Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Hogy tudjuk hol tartunk~
De ha olvastad volna a szabályt, ami 2830-as hozzászólásban (most 4.oldalon van) le van írva, tudnád ^^
48. Irene (My balls!)
Ino(naruto)
Remélem nem volt még
EZMIEZ!!!
Én is ezt írtam pont elötted.
Ja, már javitottad... Akkor bocs.
43. Azuma Hazuki (Yami to boushi to hon no tabibito)
De most csak hármat kellett... A szabályokat pedig illik ismerni. Aki szeretne becsatlakozni látja, hogy mi hogyan játsszuk és feltehetőleg le fogja tudni szűrni a lényeget. Ha majd ott tartunk akkor pedig örülünk és megoldjuk valahogy ^^
Ha nem ismersz többet, nem írsz =/
Sajnos a szabály felállítása előtt így működött, hiába szánalmas, ez van. Hiába nem lesz jobb egy nagyobb rangtól az ember, ezek szerint a gyerekek így működnek.
Nem kötözködésből írtam~
Oké... akkor ezt is tisztáztuk^^
Orochimaru (Naruto)
öhm... bocs ha ez már volt most csak úgy naggyából néztem vissza a hozzászólásokat.
De most csak hármat kellett... A szabályokat pedig illik ismerni. Aki szeretne becsatlakozni látja, hogy mi hogyan játsszuk és feltehetőleg le fogja tudni szűrni a lényeget. Ha majd ott tartunk akkor pedig örülünk és megoldjuk valahogy ^^
Ha nem ismersz többet, nem írsz =/
Sajnos a szabály felállítása előtt így működött, hiába szánalmas, ez van. Hiába nem lesz jobb egy nagyobb rangtól az ember, ezek szerint a gyerekek így működnek.
Nem kötözködésből írtam~
bocsi mindenkitől
Akkor Inuzuka Kiba(Naruto)
Ezért kell visszaolvasni.
[OFF]Csak úgy zárójelbe azért megjegyzem, h azért kb. 50 oldalt visszaolvasni ha már ott tartunk nem lesz olyan egyszerű... és nem is biztos, h mindig lesz idő rá. Na meg mi van akkor ha valaki visszaolvassa, de nem ismer több karaktert, persze okés, h akkor rá is kereshet akár ha naon muszáj, mondjuk pl. a google nevű "csodával", de akkor is...
Na, meg azt is nehezen tudom elképzelni, h valaki képes csak a szólánc játékkal összegyűjteni annyi hozzászólást, h elérje a [True mangafan] rangot. (Az már igazán szánalmas lenne)
(Valamiért nem akar itt nekem működni az OFF-olás )
De az is igaz, h egy kicsit több értelem sose árt, és az is csak javít ha túllépünk az 5-éves szinten^^