Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
beküldve: 2010-02-26 22:38:30
(#610) Orochimaru XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Don Achino(OP)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-26 21:42:29
(#608) Kouzuki Kallen Stadtfeld (CG) (a legszebb anime csaj széles e világon)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-02-26 21:43:29
Erik(OP)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-26 21:25:50
(#606) Ougi Kaname (CG)
Yoko(OP)
beküldve: 2010-02-26 21:22:55
(#604) Aleister Crowley (DGM)
jéééééééééééé,,ténl eg..nem is figyeltem
umataro tenma (astroboy)
umataro tenma (astroboy)
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-02-26 21:14:18
ez már volt, és pont ezen az oldalonXD tekerj csak lejjebb...
Ippon-matsu(OP)
Ippon-matsu(OP)
rob luci (OP)
Gol D. Roger (OP)
iceburg OP
Az Arabastás részek nem rosszak, de utánna...úúúú...XD Anime:
a mangából eddig meg csak a manga.hu-sakat olvastam, rendelgetem őket Animelndtól mostantól:) Egyébként OneMangán olvashatod online, de sztem ha beírod a gugliba, hogy One Piece manga download kiadja;)Laki(OP)
Szerk: Gilje-sama 2010-02-25 21:11:13
beküldve: 2010-02-25 21:03:19
(#597) Enel (OP)
Amúgy ti honnan szerzitek be az op részeit/fejezeteit? Én még csak Alabastra ostrománál járok. animében mangában egyaránt XD
Spandine(OP)