Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Én inkább azt mondom h azoknak kéne hallgatniuk, akik folyton a legapróbb baki miatt is kötözködnek. Ha néha valaki ismétel egy olyat ami jópár oldallal előrébb volt, előfordúl ez van (ez csak akkor gáz ha valaki sokadjára ismétel). Lehetne inkább lazán venni és nem apróságokon fenn akadni. Na meg persze jáccani kéne elégedetlenkedés helyett...
216. Erutis (Démon napló)
Mostanában asszem nem volt.
És bocsi a dupla postért.
214. Inoue Orihime (Bleach)
10 oldalig visszamenőleg nem volt, de lehet h legközelebb nem nézem meg
mert ? fociban az ér hogy egyszer be rúgtad, visszagurult és még 80szor visszapasszolod a kapuba ? nem. ugyanezen az alapon az sem ér hogy ugyanazt a nevet beírod 5ször, mert az úgy se nem ferpléj, se nem játék. amúgy azt hogy "miért vannak szabályok és miért tartsam be őket" 6 éves korban már tisztázni kellett volna,mert nem véletlenül vannak. lánnyal így meg nem beszélünk X3
Most itt nem focizunk
Lula véleményével egyet kell értenem, sokan nem is tudják már mi a szabály, és ez élőben az igazi.
Már 2-3 éves korban kezd kialakulni a szabályok betartása az ember fejében. Megállok a stoptáblánál, nem káromkodok a fórumokon, nem lopok, ezeket a szabályokat betartom, de "Gáz Géza" szabályai...aki semmivel se több nálunk....? Mindamellett a játék szabályokat is be szoktam, de nem kell lépten nyomon figyelni hogy "héééé nem tartottad e a szabályt kizárlak". Ennyire görcsösen. Pont egy aranyos lányt zártatok ki akinek elment a kedve az egész játéktól.
nem akartalak megbántan amúgy, remélem a személyeskedést is csak részben súroltam
Részemről lezárom, nem akarom szétoffolni.
Én még mindig fenntartom, hogy ez a játék csak élőben jó x)
Dettó...
Megjegyzem aki nem képes visszalapozni 15-20 oldalt az ne játszon vagy lapítson inkább...Helyedben nem lenne ilyen nagy a szám....
Igazából nem sokakat érdekelnek a szabályok, valaki nem is tud róla, hogy vannak, meg amúgy is lusta a mai világ. Már 60. név körül is voltak ismétlések, de akiket "kizártak" újra írtak, szóval már rég újra kellett volna kezdeni. Nem érdemes erőlködni.
Én még mindig fenntartom, hogy ez a játék csak élőben jó x)
Akkor? Miért teszed? De ha ennyire ügyes vagy, hogy ezt észrevetted, mától te lehetsz a felügyelő. Az lesz a feladatod, hogy "visszapattansz" 15-20 oldalt minden post után és kizárhatod azt aki 2x írt valakit. De az is csatlakozhat aki leírta az 500 karakteres új szabályrendszerét. Nem tudom, de miért is kell betartani azt? Mert Gáz Géza azt mondta? Okoskák, inkább játszanátok.
mert ? fociban az ér hogy egyszer be rúgtad, visszagurult és még 80szor visszapasszolod a kapuba ? nem. ugyanezen az alapon az sem ér hogy ugyanazt a nevet beírod 5ször, mert az úgy se nem ferpléj, se nem játék. amúgy azt hogy "miért vannak szabályok és miért tartsam be őket" 6 éves korban már tisztázni kellett volna,mert nem véletlenül vannak. lánnyal így meg nem beszélünk X3