...de néha beül a Conan-re is
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2009-11-10 18:37:54
beküldve: 2009-11-09 16:44:21
(#7) Én is nagyon szeretem!Sztem Conan hangja tök cuki!
NEm sírok ezek a boldogság édes cseppjei...
beküldve: 2009-11-09 16:08:35
(#6) Én imádom :) Mondjuk a magyar hangoktól annyira nem vagyok elszállva, inkább a japán szinkront preferálom
Először meg németül láttam, úgyhogy már pár nyelven volt szerencsém hozzá X"D
Először meg németül láttam, úgyhogy már pár nyelven volt szerencsém hozzá X"Dbeküldve: 2009-11-07 13:22:01
(#5) Szerintem az egyik legjobb anime Magyarországon. Szerintem akik delejtnek tartják azok meg felszínesek
Én is kicsit kétkedve álltam hozzá, de már az elején megtetszett. Azt meg már meg sem említem, hogy az antianimés öcsém folyton azt kérdezgeti: "Nem nézzük azt a mesét? Tudod, azt a nyomozósat!" Szóval csak ennyit, emberek, lehet térítésre is használni
És atzok a fülek! loveXD
Én is kicsit kétkedve álltam hozzá, de már az elején megtetszett. Azt meg már meg sem említem, hogy az antianimés öcsém folyton azt kérdezgeti: "Nem nézzük azt a mesét? Tudod, azt a nyomozósat!" Szóval csak ennyit, emberek, lehet térítésre is használni
És atzok a fülek! loveXDIchimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát sokan vannak akik, képekből, vagy egy percet néznek; és úgy mondanak kritikát, ez a baj...
Mondjuk jövőre leadják nálunk a movie 1-et, ez jó hír.
Mondjuk jövőre leadják nálunk a movie 1-et, ez jó hír.
beküldve: 2009-11-05 17:43:51
(#3) Én is láttam néhány képet egy részről a Mondoban ami tök jó volt, bár úgy nekem az egész öszeségében amolyan 50-50 azaz tetszik is meg nem is...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-11-05 17:01:46
(#2) Tudod miért nem szeretik Magyarországon?? Azt mondták rá hogy selejt anime!! De sztem tök cukki!!
Szeretek mindenre IGEN-t mondani, de aztán az ellenkezőjét csinálni!! XD
beküldve: 2009-11-05 16:50:16
(#1) Jó sorozat, csodálkoztam is hogy nincs témája. Japánban nagyon népszerű, nálunk nem nagyon.
Szerintem nagyon jó sorozat.
Szerintem nagyon jó sorozat.