Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Jó játék ez,meg ha csak ennyien játszuk,az sem rossz végülis
A többiek meg kimaradnak a mókából
A többiek meg kimaradnak a mókából
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-04 16:21:18
(#105) Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor: Sahara?
Souichiro: köszönöm, az én művem... FMA fórumon mind játszottunk, de itt úgy látszik nem annyira... vagy kevesebb animét ismernek a népek
Souichiro: köszönöm, az én művem... FMA fórumon mind játszottunk, de itt úgy látszik nem annyira... vagy kevesebb animét ismernek a népek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-04 16:31:01
"That's a bingo!"
És akkor a következő kép:
De remélem, hogy Cristoph Waltz megkapja az Oscart, basszus...
És akkor a következő kép:
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-04 15:48:15
Bingó
Hogy mennyire útálom Isuzut
Hogy mennyire útálom Isuzut
Am azt az egy dolgot nem szeretem az ilyen képkitalálós játékokban,hogy a banda fele finoman szólva belesz@rik...pedig jó móka
Emi Isuzu, vagy hogy a jóégbe hívták. Tenjho Tenge.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-04 15:30:41
(#101) Akkor íme a következő:
Sztem tök könnyű lesz kitalálni
Sztem tök könnyű lesz kitalálni
beküldve: 2010-02-04 13:35:05
(#99) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-04 13:35:40
Nemtán Dokuro chan és Sakura a Bokusatsu Tenshi Dokuro Chanból? xD
Am ez egyel visszábbi kép meg nem a Legend of the galactic heroes-ból való? Vagy legalábbis valami hasonló...
Am ez egyel visszábbi kép meg nem a Legend of the galactic heroes-ból való? Vagy legalábbis valami hasonló...
beküldve: 2010-02-04 13:20:07
(#97) sejtettemXD új kör:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-28 19:08:12
(#96) tehát:
őt kérem
őt kérem
beküldve: 2010-01-28 18:07:18
(#94) Bolond!!!!XD unatkozol Yaven?
Szerk: Yaven 2010-01-28 17:50:42
beküldve: 2010-01-28 16:31:58
(#92) Ugyan kérlek. A papírokat már elintéztem, enyém a fele királyságod és a lelked
na kíváncsi leszek őt ismeri-e valaki
na kíváncsi leszek őt ismeri-e valaki