Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
anime jó,csak a karakter nem
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
at the end,we all die alone
Szerk: Moderátor 2010-12-17 00:55:02
Edward Elric, FMA ?
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-12-02 01:10:12
(#989) beküldve: 2010-11-28 23:13:23
(#988) *sóhaj* Tudom, hogy harmadik post láncban, de muszáj upolni a topikot. Szóval a megfejtés Matsui Ichimatsu a MiXiM 12 című mangából. Ejj-ejj. Aki a leggyorsabban ír, az ad fel.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na..adok két segítséget: MAR és Flame of Recca.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-11-21 22:34:00
(#986) Mivel amit én tettem ki, addig ebből csak egyet sikerült eltalálni, ezért most egy naggyon könnyűt dobok:
Szerk: idk pls delete 2010-11-21 22:34:19
Jaja :)
Te jössz
Te jössz
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Kimba - Kimba.
Én? Oké. Szerintem nem lesz nehéz. :)
Jó régi, még ovis koromba néztem és hírtelen eszembejutott. :3
Jó régi, még ovis koromba néztem és hírtelen eszembejutott. :3
Helyes.
Te jösz.
Te jösz.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Viola a Kiddy Grade-ből
beküldve: 2010-11-20 20:02:21
(#980) Egy kicsit nevetséges, hogy nálam ez már nosztalgia kategória. De no.
Szóval nemrég néztem újra és egy kicsit nagyobb hülyeség volt, mint amire emlékeztem. De azért szeressük.
Szóval nemrég néztem újra és egy kicsit nagyobb hülyeség volt, mint amire emlékeztem. De azért szeressük.
help: vacsora
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-11-20 20:03:27
Könnyű volt,de mégsem volt az ezek szerint,vagy mivan.
De a főnök Úr megintcsak zseniális volt és mily meglepő,de kitalálta egyből.Meghát amit említeni tetszett,h másik millió topikban áradozok erről a műről,csak kicsit figyelni kéne a zembereknek.
Am meg igen,ő az.
Te gyüszöl.
De a főnök Úr megintcsak zseniális volt és mily meglepő,de kitalálta egyből.Meghát amit említeni tetszett,h másik millió topikban áradozok erről a műről,csak kicsit figyelni kéne a zembereknek.
Am meg igen,ő az.
Te gyüszöl.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-11-20 19:46:06
(#978) Amúgy... Souichiro nem szokott nehezeket adni és általában azokból a mangákból, amiket a kívángatós topikba beír ki lehet találni ide is a megoldásokat. Ki tudja, lehet hogy korábban már fel is adott egy másik karaktert ugyanebből a zaniméből. Ejjh.........
.............................. .............................
De lassan reagáltam és megelőzött, szóvalizzé.
Besshou Koyoi. Vagy mi.
.............................. .............................
De lassan reagáltam és megelőzött, szóvalizzé.
Besshou Koyoi. Vagy mi.
Szerk: Nakamura-san 2010-11-20 19:46:39
Hmm,de izgalmas ez így...
Hatsukoi limited az alkotás címe.A karakter nevét meg vki benyögi remélhetőleg.
Hatsukoi limited az alkotás címe.A karakter nevét meg vki benyögi remélhetőleg.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!