Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Nagi Souichiro (Tenjho Tenge)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-30 18:23:04
(#1299) Ippatsuman (Gyakuten! Ippatsuman)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-03-30 17:57:25
(#1298) Inari (naruto)
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
beküldve: 2010-03-30 17:24:16
(#1297) beküldve: 2010-03-30 13:47:56
(#1296) Asuma Sarutobi
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
most meg meikre irjak?!
xD xD
ha lehet maskor csak egyett irj
Anna, Sona
xD xD
ha lehet maskor csak egyett irj
Anna, Sona
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-03-29 20:36:42
(#1294) Ashe (ha lehet az FF XII-ből és videó játékokból)
De ha nem akkor: Aizawa (Death Note)
De ha nem akkor: Aizawa (Death Note)
Szerk: Ryuga 2010-03-29 20:59:12
Kira (Death Note)
(Én nem szeretnék beleszólni de szerintem ez nem név hiszen pont azért hívták így mert nem tudják az igazi nevét de ez csak az én véleményem és javíts ki ha tévedek)
Alfonso (Fullmetal Alchemist)
otome
szerintem elfogadhato nick is..szerintem..
van pld akinek csak a nickjet tudjuk..pld: cloud (FF)
(Nem mondtam hogy nem jó csak hogy nem igazi név de akkor oké)
Eliade D. Gray-Man
Kira (Death Note)
(Én nem szeretnék beleszólni de szerintem ez nem név hiszen pont azért hívták így mert nem tudják az igazi nevét de ez csak az én véleményem és javíts ki ha tévedek)
otome
szerintem elfogadhato nick is..szerintem..
van pld akinek csak a nickjet tudjuk..pld: cloud (FF)
Kira (Death Note)
Szerk: Ryuga 2010-03-29 17:29:58
beküldve: 2010-03-29 17:12:32
(#1289) Kira (Death Note)
Én vagyok a Halálisten fia! Rettegjetek hatalmas Japánimádatomtól!!!
Erik (OP)
beküldve: 2010-03-29 13:39:22
(#1287) Orihime (Bleach)
beküldve: 2010-03-29 12:46:37
(#1286)